Polikistik over,soğan kürü, ovulasyon testi.

Ben namazda dün çok dua ettim sana canım :) inşallah onlar tutmuştur Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Gerçekten mi, dün iş yerinden hamile bir arkadaşımda öyle dedi ikindi namazında çok dua ettim dedi. Allah razı olsun. Birbbirimizi tanımasakta gönüllerin birleştiği yerlerde olmak ne mutlu. Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kendine ettigin duadan çok başkasına iyi niyetle yaptığın dualar kabul olurmuş canım.

İnşallah canım sen naptın sonucu aldın mı hayırlı haberler var mı

Dün kan sonucumu aldım değerlerim 300 de pozitif çok şükür hamilelik var ama doktorumdan randevu alamadım doluymuş bide onunda bebeği varmış erken çıkıyomuş çalıştığım için de hafta içi değil hafta sonu gitmek istiyorum. C.tesi sabah gelin bekleyin dediler ama napcam bilmiyorum karar veremedim o doktor beni takip ediyordu. Başka bi yere gitmek istemiyorum ama uzatmakta istemiyorum doktora gitmeyi napcam ben?

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Başaka bi hekim araştır bence daha iyileri de vardır

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Başaka bi hekim araştır bence daha iyileri de vardır

takibinde olduğum doktorum o olduğu için gitmek istedim ama şimdi başka yerlere bakıyorum bakalım şimdilik bi başlıyım beğenirsem devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…