- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 103
- 32
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
Bana da kayınvalidem bi test yap dedi ellerim ayaklarım falan da şişiyo belki döllenme olmuştur dedi soğanı da ona göre iç olmuş bi döllenme ye zarar verme deditakibinde olduğum doktorum o olduğu için gitmek istedim ama şimdi başka yerlere bakıyorum bakalım şimdilik bi başlıyım beğenirsem devam ederim.
Ay evet doğru demiş kadın. Soğan suyu söktürücü çünküB
Bana da kayınvalidem bi test yap dedi ellerim ayaklarım falan da şişiyo belki döllenme olmuştur dedi soğanı da ona göre iç olmuş bi döllenme ye zarar verme dedi
Adet olmuşmydun canım soğan dan sonraEki Görüntüle 1661243 Eki Görüntüle 1661244
Anlamıyorum ben kızlar hiç şimdi yine Çatlamamış mı bu yinebende pko yjn geçen ay soğan kuru yaptım bu yakını de 20sinde yapacağım bat 1 kasım gecikmezse tabii.
Evet 20sinde kur bitti geçen ay ekim 1de adet oldumAdet olmuşmydun canım soğan dan sonra
Canım yanlış bilmiyosam eğer bu ayın 16 sında falan ovulasyon olmuş çünkü adetten 14 gün sonra falan oluyo ki snde 16 snda silik olmuşEvet 20sinde kur bitti geçen ay ekim 1de adet oldum
İki cizgininde ayni olmasi gerekiyo cnm pkolularda ovulasyon testi ise yaramiyo ne yazikkiEki Görüntüle 1661243 Eki Görüntüle 1661244
Anlamıyorum ben kızlar hiç şimdi yine Çatlamamış mı bu yinebende pko yjn geçen ay soğan kuru yaptım bu yakını de 20sinde yapacağım bat 1 kasım gecikmezse tabii.
Demi ya şimdi ben yumurtladım ama çatlamadi galiba bu ay da..İki cizgininde ayni olmasi gerekiyo cnm pkolularda ovulasyon testi ise yaramiyo ne yazikki
Sanmiyorum cnm yumurtan buyudu ama tam catlayacagi kadar buyumedi be catlamadi cnm bende pkoluyum bir sene hamile kalamadim ovulasyon testi denedim ayni seninki gibi cikiyoduDemi ya şimdi ben yumurtladım ama çatlamadi galiba bu ay da..
bende pkoluyum soğan kürüne başladım bugün 6. günüm dün adetimin 13. gününde ovulasyon testi yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı hatta T çizgisi C den daha koyuydu. Değerlendirdik ama içimde umut yok nedense.Kizlar geçen ay 15gun soğan kürü kullandım. Adetini normal tarihte oldum. Doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri ilk kez bu ay bittikten 1hafta sonra gelen lekelenme ( ara kanama da diyebilirim ) olmadı. Şimdi adete 10 gün var 2. Küre başladım ama kasıklarıma yanma yaptı sanki böyle ısınıyor hissi var. Böyle olan oldu mu hiç normal mi bilemedim içeride hareketlenmeler var gibi bi değişik. Foliküller gitmeye hazırlanıyor mu dersiniz ??
Ya neden öyle diyorsun bak ne güzel koyu çıkmış hadi inşaallah tutar tutar. Eğer çatlamış ise soğan kürü içmeye devam etmene gerek var mı ki onu bilemedim... Bazıları söktürücü etkisi olduğu için döllenmeyi etkilediğini söylüyor.bende pkoluyum soğan kürüne başladım bugün 6. günüm dün adetimin 13. gününde ovulasyon testi yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı hatta T çizgisi C den daha koyuydu. Değerlendirdik ama içimde umut yok nedense.
valla yaşadıklarımdan dolayı baya umutsuz hissediyorum kendimi koyu çizgileri gördüm ama çatlar mı bilmiyorum çatlamazsa eğer yeni bir over kistim olacakYa neden öyle diyorsun bak ne güzel koyu çıkmış hadi inşaallah tutar tutar. Eğer çatlamış ise soğan kürü içmeye devam etmene gerek var mı ki onu bilemedim... Bazıları söktürücü etkisi olduğu için döllenmeyi etkilediğini söylüyor.
Ama çatlayınca koyu olmuyor mu zaten?valla yaşadıklarımdan dolayı baya umutsuz hissediyorum kendimi koyu çizgileri gördüm ama çatlar mı bilmiyorum çatlamazsa eğer yeni bir over kistim olacak
koyu olunca 24-36 saat içinde çatlayacak anlamına geliyormuş forumdakiler öyle diyorAma çatlayınca koyu olmuyor mu zaten?
19 da tam koyu gibi geldi bana. Kendim hiç görmedim ama tam koyu gören bilen biri karşılaştırsa daha iyi olur sanırımKızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek ne demek Eki Görüntüle 1672272 Eki Görüntüle 1672272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?