Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

aminnn inş. fazla beklemeden bizimde meleklerimiz gelir

kızlar ben zayıflamaya karar verdim ama pek kilo gitmiyor ramazandan sonra daha çok uğraşacam böylelikle yumurtlamam normale dönecek inş.

benimde 8 temmuz du
evet dikkat etmek lazım benim bir oğlum var onu kucağıma aldım bir kaç kez sanırım ondan oldu
inşalalh kötü olmaz
inşallah cnm bu arada senin betahcg kaç çıkmıştı ilk öğrendiğinde ve ne kadarlıktı?bebişin
kızlar ben zayıflamaya karar verdim ama pek kilo gitmiyor ramazandan sonra daha çok uğraşacam böylelikle yumurtlamam normale dönecek inş.

dr gitmedinmi sen cnm?
bende pko olduğu söylendiğinde bir şeker ilacıda vermişti zayıflamana yardımcı olur diye birde pko insülini düşürüyormuş onu dengelemek için zayıflamama da yardımcı oldu hem...pko da zayıflamak bile gebe kalmaya çok büyük yardımcıymış biliyormuydun....

günaydın bayanlar
zayıflamanı tavsiye ederim canım
doktor 15 kilo versem yumurta tedavisi görmene belki gerek kalmazdı dedi

canım 32 çıkmıştı 8 inde olmam lazımdı 11 inde yaptırdım birde 1881 li bir sayı vardı

evet canım o ilçdan kullanıyorum ilk önce çok etkiliydi şuan pek bir etkisi kalmadı gibi ama ginede kullanıyorum doktor ben bakamam başka yere gönderirim dedi iğnelere geçilecekti eşimin tayini çıkmasaydı dedim oda başka yere sevk etti orasıda 1.5 2 saat uzaklıkda her zaman nasıl gidecem bilmiyorum...
canım şu beta hcg 32sinden 11irine o kadar büyümez ya başka bir yerinde sayı yazmıyormu?

Son düzenleme:

hımm benim tam 4 haftalık dedi 253 çıktı o yüzden merak ettim cnm...benimde 1 gün geçmişti geçen ay 12 sinde oldum bu ay 13 de öğrendim....

Son düzenleme:
slm açıklamalarınız beni öylesine rahatlattıki anltamam bunları okudum ve mutlu oldum tesekkurler ha bu arada ben polıkıstık hastasıyım yani pk var ama evde oturuyorken yanı iş hayatına atılmadan önce vardı bi okulda ücretli ögretmenlik yapmaya basladım önceden ece 3-4 gibi uyur sabah 1-2 gibi uyanırdım kahvaltıyı 3 gibi yapar aksam yemegini 6-7 gibi yerdim sonra yine geç yatardım ev işi nadiren yapardım bol bol sıkılır yapacak bı sey bulamzdm vel hasılı hareketsız bı yasam duzensız uyku duzensız yemek ve bol bol herseyı kendıme sıkıntı eder stres olurdum sonrası polıkıstık over sendromu :98:

slm açıklamalarınız beni öylesine rahatlattıki anltamam bunları okudum ve mutlu oldum tesekkurler ha bu arada ben polıkıstık hastasıyım yani pk var ama evde oturuyorken yanı iş hayatına atılmadan önce vardı bi okulda ücretli ögretmenlik yapmaya basladım önceden ece 3-4 gibi uyur sabah 1-2 gibi uyanırdım kahvaltıyı 3 gibi yapar aksam yemegini 6-7 gibi yerdim sonra yine geç yatardım ev işi nadiren yapardım bol bol sıkılır yapacak bı sey bulamzdm vel hasılı hareketsız bı yasam duzensız uyku duzensız yemek ve bol bol herseyı kendıme sıkıntı eder stres olurdum sonrası polıkıstık over sendromu :98:​

