ben de yeni öğrendim bu hastalığı, çok aşırı olmasa da tüylenme ve kasık ağrısı şikayetiyle gittim. lh, fsh ve prolaktin normal , testosteron ve dheas yüksek çıktı. ultrasonda bir kaç tane milimetrik kist çıktı. adetim ilk adet görmeye başladığımdan itibaren hiç düzensizlik göstermedi, 26 günde bir adet oluyorum. doktor diane 35 verdi. sanırım sürekli kullanmam gerekiyor, doktora ne zamana kadar kullanacağım dedim çocuk isteyinceye kadar dedi, ben evlendikten sonra hiç korunmayı düşünmüyorum dedim, o zaman evleninceye kadar kullan dedi.
burda gördüğüm kadarıyla bayanların hep adet düzensizliği sorunları var, benimki düzenli yine de yumurtlamayla ya da yumurtaların gelişimiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım.
ben tedavi gördüm daha 4.ayımda hamile kaldım.hemde ikizlerim olcak Allah kısmet ederse.klomenin etkisiymiş fazla yumurtlatıyomuş.valla ilaç tedavisine başladım şikayetlerim ikinci ayında gitti kasık ağrısı ilişki sırasında acı adet düzensizliği falan filan.
MERHABA KIZLAR.size bişey soracağım.gebelik bölümüne girdim.orada muhabbet başka erkek olsun diye folik asitten bahsediyorlar.sağolsun kimse cevap yazmadı.bende pko lu arkadaşlarımda var ne varsa dedim.şimdi mart 22 nisan 1 nisan 13 de kanamam oldu.ben hamile kalabileceğim muhtemel günü nasıl bileceğim.:a015:CADIARZUa.s.
canım seninle daha önce başka başlıkta da yazışmıştık sanırım. senin ara kanamaların oluyordu sanırım. sen bununla ilgili bir tedaviye başlamadınmı? çünkü önce kanamalarını düzene sokman gerekli. benim de senin tam aksine 40-45 günde oluyordu adetlerim pko nun etkisi bu da tabi. ilk gittiğimde doktorum önce bunu düzeltmemiz lazım sonra gebelik tedavisine başlarız demişti. glikofen bana iyi gelmişti ama sana iyi gelmemiş sanırım.
CANIM YA BİLİYORDUM BANA CVP YAZACAĞINI:teytey:glukofene devam ediyorum.çok şükür hafta sonu bitti kanamam.korunmuyoruz.benim yumurta gelişmiyormu şimdi?eskiden korunuyorduk.şimdi istiyoruz bebiş.ama denk getirmek için hangi tarihi baz alacağız bilemiyorum.ilaç iştahımı bir açıyor bir kapatıyor.bu öğlen arasında yemek yiyemedim.çok midem bulandı.akşama yiyebildim ancak.hani bazen yaramazlık yapıyoruz yabelki tutmuştur diye insan kendini dinliyor.umut dünyası işte.bu ara kanamlar yüzünden hiç bir tarihe uymuyorum.en azından bilsemde denesek.
selam ben daha 17 yasındayım w 7 aydr sadece 1 kez adet oldum.doktora gıttım once farlutl werdı kullandım adet oldum tekrar gıttım ultrasonda kıstımn yok olmadıgını 6 parcaya ayrıldıgını soyledı.blablabla over teshısı koyuorm dedı cok hızlı konstugu ıcın anlyamadım ama sanırım sızın bahsetıgınz pko olsa gerek.bana diane35 werdı ama arastrdıgımda pek ıyı bı ılac olmadıgını okudum gogus ucumda bıraz kıllnma war acaba doktorun adını soylerken benm anlamadıgım sey pko olablırmı?
yapraknilcim bişey soracağım.bilgin varsa cevaplarmısın?veya yardım edebilirmi bilenler.kasıklarımda ağrı var.yürürken zorlanıyorum.hatta otururken bile bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.1 haftayı geçti bu şikayetim.son üç gündür de bir akıntı var yoğun ve şeffaf.bu arada ağrı bacaklarımada vuruyor.acaba iltihap mı?yumurta ile ilgili de yazılar vardı yani gelişiyormu çatlıyormu neymiş.tam anlamadım da.
evet bende bıraktım ilacı düzensizlik devam ediyo.
nolucak bilmiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?