- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi superisi33
-
sağol canım Allah çocuğunuzu size bağışlasın 2.yide enkısa zamanda nasip etsin inş... siz bize umut verdikçe benim içim rahatlıyor aşılamam da tutmayınca çok ciddi problemin olduğunu düşünmeye başladım ama çocuğu olanları görünce içimiz rahatlıyor
gözünüz aydın .. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallh.. korkma allahın izniyle hiç bi sorun çıkmaz içini ferah tut..HAMİLEYİM BAYANLAR
çok mutluyum
dün kan testi yaptırdım
ben pkoluyum
ve bu ay ilk klomen tedavim
çok şükür oldu
inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum
saol canım
bebiş valla
darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
HAMİLEYİM BAYANLAR
çok mutluyum
dün kan testi yaptırdım
ben pkoluyum
ve bu ay ilk klomen tedavim
çok şükür oldu
inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum
saol canım
bebiş valla
darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
slm kızlar kadişşş hayırlı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin inş,, benim bu ay 2. klomen kullanışım adetim 7 gün gecikti ,hala adet olmadım ama koyu renk akıntım oluyor,,,test yaptım ilk başta silik pembe çift çizgi vardı yarım saat sonra silindi tek ve koyu çizgi kaldı,,pazartesi doktora gidecem acaba kist olabilir mi o yüzden mi gecikiyor,, yardım lütfen
evet yaklaşık 4 kilo verdim doktorum 1 kilonun bile etkisi olur dedi ama yinede kilolu hamile kaldım hayırlısıcanım bekleriz bizi unutma sen birazda kg verdin sanırım oda etki ediyormuş
saol canımgözünüz aydın .. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallh.. korkma allahın izniyle hiç bi sorun çıkmaz içini ferah tut..
saol canım isteyen herkeze Rabbim bu anları yaşatsıncnm çok mutlu oldum darısı tüm isteyenlerin başına aklına götü şeyler sakın getirme hamileliğin tadını çıkar:)
slm kızlar kadişşş hayırlı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin inş,, benim bu ay 2. klomen kullanışım adetim 7 gün gecikti ,hala adet olmadım ama koyu renk akıntım oluyor,,,test yaptım ilk başta silik pembe çift çizgi vardı yarım saat sonra silindi tek ve koyu çizgi kaldı,,pazartesi doktora gidecem acaba kist olabilir mi o yüzden mi gecikiyor,, yardım lütfen
evet yaklaşık 4 kilo verdim doktorum 1 kilonun bile etkisi olur dedi ama yinede kilolu hamile kaldım hayırlısı
saol canım
saol canım isteyen herkeze Rabbim bu anları yaşatsın
saol canım
bende ilk test yaptığımda silik çıkmıştı canım kan tahlili yaptır gerçi bugün gideceksin güzel haberlerin gelir inşallah
kızzllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr BENDE HAMİLEYİMMMM....çok mutluyum aynı zamanda aptal gibiyim sanki biri çıkacak şakaydı yok öyle bişey diyecek gibime geliyor:) kurban olduğum allahım tüm isteyenlere nasip etsin.hamilelerede sağ salim bebişlerine kavuşmak nasip etsin inşallahhhh.......
canım rakamlar 1881 di biride 32 idibişey olmaz canım hamileliğini rahat geçir stres yapmabu arada beta hcgni yazacaktık
kızzllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr BENDE HAMİLEYİMMMM....çok mutluyum aynı zamanda aptal gibiyim sanki biri çıkacak şakaydı yok öyle bişey diyecek gibime geliyor:) kurban olduğum allahım tüm isteyenlere nasip etsin.hamilelerede sağ salim bebişlerine kavuşmak nasip etsin inşallahhhh.......