[CENTER]bu ara doktora gittim en az 5 dokyora gıttım sonuc klomen denedım olmadı 2 kere sonra aşılama dedi doktor bende bundan sonrakı aşama tüp bebek ya aşılamada olmazsa tüp bebege mı geçcem oda olmassa cocuk yokkorktum esımde 1 sene daha deneyelım olmassa ole gideriz üzülme deditedaviyi yarım bıraktık 1 sene ise benım okul hayatıma başlamasıyla geçtı duzenlı uyku erken kalkma duzenlı kahvaltı ogle yemegıaksam yemegıgece erken yatıs ve hayatım duzenlı oldu sankı haa sıkıntı keder bıttı cunku ogrencılerımle mutlu bı yasam sonrası her ay duzenlı adet gormeye basladım ama yorgunluktan yumurtlama donemlerınımı atladık uyudukmu ne oldu bılmıom eylulden hazırana kadar her ay duzenlı adet 0 cocuk yanı cocuk yok halasonra yıne eskı ev hayatı geri dondu polikistık overde tabıııhazıran 9 da adet olmustum bu gune kadar olamadım sonra gidip test aldım yaptım sonuc negatıf yıne husran:84:dun adet oldum yumurtlama ne zaman olcak bılmıomsımdı adetım doktora eylul 5te gıtcem randevu aldım ama yumurtlamdan sonraya gelıo galıba ben klomen kullansammı tekrar ne yapsam bılemedımbana cevap yazarsanız sevınırım[/CENTER]

slm açıklamalarınız beni öylesine rahatlattıki anltamam bunları okudum ve mutlu oldum tesekkurler ha bu arada ben polıkıstık hastasıyım yani pk var ama evde oturuyorken yanı iş hayatına atılmadan önce vardı bi okulda ücretli ögretmenlik yapmaya basladım önceden ece 3-4 gibi uyur sabah 1-2 gibi uyanırdım kahvaltıyı 3 gibi yapar aksam yemegini 6-7 gibi yerdim sonra yine geç yatardım ev işi nadiren yapardım bol bol sıkılır yapacak bı sey bulamzdm vel hasılı hareketsız bı yasam duzensız uyku duzensız yemek ve bol bol herseyı kendıme sıkıntı eder stres olurdum sonrası polıkıstık over sendromu
Bu ara doktora gittim en az 5 dokyora gıttım sonuc klomen denedım olmadı 2 kere sonra aşılama dedi doktor bende bundan sonrakı aşama tüp bebek ya aşılamada olmazsa tüp bebege mı geçcem oda olmassa cocuk yokkorktum esımde 1 sene daha deneyelım olmassa ole gideriz üzülme deditedaviyi yarım bıraktık 1 sene ise benım okul hayatıma başlamasıyla geçtı duzenlı uyku erken kalkma duzenlı kahvaltı ogle yemegıaksam yemegıgece erken yatıs ve hayatım duzenlı oldu sankı haa sıkıntı keder bıttı cunku ogrencılerımle mutlu bı yasam sonrası her ay duzenlı adet gormeye basladım ama yorgunluktan yumurtlama donemlerınımı atladık uyudukmu ne oldu bılmıom eylulden hazırana kadar her ay duzenlı adet 0 cocuk yanı cocuk yok halasonra yıne eskı ev hayatı geri dondu polikistık overde tabıııhazıran 9 da adet olmustum bu gune kadar olamadım sonra gidip test aldım yaptım sonuc negatıf yıne husrandun adet oldum yumurtlama ne zaman olcak bılmıomsımdı adetım doktora eylul 5te gıtcem randevu aldım ama yumurtlamdan sonraya gelıo galıba ben klomen kullansammı tekrar ne yapsam bılemedımbana cevap yazarsanız sevınırım

canım sen bir doktora görünmeden karar verilemez doktora git önce tahlil ister sonra ona göre klomen mi yoksa iğneleremi geçeceğiniz ondan sonra belli olur ama 4 kere duruma göre klomen ve çatlatma iğnesi kullanılıyor yani 4 ay oluyor adetlerin düzenleniyor daha sonra olmazsa iğneli yumurta geliştiriciler kullanılıyor olmazsa aşılama ve olmazsa da enson çaremiz tüp bebek inş. onlara gerek kalamadan bebişlerimiz gelir stres yapma ama benim klomenden sonra herşey düzeldi ama doktorum stres yüzünden olmuyor düşünme demişti tabi mümkün değil ama düşünmemek lazım.....

canım sen bir doktora görünmeden karar verilemez doktora git önce tahlil ister sonra ona göre klomen mi yoksa iğneleremi geçeceğiniz ondan sonra belli olur ama 4 kere duruma göre klomen ve çatlatma iğnesi kullanılıyor yani 4 ay gibi bir zaman geçiyor.... adetlerin düzenleniyor daha sonra olmazsa iğneli yumurta geliştiriciler kullanılıyor olmazsa aşılama ve olmazsa da enson çaremiz tüp bebek inş. onlara gerek kalmadan bebişlerimiz gelir stres yapma ama benim klomenden sonra herşey düzeldi ama doktorum stres yüzünden olmuyor düşünme demişti tabi mümkün değil ama düşünmemek lazım.....

