Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Bende anlatmıştım hikayemi ve sonrasını anlatmak istiyorum.O sevgilisinden ayrıldı ama ben yine ona açılmaya cesaret edemedim .Ama hiçbir şey yapmadan beklemek istemiyordum ve konuşmaya karar verdim . Önce direk açılmayı düşündum ama sonra ilk muhabbet etmenin daha mantıklı olacağına karar verdim. Vee mesaj attım . Konuştuk hemde bayya konuştuk .Ama çok heycanlıydı. Soğuk değildi konuşmaları ama konuşmadan sonra okulda hiç selam vermeedi bana . Önemsemedim ve bi hafta sonra yine mesaj attım.Yine konuştuk ama çok daha samimiydi konuşmamız. Sohbeti kesici cevaplar vermese de devam ettirmeye de çalışmıyordu.Sonra ben muhabbeti kapatıp gitmek için bişiler yazdım bu sefer o konuşmayı devam ettirdi ve konuşmamız bi süre sonra benim tarafımdan bitti.Bir daha ne o mesaj attı ne de ben .Okulda da selamlaşmadık.Artık mesaj atmayı düşünmüyorum. İsterse o atar.Ben elimden geleni yaptım geri ona kalmış :)

O kadar umutsuz olma lütfenn.Ben bir gün hepimizin karşılıklı bir aşk yaşayacağımıza inanıyorum :)

Selamlar kızlarr bizim kaderimiz bu sanırımm..

Güzel kızlar da platonik yaşıyor mudur acaba? Ya da yakışıklı erkekler?

Yani görsel açıdan iddialı olanlar. Çok merak ediyorum.

tam 3 sene platonik bi aşk yaşadım, ve o tam da ondan vazgeçtiğim an bana geldi... tek bildiğim gidip tüm özgüvenle ona açılmak gerektiği. he bide erkeklerin dengesiz bir varlık oldukları

Son düzenleme:

canım düğün sahiplerinden kameramanın numarasını bulup ulaşmayı dene ve aşkını itiraf et belki güzel şeyler olur ayy heycanlandım

tam 3 sene platonik bi aşk yaşadım, ve o tam da ondan vazgeçtiğim an bana geldi... tek bildiğim gidip tüm özgüvenle ona açılmak gerektiği. he bide erkeklerin dengesiz bir varlık oldukları

Gelecekse bizde vazgeçeriz yanii sorun değiill
Ahh bi gelsee.. Benimde 3,5 sene falan oluyor neredeyse 4 yıl

Güzel kızlar da platonik yaşıyor mudur acaba? Ya da yakışıklı erkekler?

Yani görsel açıdan iddialı olanlar. Çok merak ediyorum.

Evet yaşıyorlar elbette.
İnsan olmak yeterli.
Tiple alakası yok.
Her şey insanlar için.

Hem hoşlanıyor gibiyim. Ama kabul edemiyorum. Başkasıyla gördüğümde içim acıyor. Ama gelse dese hadi gidemem. Yapamam. Onu da biliyorum. Olmaz biz ikimiz. Ondan eminim. Yakıştıramama değil ama olmaz yani. Yapamam ben onunla. Ama gözümün önünde de başka birisiyle görünce içimdeki yangını durduramıyorum. Kıskanıyorum. Çok acayip. Kimseyle paylaşamıyorum bu duygularımı. Kimseye anlatamıyorum. Ne olduğunu da bilmiyorum. Kendimi de anlamadım. Gitsin burdan istiyorum. Görmezsem hiç bişi hissetmediğimi kendi kendime kanıtlayacağım diye düşünüyorum. Herşeyi unutmak istiyorum. Bir sabah kalksam hiç hissetmemiş gibi olsam. Ya da gerçekten olabilecek birisi çıksa karşıma. Atlatamıyorum bunu bir türlü. Stresten de bıktım. Kahretsin ya....

Kızlar atmicam demiştim ya dayanamadım attım ama şimdi asla atmicam cünkü yaptığımın yanlış olduğunu açtığım konuda ki ablalarım anlattılar ... bir de böyle dwneyelim bakalım olursa olurr olmazsa olmaz nasip :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Platoniklikten ne zaman kurtulacağım acaba? Ben de terfi edebilecek miyim çok merak ediyorum.
Ne zaman karşılıklı yaşayacağım bu sevme duygusunu?!

Platoniklikten ne zaman kurtulacağım acaba? Ben de terfi edebilecek miyim çok merak ediyorum.
Ne zaman karşılıklı yaşayacağım bu sevme duygusunu?!

Ben şu an hoşlandığım kişide ya§ayamayacagimi anladim :/

söyleyin kurtulun yahu =) benı ornek alın Sonucu olumsuz olsa bıle ınsan rahatlıyor... :)

zeyneppp yakaladım senı :) attın demek mesaj :)

söyleyin kurtulun yahu =) benı ornek alın Sonucu olumsuz olsa bıle ınsan rahatlıyor... :)

zeyneppp yakaladım senı :) attın demek mesaj :)

Kendim konu açmadan önce burda anlatmı§tım ve mesaj atmicam artIk demiştim :) ama sizle konuşmalarımızdan sonra atmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…