- Konu Sahibi superisi33
-
inş. bişey çıkmaz canım bence rahimde yara varsada olmuyor diye bir kontrol etiriyordur inş. bişey çıkmaz....ya banada zaten önce böle bişeye gerek duymadı ilk tedavimdeki doktorum aynı değiştirmedim zaten aynı doktor önceki bebişimde 5 ay tedavi gördüm böle bişey yapmadı demekki şüpelendiği bişey varki gerek duydu ...bende anlam veremedim zaten çatlatma iğnesi oldum cumartesi sonra dediki cumartesi bidaha gel şaşırdım zaten ilk defa beni iğne olayından sonra kontrole çağırdı ...neyse sordum nedne yaptını bu testi anlattı zaten ulturassonda baktı .. bide doktorum çok iyi bi doktor eminim bilgilide aam böle bi testi daha önce yapmamıştı nedne şimdi soruma verdiği cevap buydu elbet vardır bi bildiği diyorum ben bakalım bayram sonrası alıcam sonucu patolojiye gitti alınan parça neymiş ozaman anlıcam ama işte kafam karıştı şimdi nasıl geçicek okadar zaman(
bendede pko var ve çok bunaldım artık 1 yıldır benimde olmuyor çevremde herkesin bebekleri var psikolojim bozulmuş durumda benim ne zaman olacak diyip bekliyorummerhaba kızlar,
bnde aranıza yeni katıldım..
benim hikayemde şöyle..13 aydır tedavi görüyorum bebeğim olsun diye ama her ay hüsran malesef
bnde lanet pko hastasıyım..hormon testlerim yapıldı..rahim filmim çekildi eşimin sperm testi falan hepsi iyi..klomen kullandım fayda etmedi..menogon iğne kullandım fayda etmedi..bu ay yine klomen kullandım sonunda 18 mm lik yumurtam oldu bitane..sonra çatlatma iğnesi ve çalışma yaptık 14.gün gebelik testi yaptırmaya gittim doktora giderken de yolda regl oldumsonra bnde kendi doktoruma gittim..döllenme olmuş ama rahmim tutmamış... rahim sıvımın yapışkanlığı ve sıvısı azmış ondan dedi...ama bunun için bi ilaç falan vermedi..sonra bu ay yumurtlaman çok ii ilaca gherek yok dedi..bu salı çarşamba çalışma olacak ama benim hiç ümidim yok...rahim filminden sonra 6ay olmazsa bebek direk tüp dedi bana doktor..şimdi 3 ay bitti 4.aydayım 2 ay daha olmazsa bnde gidicem direk tüp bebeğe artık taakatim kalmadı çünkü Allah ım çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin inşallah...peki bu rahim sıvısı azlığı gibi bi sıkıntı yaşayan varmı acaba?
inş. bişey çıkmaz canım bence rahimde yara varsada olmuyor diye bir kontrol etiriyordur inş. bişey çıkmaz....
bendede pko var ve çok bunaldım artık 1 yıldır benimde olmuyor çevremde herkesin bebekleri var psikolojim bozulmuş durumda benim ne zaman olacak diyip bekliyorum
inş. bişey çıkmaz canım bence rahimde yara varsada olmuyor diye bir kontrol etiriyordur inş. bişey çıkmaz....
bendede pko var ve çok bunaldım artık 1 yıldır benimde olmuyor çevremde herkesin bebekleri var psikolojim bozulmuş durumda benim ne zaman olacak diyip bekliyorum
bende yaşadım o durumları bebek yapın niye yapmıyosunuz .. bide benim kolitim var karnım şişiyo hamilemisin vs denmesi o buu bunalım bunalım... 5 ay tedavi gördüm ozaman en umutsuz oldum anda örendim hamileymişim .. şimdi 5 yaşında bi oğlum var bende şuan yine ikinciyi yap baskısından bunalmış durumdayım .. neyse hayırlısı olsun hakkımızda .. inşallah size en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz .. umutsuz olmayın hiç birzaman ...
geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun inş........bnde aynı durumdayım bunalmış vaziyetteyim..herkes hamile kalıyor çevremde eltim doğurdu 8 aylık oldu çocuğu herkes bana bakıyor ne zaman diye..3.5 yıllık evliyim
bide ben romatoid artrit hastaıyım (iltihaplı eklem romatizması) onun tedavisini bıraktım bebek için o da yarıda kaldı bebeğim de olmuyor
Allah yardımcımız olsun..
bende yaşadım o durumları bebek yapın niye yapmıyosunuz .. bide benim kolitim var karnım şişiyo hamilemisin vs denmesi o buu bunalım bunalım... 5 ay tedavi gördüm ozaman en umutsuz oldum anda örendim hamileymişim .. şimdi 5 yaşında bi oğlum var bende şuan yine ikinciyi yap baskısından bunalmış durumdayım .. neyse hayırlısı olsun hakkımızda .. inşallah size en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz .. umutsuz olmayın hiç birzaman ...