Son düzenleme:
kızlar aranızda prolaktin yüksekliği olan var mı ? ben de yeni öğrndim prolaktinimin yüksek olduğunu,klomen kullanıyordum bu ay adetım dokuz gün geçikti acaba hamilemiyim derken sonuç yine hüsran negatif,,,doktor bu durumu anlamak için test yaptı ve prolaktin yüksekliği çıktı,bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi

evet canım prolaktin süt hormonu süt hormonunun yüksek çıkması gebeliğin gecikmesine sebeb oluyor malesef...

bendede bi ara olmuştu göğüslerimde ağrı vardı öyle anlamıştım prolaktin yani süt hormonlarım çalışmıştı .. ilaç tedavisi gördüm düzene girdi ..

klomen kullananlar rahim duvarı kalınlığı testi yaptımı doktorunuz size .. bana nedne böle bişey gerek duydu anlamadım .. ilk bebeğimde 5 ay tedavi görmüştüm ve böyle bi test yaptırmamıştım resmen psikolojim bozuldu.. ne oldunu anlayamadan bi baktım doktorun elinde makas şimdi size bi iğne yapacam dedi ama yemezler ya makası gördüm tabi bi çentik atıı dün hep kanamam oldu ufak ufak geçecek dedi .. ya benim bu doktorum ne uyanık hiçte çaktırmıyo korkmayın diye ... neyse sonucunu 10 gün sonra alıcam ve gerekirse hormon takviyesi yapcakmış .. yani bu testi şunun için yapıyomuş yumurtalarım gayet güzel gelişiyo çatlıyo yumurta sayımda iyiymiş ve buna ramen nedne gebelik gelişmiyo bunun sebebi rahim duvarının yeterince kalın olmamsı bebeğin döllenip tutunamadığını düşünüyo yani öle söledi bana ... aranızda bu tür test yaptıran oldumu ??

teşekkür ederim kızlar,,2 aylık bir ilaç verdi doktor da düzene sokarmış ve klomen ile kullanımı da gebelik şanşını artırır dedi umarım dediği gibi olur,,,,artık doktorların çoğuna güvenim kalmadı hepsi farklı bişe sölüo,,ilk doktorum sadece bir ay yumurtlama takibi yaptı sonra altı ay kendikendine kullan dedi işte ikinci ayın bır yığın sorunla uğraşıyorum adana da olanlar sakın başkente gidmeyın tek dıyeceğim bu malesef ülkemizde işini olamsı gerektiği gibi yapan o kadr az doktor war kiii

canım bana hiç öyle test yapılmadı rahim duvarını klomen inceltir oda düşüklere neden olur bunu önlemek için progestron verilir incelmişmi diye oda vajinal ulturasyonla bakılır banada bakamıştı doktorum...

ya banada zaten önce böle bişeye gerek duymadı ilk tedavimdeki doktorum aynı değiştirmedim zaten aynı doktor önceki bebişimde 5 ay tedavi gördüm böle bişey yapmadı demekki şüpelendiği bişey varki gerek duydu ...bende anlam veremedim zaten çatlatma iğnesi oldum cumartesi sonra dediki cumartesi bidaha gel şaşırdım zaten ilk defa beni iğne olayından sonra kontrole çağırdı ...neyse sordum nedne yaptını bu testi anlattı zaten ulturassonda baktı .. bide doktorum çok iyi bi doktor eminim bilgilide aam böle bi testi daha önce yapmamıştı nedne şimdi soruma verdiği cevap buydu elbet vardır bi bildiği diyorum ben bakalım bayram sonrası alıcam sonucu patolojiye gitti alınan parça neymiş ozaman anlıcam ama işte kafam karıştı şimdi nasıl geçicek okadar zaman (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…