geçmiş olsun canım yakızlar bende yerleşme kanamasından şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün sonra tamamen söküldüğümde regl olduğuma karar vermiştim ve size regl oldum hamile değilim demiştim hatırlarsınız kanama boyunca gelen pıhtılardan ve 10. gün olmasına rağmen bitmemesinden şüphelenip bugün dr gittim ve düşük yapmışım kızlar çook üzgünüm meğer hamileymişim ben yok yerleşme kanaması yok regl oldum derken bu ihtimal hiç aklıma gelmedi dr baştaki 4 gün yaşadığım lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu ve ilk lekelendiğinde hemen gelmen gerekirdi dedi nasıl kendi kendime fikirler yürütüp ihmal ettim dr gitmeyi çok üzgünüm belkide düşük önlenebilecekti ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi döyle bişe çok üzgünün üstelik dr 6 ay korunacaksın dedi eğer hamile kalırsan senin için ve bebek için tehlikeli olur sağlıklı olmaz dedii
kızlar bende yerleşme kanamasından şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün sonra tamamen söküldüğümde regl olduğuma karar vermiştim ve size regl oldum hamile değilim demiştim hatırlarsınız kanama boyunca gelen pıhtılardan ve 10. gün olmasına rağmen bitmemesinden şüphelenip bugün dr gittim ve düşük yapmışım kızlar çook üzgünüm meğer hamileymişim ben yok yerleşme kanaması yok regl oldum derken bu ihtimal hiç aklıma gelmedi dr baştaki 4 gün yaşadığım lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu ve ilk lekelendiğinde hemen gelmen gerekirdi dedi nasıl kendi kendime fikirler yürütüp ihmal ettim dr gitmeyi çok üzgünüm belkide düşük önlenebilecekti ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi döyle bişe çok üzgünün üstelik dr 6 ay korunacaksın dedi eğer hamile kalırsan senin için ve bebek için tehlikeli olur sağlıklı olmaz dedii
ammmiiiiiiiiiiiiiiinnn cnm darısı sizlerin tüm isteyenlerin başına tatlım...Allah kucağınıza almayıda nasip eder inş. canlarım
allah hayırlısını nasip etsin cnm ama şöle düşün bundada bir hayır vardır bizim bilmediğimiz görmediğimiz şerde hayır hayırda ise şer olabilir ben öyle düşünmüştüm yani düşüğümde......kızlar bende yerleşme kanamasından şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün sonra tamamen söküldüğümde regl olduğuma karar vermiştim ve size regl oldum hamile değilim demiştim hatırlarsınız kanama boyunca gelen pıhtılardan ve 10. gün olmasına rağmen bitmemesinden şüphelenip bugün dr gittim ve düşük yapmışım kızlar çook üzgünüm meğer hamileymişim ben yok yerleşme kanaması yok regl oldum derken bu ihtimal hiç aklıma gelmedi dr baştaki 4 gün yaşadığım lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu ve ilk lekelendiğinde hemen gelmen gerekirdi dedi nasıl kendi kendime fikirler yürütüp ihmal ettim dr gitmeyi çok üzgünüm belkide düşük önlenebilecekti ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi döyle bişe çok üzgünün üstelik dr 6 ay korunacaksın dedi eğer hamile kalırsan senin için ve bebek için tehlikeli olur sağlıklı olmaz dedii
sağolasın cnm. sat ne demek? :) ama en son batım 12 temmuzgünaydın bayanlar
canım rakamlar 1881 di biride 32 idi
çok sevindm canım
sat tarihin ne
nisan anneleri formuna gelllll geçmiş olsun canım ya
herşey kısmet
tedavi oluyormuydunbenim doktorum gerçekten çok iyi bana adetten 8 gün öncesinden düşük önleyici duphaston kullandırdı
kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
progestan verdi
ağır kaldırma uzun yol ve ilişki yok
canım sıkıldı ama
dua edin ne olurrr
kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
progestan verdi
ağır kaldırma uzun yol ve ilişki yok
canım sıkıldı ama
dua edin ne olurrr
kızlar bende yerleşme kanamasından şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün sonra tamamen söküldüğümde regl olduğuma karar vermiştim ve size regl oldum hamile değilim demiştim hatırlarsınız kanama boyunca gelen pıhtılardan ve 10. gün olmasına rağmen bitmemesinden şüphelenip bugün dr gittim ve düşük yapmışım kızlar çook üzgünüm meğer hamileymişim ben yok yerleşme kanaması yok regl oldum derken bu ihtimal hiç aklıma gelmedi dr baştaki 4 gün yaşadığım lekelenmenin düşük belirtisi olduğunu ve ilk lekelendiğinde hemen gelmen gerekirdi dedi nasıl kendi kendime fikirler yürütüp ihmal ettim dr gitmeyi çok üzgünüm belkide düşük önlenebilecekti ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi döyle bişe çok üzgünün üstelik dr 6 ay korunacaksın dedi eğer hamile kalırsan senin için ve bebek için tehlikeli olur sağlıklı olmaz dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?