Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

ben oğluma tedavi olmadan hamile kalmıştım pkolu olduğumdan haberim dahi yoktu 2 sene önce dr gittiğimde tesadüfen öğrenmiş oldum o ana kadar 2. çocuk isteği yoktu sonra korunmayı bıraktım 1 buçuk senedir olmadı hastalığı öğrendiğimde dr çocuk isteyip istemediğimi sordu ben hyr dedim öyle bi düşüncemin olmadığını söyledim dr çocuk düşünürsen tedavisiz hamile kalmamın zor olduğunu söyledi yumurtlama bozukluğu olduğunu ve hormonların alt üst durumda olduğunu söyledi sonra ben kendim çocuk istediğime karar verdim ve oğluma nasıl tedavisiz kaldıysam bununda olabileceğini düşündüm ve bir daha dr gitmedim hiç bir tedavi görmedim ama 1 buçuk sene oldu sanırım bu kez durum farklı tedvisiz olmayacak sanırım bu tedaviler hakkında bilgi verebilirmisiniz benim durumumda olanlar nasıl bir tedavi uygulanıo ve nasıl bi yol izlenio ?:44:

ben oğluma tedavi olmadan hamile kalmıştım pkolu olduğumdan haberim dahi yoktu 2 sene önce dr gittiğimde tesadüfen öğrenmiş oldum o ana kadar 2. çocuk isteği yoktu sonra korunmayı bıraktım 1 buçuk senedir olmadı hastalığı öğrendiğimde dr çocuk isteyip istemediğimi sordu ben hyr dedim öyle bi düşüncemin olmadığını söyledim dr çocuk düşünürsen tedavisiz hamile kalmamın zor olduğunu söyledi yumurtlama bozukluğu olduğunu ve hormonların alt üst durumda olduğunu söyledi sonra ben kendim çocuk istediğime karar verdim ve oğluma nasıl tedavisiz kaldıysam bununda olabileceğini düşündüm ve bir daha dr gitmedim hiç bir tedavi görmedim ama 1 buçuk sene oldu sanırım bu kez durum farklı tedvisiz olmayacak sanırım bu tedaviler hakkında bilgi verebilirmisiniz benim durumumda olanlar nasıl bir tedavi uygulanıo ve nasıl bi yol izlenio ?:44:

slm ben yaklaşık on yıldır pcosluyum 1,5 yıldır evliyim ve hiç korunmadık ama maalesef gebelik oluşmuyor.doktorum ilk olarak eşimin sperm testiini istedi onlarda bi problem çıkmadı.bana ise klomen diye bi ilaç verdi, bu ilaç yumurtanın oluşmasını sağlıyormuş adetin dokuzuncu günü muayene ile yumurtanın belli bir büyüklüğe ulaşması bekleniyor eğer yumurta yeterınce büyümüş ise döllenme bekleniyor.ben geçen ay kullandım sonuç vermedi bu ayda iki gün geciktim ama geçen ayda üç gün sonra regl olmuştum.doktorum bu tedavının altı ay denenmesi gerektiğini,olmazsa aşılama yönteminin eeğer yine hamilelik olmazsa tüp bebek yönteminin denenmesini söledi..benim bildiğim tedavi yöntemleri bu kadr canım,doktorlar arasındada farklı yöntemler izleyenler var klomen ile çatlatma iğnesi vuranlar ilaç kullananlar gibi ..umarım allah sana 2.bebek nasip eder

Kızlar size tek bir şey söyleyim vermeyince Rabbim vermiyor. Hakkımızda hayırlısı Benimde olmuyor doktorlar bir sürü tahlil ve test yaptı hem eşime, hem bana ikimizinde bütün testleri çok güzel çıktı. O kadar ki doktor anlam veremedi senin bu yumurtalarla 2. yada 3. ayda hamile kalman lazımdı dedi. Acıbadem hastanesinde Tüp Bebek bölümünde prof. dr. Tayfun beye gittim doktor tahlil sonuclarımızı gördü ve mükemmel dedi herşey yolunda merak etmeyin dedi. Ama gelin görün ki bu kadar mükemmelliğe rağmen olmuyor. Ben özümde cok sabırsız bir insnaımdır hemen herşey olsun bitsin isterim. Eşim bana Allah senin sabırını sınıyor isyan etme sabırlı ol bu iş olacak diyor. Bu ay ümitliyim klomen kullandım, 5 yumurtam olmus bakalım doktorlarda umutlu bu aydan ama bir de stres yapmamak lazımmış işte o tam benlik bir olay acaip stres içindeyim anlatamam. Rabbim nerede varsa, hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Allah hepimize sabır versin beklemek çok zor birde senin gibi hiçbir problemin olmadan beklemek dahada zor sanırım Allah yardımcımız olsun inşallah

