- Konu Sahibi superisi33
-
ben oğluma tedavi olmadan hamile kalmıştım pkolu olduğumdan haberim dahi yoktu 2 sene önce dr gittiğimde tesadüfen öğrenmiş oldum o ana kadar 2. çocuk isteği yoktu sonra korunmayı bıraktım 1 buçuk senedir olmadı hastalığı öğrendiğimde dr çocuk isteyip istemediğimi sordu ben hyr dedim öyle bi düşüncemin olmadığını söyledim dr çocuk düşünürsen tedavisiz hamile kalmamın zor olduğunu söyledi yumurtlama bozukluğu olduğunu ve hormonların alt üst durumda olduğunu söyledi sonra ben kendim çocuk istediğime karar verdim ve oğluma nasıl tedavisiz kaldıysam bununda olabileceğini düşündüm ve bir daha dr gitmedim hiç bir tedavi görmedim ama 1 buçuk sene oldu sanırım bu kez durum farklı tedvisiz olmayacak sanırım bu tedaviler hakkında bilgi verebilirmisiniz benim durumumda olanlar nasıl bir tedavi uygulanıo ve nasıl bi yol izlenio ?:44:
Kızlar size tek bir şey söyleyim vermeyince Rabbim vermiyor. Hakkımızda hayırlısı Benimde olmuyor doktorlar bir sürü tahlil ve test yaptı hem eşime, hem bana ikimizinde bütün testleri çok güzel çıktı. O kadar ki doktor anlam veremedi senin bu yumurtalarla 2. yada 3. ayda hamile kalman lazımdı dedi. Acıbadem hastanesinde Tüp Bebek bölümünde prof. dr. Tayfun beye gittim doktor tahlil sonuclarımızı gördü ve mükemmel dedi herşey yolunda merak etmeyin dedi. Ama gelin görün ki bu kadar mükemmelliğe rağmen olmuyor. Ben özümde cok sabırsız bir insnaımdır hemen herşey olsun bitsin isterim. Eşim bana Allah senin sabırını sınıyor isyan etme sabırlı ol bu iş olacak diyor. Bu ay ümitliyim klomen kullandım, 5 yumurtam olmus bakalım doktorlarda umutlu bu aydan ama bir de stres yapmamak lazımmış işte o tam benlik bir olay acaip stres içindeyim anlatamam. Rabbim nerede varsa, hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah hepimize sabır versin beklemek çok zor birde senin gibi hiçbir problemin olmadan beklemek dahada zor sanırım Allah yardımcımız olsun inşallah
ben oğluma tedavi olmadan hamile kalmıştım pkolu olduğumdan haberim dahi yoktu 2 sene önce dr gittiğimde tesadüfen öğrenmiş oldum o ana kadar 2. çocuk isteği yoktu sonra korunmayı bıraktım 1 buçuk senedir olmadı hastalığı öğrendiğimde dr çocuk isteyip istemediğimi sordu ben hyr dedim öyle bi düşüncemin olmadığını söyledim dr çocuk düşünürsen tedavisiz hamile kalmamın zor olduğunu söyledi yumurtlama bozukluğu olduğunu ve hormonların alt üst durumda olduğunu söyledi sonra ben kendim çocuk istediğime karar verdim ve oğluma nasıl tedavisiz kaldıysam bununda olabileceğini düşündüm ve bir daha dr gitmedim hiç bir tedavi görmedim ama 1 buçuk sene oldu sanırım bu kez durum farklı tedvisiz olmayacak sanırım bu tedaviler hakkında bilgi verebilirmisiniz benim durumumda olanlar nasıl bir tedavi uygulanıo ve nasıl bi yol izlenio ?:44:
kızlar 1bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım 2.çizgi koyu kırmızı çıkmadı ama çok da silik değildi
bir kaç gün sonra tekrarlayacağım
klomen kullandım 6 gündür duphaston kullanıyorum
bu ilaçlar bu sonucu verdirmiş olabilir mi
slm cnm büyük ihtimalle hamilesin bende oğlumda test yaptığımda 2.çizgi çok silikti ertesi gün dr gittim orada yapılan testtede aynı şekilde silik çıktı ve dr hamile olduğumu söyledi 1 hafta sonra tekrar dr gittiğimde ultrasonda görüldü bebek inş sende hamilesin cnm ama ilaçlarla ilgili bi bilgim yok umarım ilaçların öle bi etkisi yoktur 2.çizgi silik çıktığında hamile olarak yorumlanır genelde silik olmasının nedeni gebeliğin yeni olmasından testin erken yapılmasında kaynaklanıomuş idrara henüz karıştığından silik çıkarmış ben böyle biliorum umarım hamilesindir
bebiş vallaayy ne oldu kız sonucun çok merak ettim inşallah...... bebiştir o bebiş
HAMİLEYİM BAYANLAR
çok mutluyum
dün kan testi yaptırdım
ben pkoluyum
ve bu ay ilk klomen tedavim
çok şükür oldu
inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum
saol canım
bebiş valla
darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
HAMİLEYİM BAYANLAR
çok mutluyum
dün kan testi yaptırdım
ben pkoluyum
çok şükür oldu
saol canım
bebiş valla
umutsuzlupa kapılmayın bi çok pko lu tedaviyle bebek sahibi oluyo bir çoğuda tedavisiz oluyo.. ben 5 yıl önce bebek için başlamıştım tedaviye tedavimin 5 . ayında hamile kaldım.. şimdi yeniden bebek istiyorum 2 . tedavime başladımbu ay ikinci ayım cumartesi yumurtam gelişmişmi bakıcak doktorum .. i
HAMİLEYİM BAYANLAR
çok mutluyum
dün kan testi yaptırdım ben pkoluyum
çok şükür oldu
kadis canımmmmm maşallahhhhh çok sevindim Allah bizede nasip etsin inş... sadece klomen mi kullandın canım yaptığın farklı bişeyler varsa bizimlede paylaşırmısın ayy çok heyecanlandım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş. beta hcg kaç çıktı canım?
hayırlısı olsun cnm çok sevindim.
sorun çıkmaz allahın izniyle bitanem öle düşünme.pozitif düşün....ne güzel bak ilk tedavinde meleğin geldi...
amin canım inşallah sen şimdi bize çok du a et hamişlerin duası kabul olurmuşya...:92:
canım bekleriz bizi unutma sen birazda kg verdin sanırım oda etki ediyormuşsaol canım
ben klomen kullandım ve duphaston kullandım son günler
ilişki planına bile uymadık diyebilirim 3 güne sarktı hep
adetin 12. günü yumurtalarıma baktı 2 tane çok iyi gelişmş 1 tanesi zayıf dedi
başka bişey yapmadım canım değerleri hatırlamıyorum yanımda yok yazarım ptesi ok
dualarımdasınız kızlar hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?