selam arkadaşlar öncedende yazmıştım bendede pko varadetim gecikiyor sürekli yine gecikti yarın hast.gidicem.usandım artık her gecikmede hamilemiyim diye düşünmekten.hayırlısı olsun yinede allahım düşmanımın başına bile vermesin pkoyu.
kızlar bende tüylenme var fakat adet düzensizliği yok bu pko belirtisimidir...
kızlar bende tüylenme var fakat adet düzensizliği yok bu pko belirtisimidir...[/QUOT
canım sana bır sey dıyemem bır doktora cık bence.beelkı degılsındır belkıde
sadece erkeklık hormonların cok hızlı calısıyordur.halamın kızında da kıllanma
var ama ıkı tane cocugu var ve gerdek gecesınden kalnlardan hemn kapıyor.
pco da da adet duzenlılıgı olablır.bnce sen doktora gıt canım
amın canım cok zor bılıyorum.doktorun vermedı ılac adet olman ıcın
bna mesela omur boyu kullanacan demıstı yoksa adetlerın sureklı
duzensız olur demıstı hatda bana lutenly vermıstı ama sımdı bebek
ıcın tedavı gordugum ıcın kullanmıyorum onu
inşallah değilimdir canım, ama ben tahlil yaptırsam bile ilaç kullanamamki, bide doğum kontrol hapı bir süre sonra kısırlık yapıyor diyorlar, peki neden çocuğu olmayanlara bu ilacı veriyolar....
inşallah değilimdir canım, ama ben tahlil yaptırsam bile ilaç kullanamamki, bide doğum kontrol hapı bir süre sonra kısırlık yapıyor diyorlar, peki neden çocuğu olmayanlara bu ilacı veriyolar....
yok bana ilaç filan vermedi adetim gecikince farlutal yazıyor adet oluncada tedaviye başlıyordu.1 yıldır gitmiyorum kadın doğumcuya gerçi hipertroid tedavisi görüyorum şu an bitsin öyle gidicem.yarın gidicem sadece gebelik testi yaparlar ona göre farlutal verir sanırım.olmazsa doğum kontrol hapı alır kullanırım.
Canım kıllanma çok sorun değil çünkü incede olsa kalında olsa ağdayı yine yapıyoruz.
Pko olmaktan korkuyorum ben çünkü bu sene çene altımda çıktı, daha önce yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?