Allah hepimize sabır versin beklemek çok zor birde senin gibi hiçbir problemin olmadan beklemek dahada zor sanırım Allah yardımcımız olsun inşallah

Amin cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun nerde varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın....

cnm bende pko luyum adetin 3. günü gidiyorum klomen veriyor sonra yumurta takibi yapıyor.uygun seviyeyegelince sanırım çatlama iğnesi veriyor.bu şekilde benim drmun tedavisi.....

ayy ne oldu kız sonucun çok merak ettim inşallah...... bebiştir o bebiş

maşallah sizin çocuğunuzun olmasıda bizim için umut Allah 2.ciyide nasip etsin inş. darısı bize

canım umutsuzluğa zaten hiç kapılma diyorum ya benim haberim bile yoktu pkolu olduğumdan kendiliğinden oluverdi:)çok var pkolu olupta hamile kalan sadece durum zorlaşıo o kadar. evlendim 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hiç bir çabam olmadı şimdi ise 1 buçuk seneyi geçti olmuyor yaa kızlar allahın dediği olur belki zamanı var bilmiyorum evt insan üzülüo ama sürekli o stresi taşımakta zor bilmiyorum zamana bırakalım herşeyde vardır bir hayır belki doğru zaman değil öyle teselli edelim kendimizi ben bu ay çok ümitlenmiştim hatta neredeyse emindim hamile olduğumdan ama bugün regl oldum yapacak bişe yok evt çok üzüldüm ama yapacak birşey yok dua etmekten başka

umutsuzlupa kapılmayın bi çok pko lu tedaviyle bebek sahibi oluyo bir çoğuda tedavisiz oluyo.. ben 5 yıl önce bebek için başlamıştım tedaviye tedavimin 5 . ayında hamile kaldım.. şimdi yeniden bebek istiyorum 2 . tedavime başladımbu ay ikinci ayım cumartesi yumurtam gelişmişmi bakıcak doktorum .. i

HAMİLEYİM BAYANLAR
çok mutluyum
dün kan testi yaptırdım

ben pkoluyum
ve bu ay ilk klomen tedavim
çok şükür oldu
inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum

saol canım

ayy ne oldu kız sonucun çok merak ettim inşallah...... bebiştir o bebiş
bebiş valla

darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

kadis canımmmmm maşallahhhhh çok sevindim Allah bizede nasip etsin inş... sadece klomen mi kullandın canım yaptığın farklı bişeyler varsa bizimlede paylaşırmısın ayy çok heyecanlandım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş. beta hcg kaç çıktı canım?

sağol canım Allah çocuğunuzu size bağışlasın 2.yide enkısa zamanda nasip etsin inş... siz bize umut verdikçe benim içim rahatlıyor aşılamam da tutmayınca çok ciddi problemin olduğunu düşünmeye başladım ama çocuğu olanları görünce içimiz rahatlıyor

hayırlısı olsun cnm çok sevindim.
sorun çıkmaz allahın izniyle bitanem öle düşünme.pozitif düşün....ne güzel bak ilk tedavinde meleğin geldi...
amin canım inşallah sen şimdi bize çok du a et hamişlerin duası kabul olurmuşya...:92:

saol canım
ben klomen kullandım ve duphaston kullandım son günler
ilişki planına bile uymadık diyebilirim 3 güne sarktı hep
adetin 12. günü yumurtalarıma baktı 2 tane çok iyi gelişmş 1 tanesi zayıf dedi
başka bişey yapmadım canım değerleri hatırlamıyorum yanımda yok yazarım ptesi ok

dualarımdasınız kızlar hepiniz

canım bekleriz bizi unutma sen birazda kg verdin sanırım oda etki ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…