geldimm anlatayımda önce 1 yıldır adet düzensizligi tuylenme kilo problemim vardı dr fobimden dolayı gitmemiştim sonunda esim zorla götürdü ve bu olay cıktı işte tedavi süreci falan pek bilgim yok fazlada arastıramadım misafir vardı ole işte
bendede pko vardı 6 ay tedavisini gördüm ve hamile kaldım şimdide doğum kontrol hapı kullanıyorum 4.kutum bitti düzenede girdi kıllanma sorunumda bitti hatta normalindende az duruma geldi
Canim çok Sikiliyo Bu Gün Tadim Tuzum Yok Buralarda Olsaydin Muhabbet Ederdik.nereye Gitçeksin Yine Bugün Kiz.bu Arada Yarin Mi Getçen Dktora Randevu Aldin Mi şekerimmmm....
Inşallah Herşey Güzel Olacak Ben Hissediyorum Canim.jale Hanima Da Benden çok Selam Söyyle Canim .......adImi öğrendin Heraldeeee
hehehe ögrendım söylerım canım şimdi arayıp randevu alıcam yarın hem tahlıllerım var hem muayane sanırım sabahdan tahlıl verırım akşamada sonuclarla beraber muayaneye giderim
merhaba
bendede pko var. Doktor doğum kontrol hapı kullanacaksın yada kilo vereceksin se n seç dedi . bende ilaç kullanmamak için kg vermeyi tercih ettim ama gelin görünki diyet yapıcak irade yok bendeve kg vermekle pko nun bulgularını gerçekten hafifletebilirmiyim emin olamıyorum..
kg verince gerçekten bulgular hafifliyormu?
seninde yok dimi bebeğin arkadaşımpcos adı beni korkunç sinir ediyor bende 3 yıldır tedavi oluyorum çektiğim çile diyebilirim. nereye kadar bilmiyorum sabır versin rabbim hepimize kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?