slm kizlar ,uzun zamandir k.k dayim ama kendimi nedensiz infertil grubunda saniyordum,kendini kadin dogumcu zasnneden bi vicdansizin yuzunden.bugun baska bi dr agittim adam eski tahlillerime bakti,ailede seker hastasi var mi dedi ve sole bi bakti tahlillere ve benim polikistik over oldugumu soledi ve muayene falan,kesinlik verdi duruma..cok saskin ve uzgunum ve de rahim duvarinda bozukluk var histeroskopi olacagim kisa zaman sonra.
cok saskin ve uzgunum 8 aydir bosuna kurek sallamisim,zaten hamis kalsamda tasiyamayacakmisim ve ne dusunecegimi bilmiyorum.
simdi bu konuyu arastirmadan once bunun tedavisi sonucu hamile kalinabilio mu acaba,bilen duyan var mi????
offf kizlar ya bu nasi bi sinav????
canim saol ben tedaviden muzdarip deilim su eski doktorum yikti beni.benimde aptalligim var ne diye takildim bi dr a bilmem.neyse umarim su histeroskopi ise yarar.umarim en kisa zamanda sonuc aliriz hepimiz.
histeroskop diye bi şey duymamıştım şimdiye kadar
bende dr umu değiştiricem bana pek güvebn vermiyor galiba önceki dr um çok iyiydi ama ssk ile anlaşmalı olmayan bi hastaneye gidince bu dr a mecburen gittim ama ddiğim gibi ısınamadım
dr çok önemli bu konuda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?