Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız yazılarını daha yeni okudum..rahim filmi çektirmedim ben ama hamile kalmak için çektirmelimiyimki bu da bir yöntemdir belki

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız yazılarını daha yeni okudum..rahim filmi çektirmedim ben ama hamile kalmak için çektirmelimiyimki bu da bir yöntemdir belki

canım aslında rahim filmi radyasyon.gerekmedikçe yapmayın derim.benim daha önce doğal yolla döllenme hiç olmadı. doktor tüplerden şüphelendiği için ve aşılama aşamasına geldiğimiz için gerekli gördü.anlayacağın benim isteğimle değildi.

doğru söylüyosun canım doktor gerek görmedikçe zaten çektirmem..radyasyon zararlı zaten..

kızlar catlatma ıgnesınden sonra nezaman anlasılıyo hamıle olup olmadıgımız yada nezaman adet olunması gerek bılen varmı?

kızlar catlatma ıgnesınden sonra nezaman anlasılıyo hamıle olup olmadıgımız yada nezaman adet olunması gerek bılen varmı?

canım bildiğim kadarıyla adetini beklemen lazım bende öleydi yani.dr adet olursan3.günü gel olmazsan zaten gelirsin inşallah hastalanmazsın deyip gülümsemişti ama olmadı malesef....

kloem kullandım adetinin 12.günü gel dedi
dün gittim 3 yumurta var dedi 2 si çok güzel 3.cüsü daha küçük dedi
normalde 1 tane mi yumurta oluyor

ikiz olabilir dedi güldü falan anlamadım
ilaca cevap vermiş vücudum
çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi
ilişki planı verdi
hoş plana daha ilk günden uymadı kocam o ayrı malesef

duphaston diye bir ilaç yazdı
hesapladım adetimin 25.gününe denk gelen 1 agustosta kullanmaya başla dedi

kullandınız mı siz hiç
bu hap kimisi adet yapar diyo kimisi pkolularda bebeği korur oluşmuşsa diyo

çok şaşkınım

ama yine de doktor adet olursan eylülde rahim filmi çekelim dedi

canım çok umutlanma olursada sana süpriz olsun çünkü bende ilk klomen çatlama iğnesi olduğumda herkeze bu ay umutlu değilim ilk aydan tutması zor diyordum ki bende öyle hissettiğimi zannediyordum ama adet olduğumda gün boyunca ağlamıştım resmen dibe çökmüştüm meğersem içten içe umutlanmışımda haberim yokmuş seninde öyle olmanı istemem o yüzden söylüyorum canım umarım bana kızmazssın...ben kullanmadım o konu hakkında bişey diyemeceğim....rahim filmi sonrası doğal hamilelik oluyormuş kadınların %50 sinde daha öncede söylemiştim inşallah meleğin seni yormadan bekletmeden en kısa zamanda gelir tatlım....

Son düzenleme:
acaba superisi33 ne yaptı sonuç ne oldu merak ediyorum...kimsede telefonu facesi filan varmı haber alan varmı merak ettim...inş.bebişi tutunmuştur...

Son düzenleme:
beni merak eden arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim ama malesef aşılamam tutmadı bugün adet oldum

zaten ramazan geldi bu ay doktora gitmicem bal tarcın çörek otunu deniyorum soğan kürünüde denicem inş. bu ay olur

kızlar sizde internetden araştırın isterseniz tarcın bal kısırlığa bile çözümmüş ve çörek otuda çok etkiliymiş ben hem tarcınlı bal hemde bal tarçın çörek otu deniyorum 2 gündür adetden başladıyıp 12 gün yani yumurtlama günüme kadar denicem sizde deneyin isterseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…