Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Ya arkadaşlar ben buraya yazmamakla cok hata etmişim ama siz gibi arkadaslarım oldu cok sağolun kızlar rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu bebişler nasip etsin inşallah, tamam kızlar bir an önce eşime söyleyip tedavilere başlıcam ama beni yalnız bırakmayın, bu sayfadan sonuçları bildiririm, güzel yürekli canlarım benim valla içimi o kadar rahatlattınız ki inşallah herşeyin üstüsünden gelicem,gelicez cok cok sağolunnn

smnr evet benimde sağ da problem. bana doktorum solda herşey normal hatta soolla hamile kalabilir ve ozaman sağdaki kisttin kaybolur demişti. ama bunu kime sölediysem güldüler yüzüme karşı onası şeymiş koca kisttin var olmaz öle şey dediler

bende evdeyım cnmm koca gün çalışmıyorum ne kadrr takmıycam dersek diyelim ben takıyorum aklımdan çıkmıyo çünkü hiç

doyo hepimiz ALLAH ın izniyle üstesinden gelip buraya bildiricez inş. üzükmeyin kızlar ya warsa war napalım.ş aslında diyorum bunu konuşmak bile bu hastalığı kabulleniyoz anlamına gelmiyo mu sizce bizler iyiyiz daha da iyi olucaz ileride hepimiz görücez

bende kist yokk bişi çıkmadı ultrosonda yumurtalıklarda adet düzensizliğinden kilo tüylenme sorunu var onlardan anlaşıldı pco olduğum

canım bnm benı mazur gor.plokıstık over de mutlaka kıst olur adı ustunde
zaten bırden fazla kıst olması.adet duzensızlıgı veya kıllnamak pco oldugunu
gostermez kı ama hatda bana doktor bıle gostermıstı ultrasondan kucuk kucuk
kara kara deılk gıbıler suzgec gıbıler.

bnim öle değildi top gibi bi kistti bana da gösterdi doktor hatta en son ebatları 3,5 - 4 mm arası dedi

aynen oyle canım katılıyorum sana o bızden korksun ne olacak kı beterın beterı var
hem pco olmayıpda hamıle kalamyanlar var ne farkedıyor kı dıy mı amakaydirigubbakcemile5

güzelim ne kadar karamsarsın dur bakalım daha her şeyin sonu gelmiş değil ben kendimi boşlukta sanırdım ama benden daha bunalımda olanlar varmış yapma yaaa hele evliliği tehlikeye sokmak hiç akla mantığa sığacak bi şey değil yapacağımız şeyler hastalığımızı iyi tanımak ona göre tedavi olmak her şeyi eşimizle paylaşıp Allah a sığınmak ve bol bol dua etmek hepimizin nasibi bizi bi yerlerde bekliyor ben buna çok inanıyorum

ama bildiğim kadarıyla bu pko nun çeşitleri var yani kistler farklı diye biliyorum aslında

tabıkı de soyle esıne o sana destek olur bızler bırbırımıze.allagımız daha baska hastalık
vermesın ınsanlar nelerden kurtuluyor bızler mı kurtulamayacaz.ben suna ınanıyorum
ıylesmenın bası morel ınat edelım pcoyla.tamamen yok olmuyormus ama tıp da ustesın
den gelıyormus yıkılmak yok pes etmeyelım

haklısın cnm ya walla doğru diyosun ya insan neden daha ço çıldırıyo biliyomusunuz. aaaa varmı bişeler kğ almışsın sankii.. aaaa sen kesin hamilesin bi güzellik gelmiş yüzüne... aaa rüyamda seni gelinlikle gördüm ben kimi görsem hamile haberini alıyorum sendede vardır bişeler ... ( bune anacım ya sormasın kimse hiç bişe

ama bildiğim kadarıyla bu pko nun çeşitleri var yani kistler farklı diye biliyorum aslında

evet cnm oyle sen dıyorsun bnde bır tane yumurtalıgımda var ben dıyorum ıkı tanesınde
ama arkads da ultrasonda hıc cıkmamıs olamaz kı kısınde veya bır tanesınde cıkması
lazımdı

tatlım işte bu her şeyi eşine güzelce anlat bizlerden bahset ben hep öyle yapıyorum o zaman erkekler bazı şeyleri daha kolay algılıyor yani senin durumunda olanların varlığından haberi olunca o da kafaya fazla takmıyor ve sana destek oluyor haberlerini merakla beklicem cnm sen de sağol biz de senin gibi bir arkadaş sahibi olduk

Tamı tamına aynı valla bu insanlar niye bu kadar boş boğaz size ne ya demi

benimde eylül adet bitimi doktora gidince öğrendim. kist olduğunu ekimde gittim yoktu sonra kasımda tekrar çıkmış şuan ağrısından yine anlıyorum hiç gitmedi bende çok sancı yapıyo ağrısı bazen öle şiddetli oluyo ki iş bile yapamıyorum doktor sadece ağrı kesici verdi. bide doğum kntrl hapı vericekti çocuk istiyorum diye vermedi. takp edelim dedi. ama adet olayım bitsin gidim eğer hala varsa patlattırıcam bi yönetmide oymuş

hayır anlamadığım ben kızken inan gününü saatini bilirdim adedt olacağım anın. kğ alıp veriorum ama normal kğ dayım tüylenmem de yok. ayrıca ben de sivilcelerim var bunun için seneler önce cildiyeye gittim yumurtalıklara mı kadar baktılar bi problem yoktu. evlendim ne zaman çocuğa karar verdim ortaya çıktı
ilk ara kanamayla zaten bişelerden şüpelendim . bi kaç gündür saol kasığımda sancımaya başladı inş rabbim bari onda problem olmasın

ilahi tatlım güldürdün beni ya bu insanlar hep mi aynı olur benim de başımda var öylesinden hem de bir sürü gece gündüz beni görürler hamileyim diye taa anneme kadar sorarlar bebek var mı diye yahu olsa zaten söyleriz neden saklıyalım değil mi?

yok cnm maruz görülcek bişi yokta dr baktıı ultrasonda yumurtalıklara rahimime hormon testlerimde yapıldı ve öle dedi klomenle glukopage vverdi işte kullanıyorum şimdi bilmıyorum

ok canım kızlar sohbetınıze doyum olmuyor ama okadr cok ısler var kı
opuyorum hepınızı ıyı sohbetleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…