Polikistik over,soğan kürü, ovulasyon testi.

B
takibinde olduğum doktorum o olduğu için gitmek istedim ama şimdi başka yerlere bakıyorum bakalım şimdilik bi başlıyım beğenirsem devam ederim.
Bana da kayınvalidem bi test yap dedi ellerim ayaklarım falan da şişiyo belki döllenme olmuştur dedi soğanı da ona göre iç olmuş bi döllenme ye zarar verme dedi

Anlamıyorum ben kızlar hiç şimdi yine Çatlamamış mı bu yine bende pko yjn geçen ay soğan kuru yaptım bu yakını de 20sinde yapacağım bat 1 kasım gecikmezse tabii.

Kizlar geçen ay 15gun soğan kürü kullandım. Adetini normal tarihte oldum. Doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri ilk kez bu ay bittikten 1hafta sonra gelen lekelenme ( ara kanama da diyebilirim ) olmadı. Şimdi adete 10 gün var 2. Küre başladım ama kasıklarıma yanma yaptı sanki böyle ısınıyor hissi var. Böyle olan oldu mu hiç normal mi bilemedim içeride hareketlenmeler var gibi bi değişik. Foliküller gitmeye hazırlanıyor mu dersiniz ??

bende pkoluyum soğan kürüne başladım bugün 6. günüm dün adetimin 13. gününde ovulasyon testi yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı hatta T çizgisi C den daha koyuydu. Değerlendirdik ama içimde umut yok nedense.

Ya neden öyle diyorsun bak ne güzel koyu çıkmış hadi inşaallah tutar tutar. Eğer çatlamış ise soğan kürü içmeye devam etmene gerek var mı ki onu bilemedim... Bazıları söktürücü etkisi olduğu için döllenmeyi etkilediğini söylüyor.

valla yaşadıklarımdan dolayı baya umutsuz hissediyorum kendimi koyu çizgileri gördüm ama çatlar mı bilmiyorum çatlamazsa eğer yeni bir over kistim olacak

Kızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek ne demek

Eklentiler

• 20151030_150937.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 288
Kızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek ne demek

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

kızlar merhaba adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…