Polikistik over,soğan kürü, ovulasyon testi.

selam cnm bende sogan suyu ıcıorum ıkı aydır.çok sukur gelıyo ıkı aydır adetım:)bende pkoyum.normalde ılacsız regl olmam ben sende mı ben gbısın_??? mınık bı suru kıstım benım.senın nasıl durumun?bende yaptım ovı testı ama ozaman sogan ıcmıodum yapayımmı sence ?bugun adetımın 8.gunu ???

Canım ben her ay düzenli adet görüyorum ama miktarı eskiye nazaran azaldı , Hormon testi yaptırdım herşey normaldi ama usg de kist çıkıyor

Soğan kürü yapıyorsanız şu anda testi de yapın bence soğan kürü adet olmanızı sağlıyor zaten yumurtaniz da catlicaktir

ay ınsallah cnm benım.yapmaya baslıcam 12.gun cnm..kandılın mubarek olsun bu arada.sen yapıomusun sogan???
Senin de kandilin mübarek olsun canım bekarken adet olmak için yapmıştım ise yaramisti bir kaç ay önce tekrar denedim ayrıca ilaç da kullandım ama sabah akşam tarçın bal çörek otu bir kaşık yedim bunların hepsini yaparken ovulasyon testini kullandım 10. Gün başlamıştım şu anda Allah'ıma Şükürler olsun hamileyim evlendikten 2 yıl sonra

ay cnm benım ne mutlu sana.bızlerde dua et nolur..ne ılacı kullandın pekı cnm sen ??pko lumuydun cnm sen ?adetlerın ılacsız gelırmı mesela?

ay cnm benım ne mutlu sana.bızlerde dua et nolur..ne ılacı kullandın pekı cnm sen ??pko lumuydun cnm sen ?adetlerın ılacsız gelırmı mesela?
İlaçsız olmuyodum nerdeyse klomen kullandım bir de glifor kullanıyordum yumurtayı güçlendirmek için İnşaallah gonlunuze göre olur canım

İlaçsız olmuyodum nerdeyse klomen kullandım bir de glifor kullanıyordum yumurtayı güçlendirmek için İnşaallah gonlunuze göre olur canım

ıns canım amınnn.glifor ile klomenı aynı andamı kullandın cnm sen?glifor kac mg dı?gunde kactane ıcıyordun?klomen kac adettı gunde?sende de pko war ozaman benım gıbı.ilaçsız regl olamama ve ınsulın dırencıde warmıydı sende ?mınık bır suru kıstın cıktımı ultrasonda??cok sordum dımı affet cnm

Kızlar benim de dün en büyüğü 8 mm multipl kistlerim çıktı çok az da lh yüksek 9.03 hayit tohumu kullanmayı düşünüyorum mide problemim olduğu için soğan suyu onerilmiyo ben de klomen kullandım ama sanırım regl gelecek bugün 35. Gün hala olmadım muhtemelen gebelik de yok

Klomeni sabah akşam kullanıyordum canım glifor 1000lik ti ama yarım sabah yarım akşam kullanıyordum ultrasonda birsey çıkmıyordu doktor da liste yönelik birsey demedi bekarken zararsız küçük kistler var ilaçla geçer demişti kendimi bildim bileli adetim düzensiz dir pko dur belki bilemiyorum ama dedigim gibi bu ilaçları bu şekilde kullandım ovulasyon testi ile takip ettim sonuç hamileyim çok şükür 2 yılda 20 kilo almıştım doktorum hem yumurtalarını güçlendirir hem de şekerini dengeleyip zayiflamana yardimci olur demişti gliforu o yüzden verdi aynı zamanda diyetisyene gittim 4 ayda 10 kilo verdim hamilelikte etkisi olduğunu söylüyorlar tüm sorularına cevap verebilmisimdir umarım önemli değil yardimci olabilirsem çok sevinirim

çok saol cnm cevabın ıcın.ne mutlu sana.bende yarın hsg cekılcem nasıpse.korkuyom cok ya.öle bole dııl

çok saol cnm cevabın ıcın.ne mutlu sana.bende yarın hsg cekılcem nasıpse.korkuyom cok ya.öle bole dııl
Korkma canım Allah'ın izniyle sağlıkla bebeğin olur inancını güçlü tut ben çok dua ettim çok da korkularim olmuştu sabr etmek ve istemek çok önemli hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah iyi sonuçlar alırsın

inşallah cnm benım.inş tüplerım acıktır...senın war dımı evladın?

Merhaba hanımlar, ben 21 yaşımda pko ile tanıştım. O zaman ankaranın en iyi hocalarına gittim. Hepsi kistin büyük olduğunu ameliyat gerektiğini söylerken sadece prof.dr.Rıfat Ilgaz ilaçla söktürebiliriz dedi ve duphaston diye bir ilaç verdi. Ameliyat olmak zorunda olduğum büyük kistim kayboldu. Adetlerim düzene girdi fakat 1 sene sonra tekrarladı. Yine aynı ilacı kullandım yine geçti ama bir süre sonra yine adet düzensizliğim başladı.Artık düzenli olarak yasmin kullanmaya başladım. 1 sene kullandım bıraktım. 6 ay ilaçsız adet düzenliydi. Ama ilaçsız tedavisi yok malesef. Böyle böyle 28 yaşıma geldim. Tüylenme ayrı kilo alımı ayrı 3 ay adet görmediğim zamanlar oldu. Neyae sonra soğan kürünü duydum. İbrahim saraçoğlunun dediği şekilde harfi harifne uyarak yaptım. Sonuç evet artık 35 günde bir düzenli adet oluyordum. Ultrasonda kistlerim de yoktu artık. Fakat hayatım boyunca soğan kürünü yapamazdım. İşe gidiyosun vs zor oluyodu. Ayrıca hormonlar düzelmediği sürece kistler sürekli tekrarlıycaktı. Tekrar ibrahim saraçoğlunun başka bir kürünü denedim. Muhteşem bir doğal ilaç. Testere dişli aslan pençesi, hayırt tohumu ve civan perçemi aktardan alıp 3 hafta kürü yaptım. Sonuç hemen o ay regl oldum. Ertesi ay da regl oldum. Her ay 35 günde 1 adet görüyodum. Bu arada evlendim. Kürü yaptıktan ve normal hayatıma devam ettikten sonra 3 ay geçmişti. Evliliğimin de 1. Ayıydı. Ben o kadar yıllarca kistlerle boğuşmuş ve çocuk yapabilcek miyim endişesiyle yaşamış biri olarak evliliğimin ilk ayında korunmadığım 2-3 seferden birinde hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrendiğimde şok yaşadım çünkü hep filmlerde olurdu öyle pat diye hamile kalmak. Bi de tıbben sıkıntılıydım. İnanamadım beklemiyodum ama şimdi 4 aylık hamileyim ve herşey yolunda. Darısı diğer pko yaşayan hanımların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…