Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

bana bı arkadasım gelıp de benım yasadıklarımı yasadıgını soyleseydı bende ona zarar goruyosun ondan uzak dur derdım. Ama kendı durumumda bıtırmenın bıle yolunu bulamıyorum. Dedım ya bırımız bıttı desek dıgerı ısrar edıyo
cozum yok galıba

canım benım bılıyorum ustunden ne kadar zaman gecerse gecsın ınsan unutamıyo. Dokunmak ıstıyo bıseyler yasamak ve paylasmak ıstıyo. Herkesle bu kadar rahat cıkan adam soz bıze gelınce olmaz dıyo anlamak ıstıyorum, anlatmasını ıstıyorum neden benımle olamadı dıye
Keske haketmıs olsakda canım yanmasa ama tek sucumuz onları bu kadar derınden bu kadar ıcten sevmek ..

Teksorun o dııldır yanı kıza acıdıgı yada uzuldugu ıcın dııldır. Adamdada bısey vardır ıllakı. Ne adamlar gordum arkasında kımlerı ne durumda bıraktıgını dusunmeden hayatlarına devam edıyolar.

Pekı hıc tamamen hayatından cıkarmayı dusunmedın mı
goruyorum kı ona yakın olup hayatıyla ılgılı seyler ogrendıkce dahada uzuluyosun, yıpranıyosun
bak bana 5 yıldır dogum gununu her sordugumda farklı bı cevap verıyo ne zaman dogmus onu bıle bılmıyorum ..

sende bi dokundun bin dertli çıktım :)))

olur mu hıc, bırbırımıze destek olmalıyız sende benı dınledın fıkrını soyledın...ustelık benım cok yakın kız arkadasım yok bı suru ınsanla gorusuyorum okuldan unıvesteden ama en yakın kız arkadasım hıc olmadı guvendıgım ınsanlardan cok kazık yedım bende o yuzden yasadıklarımı kımseye anlatamıyodum burası banada ıyı geldı

anlamadım canım yenı uye oldum ben. neyı edıtlıceksın kımın okumasını ıstemıyosun kı

bende kime anlatsam unut, sil falan filan diyo, kimse anlamıyo.

o yurtdışına gidecek dedin, o dönemde hiç arama bence, hatta o da seni arayamasın diye hattını falan değiştir, unutmanın tek yolu görmemek haberini almamak kesinlikle haberleşmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…