Ben yani öğrendim kirs olduğunu cok saşkınım sürekli ilaca bağlı kalmak istemiyoırum ve ençokta çocuğum olacak mı diye merak ediyorum lütfen bir çözüm biliyorsanız önerir misiniz
merhaba doktor banada pcos dedi ama ben emin değilim pcos hastalarında LH hormonu FSH hormonundan yüksek olmalı benim hormonlarım LH 5,5 ve FSH 6,5 kist yok ama kıllanma var adet düzensizligide var sadace hormonlar uymuyor pcosa sizin hormonlar nasıl
merhaba doktor banada pcos dedi ama ben emin değilim pcos hastalarında LH hormonu FSH hormonundan yüksek olmalı benim hormonlarım LH 5,5 ve FSH 6,5 kist yok ama kıllanma var adet düzensizligide var sadace hormonlar uymuyor pcosa sizin hormonlar nasıl
Arkadaşlar Görüyorum Ki Hepimizin Ortak Sorunu Bu Kistler.
Bende De Adet Düzensizliği Sorunu Var Doğum Kontrol Hapi Kullanmama Karşin Bi Sonuç Elde Edemedim.hala Düzensizlik Devam Ediyor.peki Aranizda Bu Tedaviden Başarili Sonuç Elde Eden Var Mi??
Bende Tüylenme Sorunu Da çikti .sizde De Var Mi??
canım asla moralini bozmak istemem ama daha geçen çrşmb.hsg çektirdim hiçte öyle çamaşırının üstünden lazerle falan değil.gidince şok olmada.kiminin canı yanmıyor kimininde yanıyormuş çok araştırdım bu konuyu bünyenin yaptığı birşeymiş bu acı hissi dayanıklıysan sorun olmuyor.kısa süren ama sabır gerektiren bir işlem ama sonunu düşün bilmediğin bir yolda yürümektense yolun sonunun nereye çıkacağını düşünerek yürümen daha umut verici olsa gerek.bu çrşmb tekrar çektiricem mesela hsg ilkinde sorun çıktığı için tamamlanmamıştı operasyon olsunda biran evvel tedaviye başlıyayım sabırsızlanıyorum inan.çekeceğim acıyada razıyım yeterki sonunda güzel sağlıklı bi bebeğim olsunPKO oldugumu öğrendiğimde 45 kilodayım.Doktorum benim için avanaj oldugunu söyledi tedavie basladıktan sonra 8 kilo aldım suan 53 kiloyum idael kilodayım ama yinede sonuç alamıyorum.rahim filmimi çektirmemi istedi ama korktuğum için gidip yaptıramıyorum.HSG rahim filmi cektiren varmı aranızda.senağlama
:sm_cool:
canım asla moralini bozmak istemem ama daha geçen çrşmb.hsg çektirdim hiçte öyle çamaşırının üstünden lazerle falan değil.gidince şok olmada.kiminin canı yanmıyor kimininde yanıyormuş çok araştırdım bu konuyu bünyenin yaptığı birşeymiş bu acı hissi dayanıklıysan sorun olmuyor.kısa süren ama sabır gerektiren bir işlem ama sonunu düşün bilmediğin bir yolda yürümektense yolun sonunun nereye çıkacağını düşünerek yürümen daha umut verici olsa gerek.bu çrşmb tekrar çektiricem mesela hsg ilkinde sorun çıktığı için tamamlanmamıştı operasyon olsunda biran evvel tedaviye başlıyayım sabırsızlanıyorum inan.çekeceğim acıyada razıyım yeterki sonunda güzel sağlıklı bi bebeğim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?