- Konu Sahibi superisi33
-
evt cnm vın aldım onla idare ediyorum burda çok bunaldım yaaa
oh iyi olmuş canım en azından senden hABer alıyoruz.canım demin eşim geldi kapamış k.bakma ben kapamadım yani....
ben pko luyum kızıma tedavi olmadan hamile kaldım 3 yıl sonra 2 bebişi istediğimde olmadı 2 yıldır. tedaviye başladım bu ay bakalım glukofen verdi.. oda midemi bulandırıyor..
alışıcan canım başka çaren yok doğduğun yer değil doyduğun yer demişler zamanla alışırsın canım dert etme....selam canım yok önemli değil off yaa burya alışmak zor olacak doktoruda iyi değilmiş bilmiyorum neyapacam burda
bende kullanıyorum sabah akşam gerçi unuttum bir kaç gündür içmiyorum....senin gene bir tane varmış allah bağaşlasın bizim oda yok...inşallah çok bekletmeden gelir 2. ciside...ben pko luyum kızıma tedavi olmadan hamile kaldım 3 yıl sonra 2 bebişi istediğimde olmadı 2 yıldır. tedaviye başladım bu ay bakalım glukofen verdi.. oda midemi bulandırıyor..
inş. canım hayırlısı bende sizi gördüğüme sevinecem ama kimse ben burdayken gelmiyorhoşgeldin superisi33 seni gördüğüme sevindim..aşılamanın tutmamasına üzüldüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın..
alışıcan canım başka çaren yok doğduğun yer değil doyduğun yer demişler zamanla alışırsın canım dert etme....
doğru canım alışacaz mecbur
bende kullanıyorum sabah akşam gerçi unuttum bir kaç gündür içmiyorum....senin gene bir tane varmış allah bağaşlasın bizim oda yok...inşallah çok bekletmeden gelir 2. ciside...
selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk..dün hastalandım doktorum adetinin 2.günü gel demişti bugün gittim biraz önce doktordan geldim..sağ yumurtalığımda kist oluşmuş bu durumda klomen içemezmişim kistin yok olması için doğum kontrol hapı verdi 1 ay bu ilacı kullanıcam hem yumurtalıklarım dinlencekmiş,hemde kist yok olcakmış..eğer kisti yok etmeden ilacı içersem ameliyata kadar veya iç kanamaya kadar gidermiş..anlayacağınız bu ayda boşa geçiyo çok üzülüyorum yaa
aaa selam superisi nasılsın kız
bari mübarek ramazan ayında allah dualarımızı kabul etsinde bize bebiş versin
selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk..dün hastalandım doktorum adetinin 2.günü gel demişti bugün gittim biraz önce doktordan geldim..sağ yumurtalığımda kist oluşmuş bu durumda klomen içemezmişim kistin yok olması için doğum kontrol hapı verdi 1 ay bu ilacı kullanıcam hem yumurtalıklarım dinlencekmiş,hemde kist yok olcakmış..eğer kisti yok etmeden ilacı içersem ameliyata kadar veya iç kanamaya kadar gidermiş..anlayacağınız bu ayda boşa geçiyo çok üzülüyorum yaa
çok geçmiş olsun daha önce klomen kullandığın için mi oluştu kist ağrı yapmış mıydı Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
kızlar 1bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım 2.çizgi koyu kırmızı çıkmadı ama çok da silik değildi
bir kaç gün sonra tekrarlayacağım
klomen kullandım 6 gündür duphaston kullanıyorum
bu ilaçlar bu sonucu verdirmiş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?