Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

sağol canım güzel dileklerin için inşallah isteen herkeze allah nasip eder..

gözünüz aydın .. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallh.. korkma allahın izniyle hiç bi sorun çıkmaz içini ferah tut..

cnm çok mutlu oldum darısı tüm isteyenlerin başına aklına götü şeyler sakın getirme hamileliğin tadını çıkar:)

slm kızlar kadişşş hayırlı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin inş,, benim bu ay 2. klomen kullanışım adetim 7 gün gecikti ,hala adet olmadım ama koyu renk akıntım oluyor,,,test yaptım ilk başta silik pembe çift çizgi vardı yarım saat sonra silindi tek ve koyu çizgi kaldı,,pazartesi doktora gidecem acaba kist olabilir mi o yüzden mi gecikiyor,, yardım lütfen

sizdede pko varmı inş. hamilesinizdir

canım bekleriz bizi unutma sen birazda kg verdin sanırım oda etki ediyormuş
evet yaklaşık 4 kilo verdim doktorum 1 kilonun bile etkisi olur dedi ama yinede kilolu hamile kaldım hayırlısı

gözünüz aydın .. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallh.. korkma allahın izniyle hiç bi sorun çıkmaz içini ferah tut..
saol canım

cnm çok mutlu oldum darısı tüm isteyenlerin başına aklına götü şeyler sakın getirme hamileliğin tadını çıkar:)
saol canım isteyen herkeze Rabbim bu anları yaşatsın

saol canım
bende ilk test yaptığımda silik çıkmıştı canım kan tahlili yaptır gerçi bugün gideceksin güzel haberlerin gelir inşallah

kızlar bugün doktora gittim uğraşmak istemedi sanırım beni başka şehire sevk etti orası 1.5 saat herzaman nasıl giderim bilmiyorum

bişey olmaz canım hamileliğini rahat geçir stres yapma bu arada beta hcgni yazacaktık

kızzllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr BENDE HAMİLEYİMMMM....çok mutluyum aynı zamanda aptal gibiyim sanki biri çıkacak şakaydı yok öyle bişey diyecek gibime geliyor:) kurban olduğum allahım tüm isteyenlere nasip etsin.hamilelerede sağ salim bebişlerine kavuşmak nasip etsin inşallahhhh.......

Allahım çok şükür ne güzel haberler alıyorum burdan

kızlar bende yerleşme kanamasından şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün sonra tamamen söküldüğümde regl olduğuma karar vermiştim ve size regl oldum hamile değilim demiştim hatırlarsınız kanama boyunca gelen pıhtılardan ve 10. gün olmasına rağmen bitmemesinden şüphelenip bugün dr gittim ve düşük yapmışım kızlar çook üzgünüm meğer hamileymişim ben yok yerleşme kanaması yok regl oldum derken bu ihtimal hiç aklıma gelmedi dr baştaki 4 gün yaşadığım lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu ve ilk lekelendiğinde hemen gelmen gerekirdi dedi nasıl kendi kendime fikirler yürütüp ihmal ettim dr gitmeyi çok üzgünüm belkide düşük önlenebilecekti ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi döyle bişe çok üzgünün üstelik dr 6 ay korunacaksın dedi eğer hamile kalırsan senin için ve bebek için tehlikeli olur sağlıklı olmaz dedii

günaydın bayanlar

bişey olmaz canım hamileliğini rahat geçir stres yapma bu arada beta hcgni yazacaktık
canım rakamlar 1881 di biride 32 idi

çok sevindm canım
sat tarihin ne
nisan anneleri formuna gelllll

geçmiş olsun canım ya
herşey kısmet
tedavi oluyormuydun

benim doktorum gerçekten çok iyi bana adetten 8 gün öncesinden düşük önleyici duphaston kullandırdı

kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
progestan verdi
ağır kaldırma uzun yol ve ilişki yok
canım sıkıldı ama
dua edin ne olurrr

çok üzüldüm geçmiş olsun,,herseyde bir hayır vardır insallah bundan sonra istediğn gibi olur

Allah kucağınıza almayıda nasip eder inş. canlarım
ammmiiiiiiiiiiiiiiinnn cnm darısı sizlerin tüm isteyenlerin başına tatlım...
allah hayırlısını nasip etsin cnm ama şöle düşün bundada bir hayır vardır bizim bilmediğimiz görmediğimiz şerde hayır hayırda ise şer olabilir ben öyle düşünmüştüm yani düşüğümde......
sağolasın cnm. sat ne demek? :) ama en son batım 12 temmuz
kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
progestan verdi
canım sıkıldı ama
dua edin ne olurrr

cnm şimdi zaten hamilelikler öle nane limonlu...çok dikkat etmemiz gerekiyor en küçük problemde hemen dr.unutma verdiği ilaç eminiz iyi gelecektir ama dikkat et dinlen lütfen....

benimde 8 temmuz du
evet dikkat etmek lazım benim bir oğlum var onu kucağıma aldım bir kaç kez sanırım ondan oldu
inşalalh kötü olmaz

kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
progestan verdi
canım sıkıldı ama
dua edin ne olurrr

inş. bişey olmaz canım üzme kendini ilişki doğuma kadarmı yasak acaba aman olsun eşinde idare etsin bebişiniz sağ salim gelsinde Allahın izniyle..... beta hcg 1000 ni geçince bebişin görünmesi lazım

canım üzülme lütfen bende lekelenme olunca hemen gittim ama hiç bişey yapamadılar kısmetde yoksa yapabiliceğimiz bişey olmuyor malesef söyle olsa böyle olurdu deme canım hayırlısı buymuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…