- 4 Mart 2013
- 186
- 19
- 48
Kizlar bende pko vardi, sogan kuru ile gitti kistler. Yeni ogrendim. Deneyin lutfen.
ne kadar süre içtin canım? ne mutlu sana,darısı başımıza :) adetlerin düzene girdi mi kistlerin gidince?
Daha gecen ay 15 gun ictim cnm. Cok kanamam oldu icerken. Dr a bi gittim ki gitmisler hamdolsun. Adet duzenim cok anormal degildi zaten ama gebelik olmuyo bi senedir. Ins olur hayirlisiyla bundan sonra. Sana da sifa dilerim. Sogani siddetle tavsiye ederim. Ben yine de ikinci kuru de yapicam ins.
Adetim bittikten bir hafta sonra baslayip 15 gun gunde iki kere ac karnina ictim. Iki bardak haxir suyun icinde bi adet sogani 4 e bolup 5 dk agzi kapali kaynattim. Sonra ilimaya biraktim. Sifa olsun size de ins.Sogan suyunu nasil.kullandinz aceba tam.olarak soyleybkrmisinz bndede pko var ve son donemlerde felaket bir kilo artisi yasiyorum 4 aylik evliyim.cocuk.istyrm... rabbim isteyen herkese nasip eder ins
Ben de kist dokuydum. Vucudum uretiyo heralde :)) cikolata kisti ve polip de oldu onceden. Ameliyat oldum. Yillar once. Ilac kullanmiyorum. Hormonlarimi da duzeltti hamdolsun sogan vesilesiyle rabbim. Ben bi kac gun gunde iki kere bile icmedim, tek ictim. Ins sifa olur.ben de bugün başladım :) benim de adetlerim çok düzensiz değil ama kist doluyum ve çocuk istiyoruz bir yıldır. ilaç da kullanıyo musun?
Cok tsk ederim rabbim herkesin gonlune gore versin emeklerimizi bosa ckarmasn insAdetim bittikten bir hafta sonra baslayip 15 gun gunde iki kere ac karnina ictim. Iki bardak haxir suyun icinde bi adet sogani 4 e bolup 5 dk agzi kapali kaynattim. Sonra ilimaya biraktim. Sifa olsun size de ins.
Slm arkadaşlar banada pko var demişti 3 yıl önce,tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var 3 yaşında, ama 3 ay önce normal yoldan gebe kaldım ama 10. Haftada kalbinin durduğunu ögrendim malesef kürtaj oldum iki hafta önce, bnm anlamadığım bnde Kilo ve adet düzensizliği yok biraz sivilce oluyor odaa kuruyemiş yiyince bnm gibi bilirsiniz olan var mı acaba arkadaşlar...
bende de pcos mevcut ergenlik döneminden beri.şuan 24 yasindayım.ilk yıllarda tek şikayetim tüylenmeydi.20yasindan sonra buna adetlerim azalmaya basladi 5 gun suren adet 3 e indi.ama adet duzenim hiç bi zaman bozulmadi.sadece miktar olarak azaldı.son 2 senedir de saçlarım inanılma dökülüyo 3te 2sini kaybettim diyebilirim saçlarimin.beni en çok endiselendiren de bu.1 senedir diane 35 aldactone kullaniyordum.belirtilerde hic bi degisiklik yok.simdi aldactone u biraktim androcura basliycam.doktorum kilo vermemi soylemisti.boyum 1.73 kilom 71 .kilo vermek de sorun yaşiyorum.metformini burada duydum.ona baslamayi dusunuyorum .bu arada doktor ultrasonda minik kistler gormustu.çocuk konusunda da olumsuz bir sey soylememisti senin sadece diğer insanlardan fazla uğraşman gerekecek ama çocuk sahibi olabilirsin demisti.bnim hastalık sürecim de böyle.umarım hepimiz tez zamanda şifa buluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?