polikistik over
Oncelikle merhaba 22 yasndayim.doktorum cok moralimi bozdu3 yildir sure gelen bir erkek arkadasim var ve bemmle evlnemkNkr baba olmak istedigini soyledi. Ve ben bugun kadindoguma gitti.60 gjndir hasta olamiyordum.daha once kadin dogumculara gitti.Hep stresten sbey yok dedielr .bugun gittigim doktor.Polistikover tanisi koydi.3 tane kistim var.biri 3 cm digeri 3 cm capindaBirtaneside 1 cmMoralim cok bozuk anne olmayacagm diye korkuyorim.doktorumBu durumda olmayacaginii soyledi.zayiflamam gerektigini soyledi1.52 boyundym 56.5 kiloyum Ne olursunuz onerebilcignz bsey var mi bana yardmci olablrmsnizSuan farlutal kullaniyoem ama daha btmedi hap.
polikistik over
Oncelikle merhaba 22 yasndayim.doktorum cok moralimi bozdu3 yildir sure gelen bir erkek arkadasim var ve bemmle evlnemkNkr baba olmak istedigini soyledi. Ve ben bugun kadindoguma gitti.60 gjndir hasta olamiyordum.daha once kadin dogumculara gitti.Hep stresten sbey yok dedielr .bugun gittigim doktor.Polistikover tanisi koydi.3 tane kistim var.biri 3 cm digeri 3 cm capindaBirtaneside 1 cmMoralim cok bozuk anne olmayacagm diye korkuyorim.doktorumBu durumda olmayacaginii soyledi.zayiflamam gerektigini soyledi1.52 boyundym 56.5 kiloyum Ne olursunuz onerebilcignz bsey var mi bana yardmci olablrmsnizSuan farlutal kullaniyoem ama daha btmedi hap.
Ben de tüylenme sorunum için gittim. Hormonsal sorun yok ama yumurtalıklara bakıldı ultrasonla. 6-7mm kistler görüldü. Çok küçükler, hatta kist var bile denmez dedi. Ama önceden araştırmıştım bunu. Çouk zor olunuyomuş falanAllah herkese ifa versin, yardım etsin inş. hayırlısıyla...
Arkadasim sana nacizane bi tavsiyem var kimsenin soyledigine kulak asma.Baskasinda ayni sekilde sende de olan sey olsa farkli spnuc verir.benim 40yasinda tanidigim 8cmlik iki yumurtaligindaki kist icin ameliyat olucakti ve ramazandaydi.ameliyattan once doktor bi degerini farkli gorup bets hcg istemis ve hamile oldugu ortaya cikmis sanirim yuksek gordugu deger ostorojen hormonuydu tam hatirlayamiyorum hem yasi cok olan hemde 8cmlik kisti olana veren mevlam insallah efendimiz hurmetine sana da nasip etsin.simdi bununla ilgili bi baslik actim okumani tavsiye ederim.bol bol da sifa ayetleri oki ve sogan suyunu ihmal etme ben pko dan sogan suyuyla 8 gunde kurtuldum ama en buyuj ilac o sogan suyunu icerken hep sifa ayetlerini okuyup dua ettim
Ben de tüylenme sorunum için gittim. Hormonsal sorun yok ama yumurtalıklara bakıldı ultrasonla. 6-7mm kistler görüldü. Çok küçükler, hatta kist var bile denmez dedi. Ama önceden araştırmıştım bunu. Çouk zor olunuyomuş falanAllah herkese ifa versin, yardım etsin inş. hayırlısıyla...
Bnde bsey sormak istiyorum. adetlerim çok düzensizdi en son 27 ocakta oldum. Bugün 21. Gün hala tik yok. Bu kadar uzamazdi zamani. 4 aylik evliyim hamile olduğumu dusundm test yaptm negtf cikti. P.tesi doktora gttm yumurtaliklrin temiz hamilelik yok dedi kan testi verdi bugün sonuclrini gosterdm hmillk gorunmuo dedi. Kan ilaci ile adet soktrucu yazdi. Adet düzensizliğinin sebebini sorduğumda polikistik over dedi. Ama kafam çok karstik burdan okuduğum kdryla polikistk over için yumrtliklrda kist olması gerek ama bna temz bisey gorunmuo dedi. Kafam çok karstik lütfen aydinltir misiniz. Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?