kızlar pko olar sadece zayıflayınca gıdıyomuş bana doktorum demişti bende pko sadece ultrasyonda göründü baska hiçbi belırtısı yok şimdi kilo verıyorum verdıkten sonra yıne doktora gidecegım
ben 50kilo idim 61 kiloya çıkmıştım.son 2ay içerisinde kendiliğinden tesadüf 5kilo verdim.ama adetlerim hala düzensiz.şuan kilo sorunumda kalmadı.bu rahatsızlığımıda son gittiğim drum farketti daha öncekiler anlamamıştı.direk aşılama dedi.şuan adetmi bekliyorum aşılama için.daha öncelerdede 6ay klomen kullanmıştım olmadı
bilmiyorum tatlım bişi demedi doktor.fakat şöyle bi bağlantı var pkosta kilo vermek etkili diyorlar kilo aldırıyor olsa yapmazlar sanırım aşılamayı pkoslulara.burada okuyorum 2.3.kez yaptıranlar var kiloylu ilgili bişi dememişler.yinede tam bilmiyorum.ay aldırmasın ya hazır vermişken.uğraşmak gerçekten zor ya.hem maddi hem manevi yoruyor insanı.senin kaç yıl olducanım bende klomen kullandım bende sonuc alamadım benim hrmn bozuklugu şeklinde pkos var ultrasonda herhangi bir sorun cıkmadı yumurtam oluşuyor ama catlamıyor bende 3 ay klomen kullandım ama bende sonunda kist yaptı oda 3 ayda gitti bu ay dinlenicem bidahaki ay sanırım bende aşılamaya gecıcem ama aşılamada kullanılan iğneler cok kilo aldırıyormuş sanada öyle bir şey söyledimi dktorun veya bilginn varmı canım a.s.
slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım bende bir polikistik over liyim ilk başta doktorum hiç bir ilaç vermedi sadece zayıflaman gerekli dedi ama egzersiz yapmama rağmen kilo almalarım devam etti şimdi ise glukophage 850 mg verdi ilk kez denicem umarım adet düzensizliğimi de giderir hepimize geçmiş olsun bir de bebekle ilgili bir sorun yaşamazsın dedi acaba üzmemek için mi yoksa gerçekten etkisi olmadığı için mi söyledi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
canım öncelikle çok tşk ederim bebekle ilgili yorumun beni oldukça rahatlattı tecrübeli birinden duymak güven veriyor sağlıkla kal
merhaba
pko hastalığında saç dökülmesi yaşayan varmı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?