- Konu Sahibi superisi33
-
canım hangi resimden bahsediyorsun hangisini beğendin söyle onu koyayım bu resimmi öncekimi arada değişiklik olsun diye değiştiriyorum :)seni tanımıyorum ammma bu resimi beyenip forum resmi yaptıysan bence çookkk zevklisinnn....aslında bu sitede sohbetten yana değildim amaa baktım ortalıkta kimsecikler yok azcık sohbet ediyim dedimmmçadırımız kurulsun ahamda benn gevezeliği bırakıveririmmm
sen çok güzel bir moral oldun bize iyki paylaştın canım sağolasın doğru haklısın sabır sabır sabır umudumuzu yitirmemek lazım bazen öyle boşlugğa düşüyorumz işte....2 kez tüp bebek tedavisi bşarısızlıkla sonuçlandı.1 yıl glukofen kullanıp bir süre ara verdim.bu arada adetlerim günü gününe düzeldi.hapı bırakınca tekrar düzensizleşmeye başladı.Dr a gittim glifor verdi bu arada diet artı hergün 1 saat tempolu yürüyüşle baya kilo verdim.glifora başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım.şuanda 5 aylık bir oğlum var.bu arada 17 yıl çocugum olmadı.herşey kısmetle arkadaşlar sabrınızı yitirmeyin ve dua edin.
selam kızlar nasılsınız..ben çok kötüyüm çok moralim bozuk doktordan geldimbiraz önce yumurtada hiç büyüme olmamış pazartesi günü gittiğim gibi aynı duruyo..doktor önümüzdeki ay tekrar denicez dedi adet olmamı bekleyip tekrar gidicem bu sefer dozu daha çok artırcakmışız klomeni günde 2 defa içecekmişim..beklemiyordum hiç yıkıldım resmen ben büyümüştür umuduyla gittim ama büyümemiş..bu ay boşa gitti inanın çok kötüyüm yaa.daha ilk tedaviye başladık çatlatma iğnesi vurulamadan gelecek aya kaldı..kistler yüzünden büyümemiş..nefret ediyorum bu hastalıktan bütün hayatımızı etkiliyo kurtulamadım gitti yaaaaa
bişey sorucam kızlar aşılamanın fiyatı ne kadar? tüp bebek yaptırmanında fiyatını biliyomusunuz?devlet karşılıyomu peki..
bende 2008 de haziran başında evlendi 3 bitti 4 e girdik..bende 1,5 senedir uğraşıyorum canlar...sağol tatlım..2008de evlendim ben sende mi o yıl evlendin yoksavalla canım ben daha tedaviye yeni başladım..aralıktan beri çocuk için çalışıyoruz adetlerim düzensizdi hep şu son 3 aydır düzene girdi nasıl olduysa..ilk defa klomen içtim bu ayki adetimde hergün 1 tane..rahim filmi çektirmedim hiç doktor gerek görmedi herhalde..bir yığın test yaptırdım şeker testi hormon testi falan herşeyim ii çıktı rahimimde iyiyimiş..sen hangi aşamadasın cnm..
kesinlikle sitede yazmalıyız dediğin gibi sana katılıyorum canım....olurmu canımm senı hıc unuturmuyuzz senle gorusuruz neden olmasınn?ama sıtede yazmaya da devam emınım burdan bılgılenmeye calısan cokk ınsan varr
canım sana şöyle anlatayım; roporu tüp bebek için istiyorum. raporum olursa özelde daha uygun bir fiyata yapabilirim. rapor olması için de önce aşılama yapılma şartı isteniyor. aşılmada da tüpler açık olmalı, işte şimdi rahim filmi için kolları sıvadım. ben acıya hiiiççç dayanıklı değilim istanbulda ağrısız dijital çeken bir özel merkez buldum orda çekileçek. kısacası önce film, sonra aşılama, hamile kalamazsam tüp bebek... kafan şişti dimi biraz uzun oldu
canım hangi resimden bahsediyorsun hangisini beğendin söyle onu koyayım bu resimmi öncekimi arada değişiklik olsun diye değiştiriyorum :)
canım şuan kullandığından bahssediyorum...süperrr
selam kızlar nasılsınız bugün giremedim işlerim vardı ama yazdıklarınızı şimdi okudum..hepimizin kandili mübarek olsun allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallahh ve hepimize tez zamanda bebek versin..kızlar rahim filmini ne için istiyolar neye bakmak için yani..ben çektirmedim hiç ama doktorlar rahimin iyi diyo ultrasona bakarak..