merhaba kızlar,
bnde aranıza yeni katıldım..
benim hikayemde şöyle..13 aydır tedavi görüyorum bebeğim olsun diye ama her ay hüsran malesef
bnde lanet pko hastasıyım..hormon testlerim yapıldı..rahim filmim çekildi eşimin sperm testi falan hepsi iyi..klomen kullandım fayda etmedi..menogon iğne kullandım fayda etmedi..bu ay yine klomen kullandım sonunda 18 mm lik yumurtam oldu bitane..sonra çatlatma iğnesi ve çalışma yaptık 14.gün gebelik testi yaptırmaya gittim doktora giderken de yolda regl oldumsonra bnde kendi doktoruma gittim..döllenme olmuş ama rahmim tutmamış... rahim sıvımın yapışkanlığı ve sıvısı azmış ondan dedi...ama bunun için bi ilaç falan vermedi..sonra bu ay yumurtlaman çok ii ilaca gherek yok dedi..bu salı çarşamba çalışma olacak ama benim hiç ümidim yok...rahim filminden sonra 6ay olmazsa bebek direk tüp dedi bana doktor..şimdi 3 ay bitti 4.aydayım 2 ay daha olmazsa bnde gidicem direk tüp bebeğe artık taakatim kalmadı çünkü Allah ım çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin inşallah...peki bu rahim sıvısı azlığı gibi bi sıkıntı yaşayan varmı acaba?
benim tedavide ikinci ayım olmasına rağmen bu kadar bunaldım seni anlayabiliyorum kolay değil gerçekten yaşadıklarımz ,,ama rabbim inş şu ramazan ayında hepimizin dualarını kabul eder ve birer melekde bize gönderir..
seninde gönlüne göre versin rabbim canım...sen 5 ayda atlatmışsın ne güzel benim 13 ay olduve bana bu gidişle normal yoldan hamile kalamayacağım gibi geliyor ama bakalım yinede nasip..eğer 2 ay daha olmazsa bnde tüpe başlıcam..
geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun inş........
çok şükür bebeğin olmuş ayy banada aynılar ama sanki onlar bakacak sırf gıcıklık başka amaçları yok
benim tedavide ikinci ayım olmasına rağmen bu kadar bunaldım seni anlayabiliyorum kolay değil gerçekten yaşadıklarımz ,,ama rabbim inş şu ramazan ayında hepimizin dualarını kabul eder ve birer melekde bize gönderir..[
ah canımmm nerdeee 2 ay nerdeeeee 13 aysen daha başındasın umarım bu kadar beklemezsin canım ..tez vakitte hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah :)
geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun inş........
çok şükür bebeğin olmuş ayy banada aynılar ama sanki onlar bakacak sırf gıcıklık başka amaçları yok
amin canım çok saolasın...cümlemize yardım etsin inşallah :)
yok cnaım ne 5 ayı 1.5 sene o tedaviden sonra 5 ay biraz uraştım didindim gitim doktora nekadardır evlisin dedi .. ozaman 4 aydı git dedi 1 sene dene bir senen dolsun gel dedi ... gittim elim mahkum uraş didin yok .. sonra 1 senede doldu ondna sonra gitim bidaha ilaca ozaman başladı.. yani sıkıntım 1.5 sene kadar sürdü .. bide deiğim gibi kolitim vardı bazı zamanlar karnım çok şişiyordu herzaman aynı soru hamilemisin .. anlıcan ondna zaten çok bunalmıştım .. 5 ay tedavimden sonra doktorum ddiki son dozu uyguluyorum 6 . teaviyi yapmayacağım ... yani adet olursan gelme 4 ay bekle dedi sonra hala bişey yoksa gel aşılama dedi .. tabi ebnde umut yok iyice çöktim .. bigün annemle alışverişe gittik ben böle bişeylerin tadına bakıyorum kadın tuturdu sende bi tuhaflık var adet gördünmü dedi yok dedim zaten hep gecikir benim 3 ay olmadığımı bilirim dedim .. kadın taktı ogün bana kafayı illa dedi test al bak .. zaten o testleri yapmaktanda bana gelmişlerdi annemin zorula aldım testi attım çantama .. 2 gn sonra bi sabah estiler yaptım almışken yapayım dedim boşa gitmesin :)) bide baktımki çift çizgi ... tabi o anjki duygularımı anlatamam tarifi mümkün değil .. neyse şimdide biraz umudumu yitirdim gibi bişey bakalım hayırlısı ...
canım sende başka doktora gitseydin öyle 1 sene olmazsa gel nedemek...1 sene içinde sürekli doktor kontrolünde olman lazım yumurta takibi falan..nyseki şükür bebeğin var umarım ikincide çok bekletmeden gelir...
