ben yeni katıldım aranıza aslında sürekli takip ederdim ama yorumda bulunmazdım . evanur inşallah güzel haberlerle dönersin bu sayfayada. hem sen kendini bilirsin adet döneminde bu kadar gecikmeler oluyormuydu? ben ablamdan biliyorum gebelik testlerini o hiç yanılmazdı hatta adeti geçmeden ben hamileyim derdi canı bişe çekerdi adeti geçmeden test yapardı o silik çizgiyi çok belirgin olmasada görürdü ve telaş yapmazdı hamileyim derdi. inşallah rabbim seninde öyledir.
smnr çok tşk ederim. bişe sorabilirmiyim. bende 3-4 aydır çatlamayan sağ yumurtalığımda kist oluşuyo . tabi bu evlendikten bi kaç ay sonra ortaya çıktı. siz bu klomen falan ilaç diyosunuz niçin kullanıyosunuz doktorum bana neden vermiyor
ne bileyim evlendik biraz başbaşa kalalım dedik sonra ev araba biraz birikim olsun gelecek için dedik çalıştık durduk ama şimdi ev bomboş geliyo bana bazen acaba çok mu erteledim diye kendime kızıyorum sanki hemen istediğim gibi hamile kalırım gibi geliyodu bunları hiç hesaba katmamıştım doktora bile gittiğimde millet 5. yi 6. yı bekliyo doktorlardan bir sürü azar işitiyo korunmayı bilmiyo musun diye ama ben daha birinciyi bile kucağıma alamadım
Arkadaşlar ben hormon testi oldum, kıllanma filan yok oldum olasıda kiloluyum yani 74 filan polikistik over olduğumu söyledi doktor ama ne ilac verdi ne ultrasonla baktı öyle bir tahlille bu hastalık belli olurmu, belli oluyorsa doktor bana 1 sene cocuk yapmayı dene olmazsa tedaviye başlıyalım diyebilirmi nolur yardımcı olun arkadaşlar
smnr ben ilk eylül 12 de adet oldum 7 gün sürdü bitti bittikten 1 hafta sonra sağ yumurtalıkta şiddetli ağrıyla doktora başvurdum. ultrasyonlu muayene sonucu 3,5- 4 aralığında kist oluşmuş dedi. yani sağ yumurtalığımı takibe sundu bi sonraki ay tekrar gittim ve yine aynı dediki sağ yumurtalık çatlamıyor. doğum kntrl hapı önerdi çocuk istiyoruz diye kullanma dedi. takibe sundu aralık oldu hala kist var aralık sonu adet olucam ocak gibi doktor beklio. bende ara kanamalara neden oldu tüylenme yok kğ da normal. ama ben karar verdim iğneyle patlatıyolarmış içindeki sıvıyı boşaltıyolarmış gidişimde doktorla grşrp bu yola başvurucamonun haricinde bazı testler yaptı ama öyle tam teşkilat değil. sadece idrar ve kanda baktı bazı değerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?