- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
Rabbim inşallah şifa verir. Bir arkadaşım var iş yerinde o da ilaç kullanmadan regl olamiyor. Hormon tedavisi filan aldı tansiyon hastası bide. yaklaşık 100 kilodan şuan 80 e indi ve hem tansiyonu hemde hormonları az da olsa normale indi. hiç kanlarına baktırdınmı. prolaktin hormonuna filanBoy
Boy 160 kilo 70 bildiğin kilolu sıfatına girdim artık işte dünden beri soğan içiyorum
Yıllarca tek verdikleri ilaç glifor ve Yasmin hiç faydasını göremedim işte evliliğin ilk aylarında böyle soğan la doğal yollar deneyeyim dedim baktım olmuyo artık tekrar doktora gidip tedaviye duracağımRabbim inşallah şifa verir. Bir arkadaşım var iş yerinde o da ilaç kullanmadan regl olamiyor. Hormon tedavisi filan aldı tansiyon hastası bide. yaklaşık 100 kilodan şuan 80 e indi ve hem tansiyonu hemde hormonları az da olsa normale indi. hiç kanlarına baktırdınmı. prolaktin hormonuna filan
Yıllarca tek verdikleri ilaç glifor ve Yasmin hiç faydasını göremedim işte evliliğin ilk aylarında böyle soğan la doğal yollar deneyeyim dedim baktım olmuyo artık tekrar doktora gidip tedaviye duracağım
Şuan bakıyorum her 10 kadından 5 i böyle sorunlarla uğraşıyor kimse kendiliğinden gebe kalamaz oldu şu kilolarımı verirsem belki daha da verimli bi sonuç çıkar. Arkadaşınız hasıl kilo verdi diyetisyenle miEvet doğru diyosun çok zor genç yaşta bunlarla uğraşmak
normal yolla hamile kalan çok şanslı şu zamanla . evet diyetisyene gitti ve spor yaptı azimle gerçekten bir çok kişide sağlık için kilo verildiğini gördüm. onunda yaşı daha 27. evli değil ama regl olmayışıbi sürü sıkıntı yapıyoŞuan bakıyorum her 10 kadından 5 i böyle sorunlarla uğraşıyor kimse kendiliğinden gebe kalamaz oldu şu kilolarımı verirsem belki daha da verimli bi sonuç çıkar. Arkadaşınız hasıl kilo verdi diyetisyenle mi
Sıkıntının en büyüğü o stres yapıyo kilo yapıyo vücudun hep gergin oluyonormal yolla hamile kalan çok şanslı şu zamanla . evet diyetisyene gitti ve spor yaptı azimle gerçekten bir çok kişide sağlık için kilo verildiğini gördüm. onunda yaşı daha 27. evli değil ama regl olmayışıbi sürü sıkıntı yapıyo
aşcaz inşllah bu günleriSıkıntının en büyüğü o stres yapıyo kilo yapıyo vücudun hep gergin oluyo
İnşallah canımaşcaz inşllah bu günleri
Bu aydan sonra gidicem inşallah soğan bi bitsinRabbim sağlıkla versin inşallah ama çokta kafaya takıcaksan bi an önce doktora gidip testlerini tekrarla ve bebek istediğini anlat bence
Hayırlı haberlerini alalım inşallah benimd ehiç adet belirtim yok dün belim çok ağrıdı çok üşüyodum bugun hiç bişey yokBu aydan sonra gidicem inşallah soğan bi bitsin
Burda güzel haber aldıkca çok umutlanıyorum.. bende senin güzel haberlerini alırım inşallah canmHayırlı haberlerini alalım inşallah benimd ehiç adet belirtim yok dün belim çok ağrıdı çok üşüyodum bugun hiç bişey yok
inşallah allah razı olsunBurda güzel haber aldıkca çok umutlanıyorum.. bende senin güzel haberlerini alırım inşallah canm
Daha yeniyim diye çekiniyorum valla :) 13 eylülde evlendim dişime yatmış gibi olmayayım diye biraz zaman geçsin istiyoruminşallah allah razı olsun
biz ota böceğe güveniyoruz ama bi an önce tekrar doktora görün
Daha yeniyim diye çekiniyorum valla :) 13 eylülde evlendim dişime yatmış gibi olmayayım diye biraz zaman geçsin istiyorum
Öyle yapayım canım ne bilim utandım :)niye öyle olsun canım çevrenden öğren bilinen en iyi kadın doğuma git. Test yaptır bak kanında ne var eksik gedik vra mı :)
utanılcak bişey yok ki :)Öyle yapayım canım ne bilim utandım :)
Tanımıyorum burdaki kimseyi eşim müsait olur olmaz gideriz bi hastaneye kimseye söylemem çünküutanılcak bişey yok ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?