Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

canım hangi resimden bahsediyorsun hangisini beğendin söyle onu koyayım bu resimmi öncekimi arada değişiklik olsun diye değiştiriyorum :)
sen çok güzel bir moral oldun bize iyki paylaştın canım sağolasın doğru haklısın sabır sabır sabır umudumuzu yitirmemek lazım bazen öyle boşlugğa düşüyorumz işte....

bişey sorucam kızlar aşılamanın fiyatı ne kadar? tüp bebek yaptırmanında fiyatını biliyomusunuz?devlet karşılıyomu peki..

canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk klomen ve yaptırdığım iğnemi oldum herkeze hemen tutaacağını sanmıyorum umutlu değilim bu ay demiştim ve öyle hissettiğimi sanıyorumdum ama kızrmızılar geldiği gün berbattım resmen dibe çökmüştüm tüm gün ağladım resmen yüzüm kıpkırmızı ve şişmişti bazen böyle boşluğa düşüyoruz hiç olmuycakmış gibi geliyor ama yeni bir ay yeni bir umut sakın unutma her ay ayrı bir heyecan biz elimizden geleni yapalım sabır dua çok önemli ve umudunu hiçbir zaman yitirme tatlım.olucak kurban olduğum allahım en uygun zamanda en hayırlı zamanda evlatlarımızı bize verecek şu an bir sınavdayız...şükredelim devamlı söylüyorum bizim bilmediğimiz görmediğimiz şerde hayır hayırda ise şer olabilir tatlım o yüzden üzülme yeni aya umutla bak.....

tüp bebek konusundada

benimde bu ay eşimin bir hatasından dolayı maddi olarak sıfıra hatta eksiye düştük hiç yoktan 25-30 milyar borcun altına girdik o yüzden tedavi filanda olamıyordum ama diğer topikten bir arkadaşım söledi kadın doğum hastanelerinde ssk geçerliymiş ve devlet hastanesi olarak geçiyormuş.orda herşeyini yaptırabilirsin ücretsiz hsg bile çekiyorlarmış.ne bileyim aşılamada sperm yıkama filan herşeyi kendileri yapıyor ve hiç para ödemiyorsun sskan varsa...sadec ilaçların %20 sini ödüyormuşsun ve 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanıyormuşsun ve onuda düşük ücretle yapıyorlarmış 500 tl giibi dışarda fiyatlar uçmuş canım 5000 - 7500 filan daha fazlaya bile yapanlar var tüpü...bu hakkımız varken niye kullanmayalım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben istanbul avrupa yakasındayım anadolu yakasında zeynep kamil hastanesi var orayla görüştüm kadın doğum ve çocuk hastanesi ve çok ilgililer... allahın izniyle oraya gideceğim...allah rağzı olsunbana bunu söyleyen arkadaşımdan...allah onuda sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah bana büyük umut oldu umarın bende sana umut olurum inşallah......

Son düzenleme:
bende 2008 de haziran başında evlendi 3 bitti 4 e girdik..bende 1,5 senedir uğraşıyorum canlar...
olurmu canımm senı hıc unuturmuyuzz senle gorusuruz neden olmasınn?ama sıtede yazmaya da devam emınım burdan bılgılenmeye calısan cokk ınsan varr
kesinlikle sitede yazmalıyız dediğin gibi sana katılıyorum canım....

BİRDE KIZLAR BU HSG (RAHİM FİLMİ) ÇEKTİRENLERİN %50 Sİ ERTESİ AY DOĞAL YOLLA HAMİLE KALABİLİYORLARMIŞ.İNŞALLAH CEMREM SENİNDE BEBİŞİN BU FİLMDEN SONRA HEMEN GELİR.ÇALIŞMAALARA TAM GAZ DEVAM UNUTMA.....HATTA ŞÖYLE SÖLİYİM BİR AİLE DOTUMUZUN KIZI ABLAM DİYORUM ONA ABLAM GEÇEN AY HSG ÇEKTİRMİŞ BU AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK....BAKIN BUDA BİR ÖRNEK ...İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞLERİMİZ GELİR....

selam kızlar biz taşınıyoruz ben uzun süre girmiye bilirim ama sizler yazın ben de internet bağlanınca okucam yazdıklarınızı ama lütfen bilgi ve düşüncelerinizi yazın bize ve bizim gibilere yardımcı olalım sizi seviyorum öpüyorum sağolun canım arkadaşlarım......

selaammm. tüplere bakıyorlar, açık mı değil mi deye.bildiğim kadarıyla tüpler kapalıysa yumurta ve sperm bir araya gelemiyor. umarım anlatabilmişimdir.

ama canım senden nasıl haber alıcazki kötü oldu bu ((((((
canım şuan kullandığından bahssediyorum...süperrr

:)))) allahım sanada böyle tatlı bir bebek nasip etsin tatlım....çektirdinmi bakalım hsg ni? nasılsın bu arada?

ama canım senden nasıl haber alıcazki kötü oldu bu ((((((

:)))) allahım sanada böyle tatlı bir bebek nasip etsin tatlım....çektirdinmi bakalım hsg ni? nasılsın bu arada?

ayyy canıımm benimm nasıl güzel bir dua bu AAMİİİİİNNN isteyen herkese inşallahhh. evett çektirdimm kurtuldum bir rahatladım bir rahatladımmm tüplerim de açıkmış bıcı bıcı yaptılarrr. hiiiççç korulacak birşey değilmiş ama şunu anladım doktor çok önemli. önce rahatlamam içi biraz sohbet ettik. gerçekten işini önemseyerek yapıyooo. hem donanımlı hem de kibardı... işte bööyleeee... zeynep kamile gidecesin yanlış okumadım dimi çok sevindimm

amin canım inşallah....evet tatlım ramazandan sonraya karar verdik.allah hakkımızda hayırlısını versin bakalım....senin bebişte bu ay gelebilir ona göre çalışmaya devam et unutma yukardada yazmıştım....

Son düzenleme:

evet canım radyotomki doktorum böyle birşeyden bahsetti.bu aylarda normal zamanlara oranla şansım daha yüksekmiş böyle bir durum var, tam gaz dedi.yak mumlarını al eşini yanına dedii sen felsefecisin ben mi sana anlatacam dediii ben ona dedimki burda kadınlar külübü patlaması olursa şaşırmayın:86::86::86::86: ya maalesef devlet hastaneleri insanı çok hırpalıyorlar. iyiki devlette yapmadımmm.

aynen öyle tatlım inşallah bu ay gelir bebişin.işte ben maddiyattan dolayı gidemem oıraya malesef....

kızlar ben internet bağlatınca size habaer veririm inş... kendinize iyi bakın hoşcakalın

selam kızlar anlaşma yaptığımız nakliye şirketi yan çizdi bizde başkasını ayarladık eşyalar toplanmış şekilde bekliyorum şuan

off çoooooooook yorullllllllllllduuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…