ama canım senden nasıl haber alıcazki kötü oldu buselam kızlar biz taşınıyoruz ben uzun süre girmiye bilirim ama sizler yazın ben de internet bağlanınca okucam yazdıklarınızı ama lütfen bilgi ve düşüncelerinizi yazın bize ve bizim gibilere yardımcı olalım sizi seviyorum öpüyorum sağolun canım arkadaşlarım......
canım şuan kullandığından bahssediyorum...süperrr
ama canım senden nasıl haber alıcazki kötü oldu bu((((((
:)))) allahım sanada böyle tatlı bir bebek nasip etsin tatlım....çektirdinmi bakalım hsg ni? nasılsın bu arada?
ayyy canıımm benimm nasıl güzel bir dua bu AAMİİİİİNNN isteyen herkese inşallahhh. evett çektirdimm kurtuldum bir rahatladım bir rahatladımmmtüplerim de açıkmış bıcı bıcı yaptılarrr. hiiiççç korulacak birşey değilmiş ama şunu anladım doktor çok önemli. önce rahatlamam içi biraz sohbet ettik. gerçekten işini önemseyerek yapıyooo. hem donanımlı hem de kibardı... işte bööyleeee... zeynep kamile gidecesin yanlış okumadım dimi çok sevindimm
bende 2008 de haziran başında evlendi 3 bitti 4 e girdik..bende 1,5 senedir uğraşıyorum canlar...
kesinlikle sitede yazmalıyız dediğin gibi sana katılıyorum canım....
BİRDE KIZLAR BU HSG (RAHİM FİLMİ) ÇEKTİRENLERİN %50 Sİ ERTESİ AY DOĞAL YOLLA HAMİLE KALABİLİYORLARMIŞ.İNŞALLAH CEMREM SENİNDE BEBİŞİN BU FİLMDEN SONRA HEMEN GELİR.ÇALIŞMAALARA TAM GAZ DEVAM UNUTMA.....HATTA ŞÖYLE SÖLİYİM BİR AİLE DOTUMUZUN KIZI ABLAM DİYORUM ONA ABLAM GEÇEN AY HSG ÇEKTİRMİŞ BU AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK....BAKIN BUDA BİR ÖRNEK ...İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞLERİMİZ GELİR....
amin canım inşallah....evet tatlım ramazandan sonraya karar verdik.allah hakkımızda hayırlısını versin bakalım....senin bebişte bu ay gelebilir ona göre çalışmaya devam et unutma yukardada yazmıştım....
amin canım inşallah....evet tatlım ramazandan sonraya karar verdik.allah hakkımızda hayırlısını versin bakalım....senin bebişte bu ay gelebilir ona göre çalışmaya devam et unutma yukardada yazmıştım....
evet canım radyotomki doktorum böyle birşeyden bahsetti.bu aylarda normal zamanlara oranla şansım daha yüksekmişböyle bir durum var, tam gaz dedi.yak mumlarını al eşini yanına dedii sen felsefecisin ben mi sana anlatacam dediii ben ona dedimki burda kadınlar külübü patlaması olursa şaşırmayın:86::86::86::86: ya maalesef devlet hastaneleri insanı çok hırpalıyorlar. iyiki devlette yapmadımmm.
özeline msj attım canım bakarmısın lütfen
eşini bilmiyorum canım ama ablamdada pko varmış...canım ya birşey soracam, ablanın eşinde bir problem varmıydı bide ablan pkolmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?