banada aynısını dediler ama pko git gide etkisini gösterdi şimdi işim dahada zor 1 yıl içinde olmazsa tedaviye başlanıyormuşbenim tedavide ikinci ayım olmasına rağmen bu kadar bunaldım seni anlayabiliyorum kolay değil gerçekten yaşadıklarımz ,,ama rabbim inş şu ramazan ayında hepimizin dualarını kabul eder ve birer melekde bize gönderir..[
ah canımmm nerdeee 2 ay nerdeeeee 13 aysen daha başındasın umarım bu kadar beklemezsin canım ..tez vakitte hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah :)
canım sende başka doktora gitseydin öyle 1 sene olmazsa gel nedemek...1 sene içinde sürekli doktor kontrolünde olman lazım yumurta takibi falan..nyseki şükür bebeğin var umarım ikincide çok bekletmeden gelir...
bi çok hatrı sayılır hastanede bi çok doktora gittim sanırım ozaman 7 . gittiğim doktor du oda tavsiye üzerine genelde yeni evli olunca 1 sene deneyin diyolar .. gerçi bi tek bu doktor öyle söyledi.. acıbadem hastanesinde gitim doktorda senin çocuğun olmaz dedi folik asit verdi bunu 3 ay kullan tüüp bebek yapalım dedi :)) neyse sonuç ben bu doktora güvendim çünkü o gitimde bana güzelce anlattı güvende verdi bende onun dediğinden çıkmadım ... sonuçta olduda bebişim ..benim tedavide ikinci ayım olmasına rağmen bu kadar bunaldım seni anlayabiliyorum kolay değil gerçekten yaşadıklarımz ,,ama rabbim inş şu ramazan ayında hepimizin dualarını kabul eder ve birer melekde bize gönderir..[
canım ilaçla başka bişey kullanma ve tüplerine bakılması için geç bile kalınmış banada bakılacak daha 1 yıllık evliyim ve düşük yaptım ama rahim le veya tüplerle ilgili bişey varsa onu görünce veya tüplerini açınca 6 ay da yüksek olasılıkla hamile kalabiliyorsun boş yere ilaç kullanmıyalım önceden onlara bakalım dedi yeni doktorum daha önceki doktorum 4 kere klomen kullandı yumurtam oldu çatladı aşılama yapıldı eşimde herşey normaldi ama olmadı bence onları ihmal etmeden kontrol ettir için rahat olsun...bütün sayfaları günlerdir okuyorum sonunda anca bitti.bende yıllardır pco hastasıyım 7-8 aydır çocuk istiyoz önceleri testler aldım yumurta takibi için ordaki çift çizgiye göre hareket ettik olmadı doktora gittim testleride sordum sende pco var o testler seni yanıltır çünkü pco lularda lh hep yüksektir dedi.progestron testi yaptı yumurtlama yokmuş oysaki o ay çift çizgi çıkmıştı testlere sakın güvenmeyin.neyse klomene başladık 2 doz rahim bayağı kalınlaşmıştı tuttu sandık kan testinde yok göründü şansa tatil için memlekete gitmiştim ordaki doktor hormonlara baktı prolaktin haamilelik için sınırda düşürmemiz lazım dedi ilaca başladık artı 2. ay klomen ve duphosten bu sefer ne rahim kalınlaştı ne bebek oldu. şimdi 3 ay dayım tatilden döndük klomeni tekrar aldım bu ay prolaktin için olan ilaca devam bakalım ne olacak.doktorum dediki bu ay olmazsa tüplere bakalım dedi daha çok erken değilmi sizce ben çok korkuyorum zaten nasıl ağrı olacak mı diye. inşallah hamile kalırımda hiç gerek olmaz.
benim bi kaç sorum daha inşallah cevap verirsiniz
1-geçen hafta pzt. regly başlamıştı çok az damla şeklinde 5 .gün başladım ilaca cuma günü bugün 8. günüm şimdi tam anlamıyla regly oldum o zaman kullandığım ilaç boşamı gitti sizce oluşan yumurta reglyle gitmemişmidir sizce.gerçi benim adetlerim son aylarda hep böyle ilk günler azıcık lekelenme olur 5-6 gün anca tam regly olurum
2-bide bu klomeni kullanırken 2 gündür incir kürünü uyguluyorum.netten araştırdım incir kürüde yumurta geliştiriyormuş acaba ikisini aynı anda kullanmak zarar verirmi sizce.
slm yazılarınızı okudum ve bende simdi klomifen sitrata başladım doktor adetın 5. gunu başla dedi başladık gene ama dokktor bana arı sütü iç dedi folık asıt tabletı ve bvitamını de verdi artık hayırlısı ben 27 eylulde hastaneye gitcem bakalım yumurtaya neler olmus incır kurunu duydum ama denemedım hapla sakıncası olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?