- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 103
- 32
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
Ben hiç adet görmüyorum canım ilaçsızBu ay adet olursam bende soğan kürüne başlıcam 4 aydır deiyorum bende olmuyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Ben hiç adet görmüyorum canım ilaçsızo yüzden ayın ilk haftası olduğu için başladım 2 gün önce bide ovulasyon testi alcam
Evet onu da okudum. Sürekli bişey deneniyor inşallah allah hepimizin gönlüne göre verirBenimde düzensiz ama günü tutmaz kimi zaman 21 kimi zaman 27 28 günde bir oluyor hiç belli olmuyo ne zaman olucağı. O yüzden ovulasyon testi de alamıyorum takip edemiyorum yumurtlamayı ateş ölçmeyi denemek istiyorum
amin inşallah benim günüm belli olmadığı için bana en mantıklı ateş ölçme geldiEvet onu da okudum. Sürekli bişey deneniyor inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir
Yazalım burdan sonuçları birbirimize canmamin inşallah benim günüm belli olmadığı için bana en mantıklı ateş ölçme geldi
tamam canım benim regl günüm yarın inşallah hamileyimdir.Yazalım burdan sonuçları birbirimize canm
İnşallah canım.. kaç yıllık evliliğiniz vartamam canım benim regl günüm yarın inşallah hamileyimdir.
18. ayımız ne çok ne yenine çok eski seninİnşallah canım.. kaç yıllık evliliğiniz var
Daha 1 aylık evliyim ben. Maşallah Rabbim huzur mutluluk versin her daim18. ayımız ne çok ne yenine çok eski senin
23 yaşındayım bende canımAmin inşallah ay yazmışsın okudum ama iş yerinde olduğum için dalgınlık unutmuşum yaş kaç. Ben 24 yaşındayım
Rabbim gönlümüze göre versin. şuan ilaç kullanıyomusun23 yaşındayım bende canım
Yok kullanmıyorum 6 ay önce falan bıraktımRabbim gönlümüze göre versin. şuan ilaç kullanıyomusun
6 aydır hiç olmadın mıYok kullanmıyorum 6 ay önce falan bıraktım
Canım olmadım6 aydır hiç olmadın mı
e nolcak böyle soğan kürüne başlaYok
Canım olmadım
Boy 160 kilo 70 bildiğin kilolu sıfatına girdim artık işte dünden beri soğan içiyorume nolcak böyle soğan kürüne başla
Kaç kilosun hasta olmayınca insan hem gergin hem kilo alıyo şişiyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?