- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
geçmiş olsun canım öncelikle rabbim inşallah sağlığımızı esirgemesin bizdenbende miyom küçültmek için tavsiye olarak aldım.bu kürü
Ben namazda dün çok dua ettim sana canım :) inşallah onlar tutmuştur Rabbim hepimizin gönlüne göre versinDün eve gittim arkadaşımın isteğiyle regle bir gün varken idrar testi yaptım.
Silik çizgi çıktı eşim hemen kana götürdü beni.
Bugün çıkıcak sonucu ama eczane bulup tekrar test aldım iki tane onlarda silikti.
Eğer hamileysem sanada çok dua edicem.
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin
Kendine ettigin duadan çok başkasına iyi niyetle yaptığın dualar kabul olurmuş canım.Gerçekten mi, dün iş yerinden hamile bir arkadaşımda öyle dedi ikindi namazında çok dua ettim dedi. Allah razı olsun. Birbbirimizi tanımasakta gönüllerin birleştiği yerlerde olmak ne mutlu. Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
bende öyle duymuştum. Sende inşallah kısa zamanda doktora görün. hayırlı haberlerini alalımKendine ettigin duadan çok başkasına iyi niyetle yaptığın dualar kabul olurmuş canım.
Bu soğan kürü göğüste şişlik ağrı yapar mı canım bi bilgin var mıbende öyle duymuştum. Sende inşallah kısa zamanda doktora görün. hayırlı haberlerini alalım
Sanmıyorum canım, yani hiç duymadım.Bu soğan kürü göğüste şişlik ağrı yapar mı canım bi bilgin var mı
2 gündür bi şişlik anlamadımSanmıyorum canım, yani hiç duymadım.
Adetin mi yaklaşıyo acaba2 gündür bi şişlik anlamadım
Adet olmuyorum ki ilaç kullanmadanAdetin mi yaklaşıyo acaba
adet günü yaklaşanların şişer yada dkh yapar belkidesoğan suyu işe yarıyo adet olucasınAdet olmuyorum ki ilaç kullanmadansoğan suyu içiyorum ondan mı acaba dedim ama
İnşallah canım yaadet günü yaklaşanların şişer yada dkh yapar belkidesoğan suyu işe yarıyo adet olucasın
Bi gelişme bideğişme var mıİnşallah canım ya
Adet olmadım ama hala göğüslerim şiş ara ara acıyorBi gelişme bideğişme var mı
İnşallah düzene girer herşeyin canım yaAdet olmadım ama hala göğüslerim şiş ara ara acıyor
Benim 4. GünüM canımbende miyom küçültmek için tavsiye olarak aldım.bu kürü
İnşallah canım sen naptın sonucu aldın mı hayırlı haberler var mıİnşallah düzene girer herşeyin canım ya
İnşallah canım sen naptın sonucu aldın mı hayırlı haberler var mı
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Başaka bi hekim araştır bence daha iyileri de vardırDün kan sonucumu aldım değerlerim 300 de pozitif çok şükür hamilelik var ama doktorumdan randevu alamadım doluymuş bide onunda bebeği varmış erken çıkıyomuş çalıştığım için de hafta içi değil hafta sonu gitmek istiyorum. C.tesi sabah gelin bekleyin dediler ama napcam bilmiyorum karar veremedim o doktor beni takip ediyordu. Başka bi yere gitmek istemiyorum ama uzatmakta istemiyorum doktora gitmeyi napcam ben?
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Başaka bi hekim araştır bence daha iyileri de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?