haklısın inan kafaya takarak kendimizi yıpratmaktan zaqmanla farklı hastalıklara sebep olamktan başka yaptığımız bişe yok. ama sizler çalışıyosunuz sanırım ben ev hanııyım akşam eşim işten gelene kadar kendimi dinlemekten çıldırcam . gözümü kapatsam hep düşünüyorum tv izlerken bi iş yaparken bıktım artık. dedim kendimede yeter artık ya varsa var napalım bunla mı uğraşcam evliliğimi tehlikeye sokcam bu bunalımla halimle. bebek olucaksa olucak olmazsada ilerde gider alırız okadar çokki hastanelerde yeni doğup bırakılan 9 ay karnımda taşımış olmam belki ama çok iyi bir anne olurum ona
bende kist yokk bişi çıkmadı ultrosonda yumurtalıklarda adet düzensizliğinden kilo tüylenme sorunu var onlardan anlaşıldı pco olduğum
doyo hepimiz ALLAH ın izniyle üstesinden gelip buraya bildiricez inş. üzükmeyin kızlar ya warsa war napalım.ş aslında diyorum bunu konuşmak bile bu hastalığı kabulleniyoz anlamına gelmiyo mu sizcebizler iyiyiz daha da iyi olucaz ileride hepimiz görücez
haklısın inan kafaya takarak kendimizi yıpratmaktan zaqmanla farklı hastalıklara sebep olamktan başka yaptığımız bişe yok. ama sizler çalışıyosunuz sanırım ben ev hanııyım akşam eşim işten gelene kadar kendimi dinlemekten çıldırcam . gözümü kapatsam hep düşünüyorum tv izlerken bi iş yaparken bıktım artık. dedim kendimede yeter artık ya varsa var napalım bunla mı uğraşcam evliliğimi tehlikeye sokcam bu bunalımla halimle. bebek olucaksa olucak olmazsada ilerde gider alırız okadar çokki hastanelerde yeni doğup bırakılan 9 ay karnımda taşımış olmam belki ama çok iyi bir anne olurum ona
canım bnm benı mazur gor.plokıstık over de mutlaka kıst olur adı ustunde
zaten bırden fazla kıst olması.adet duzensızlıgı veya kıllnamak pco oldugunu
gostermez kı ama hatda bana doktor bıle gostermıstı ultrasondan kucuk kucuk
kara kara deılk gıbıler suzgec gıbıler.
Ya arkadaşlar ben buraya yazmamakla cok hata etmişim ama siz gibi arkadaslarım oldu cok sağolun kızlar rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu bebişler nasip etsin inşallah, tamam kızlar bir an önce eşime söyleyip tedavilere başlıcam ama beni yalnız bırakmayın, bu sayfadan sonuçları bildiririm, güzel yürekli canlarım benim valla içimi o kadar rahatlattınız ki inşallah herşeyin üstüsünden gelicem,gelicez cok cok sağolunnn
güzelim ne kadar karamsarsın dur bakalım daha her şeyin sonu gelmiş değil ben kendimi boşlukta sanırdım ama benden daha bunalımda olanlar varmış yapma yaaa hele evliliği tehlikeye sokmak hiç akla mantığa sığacak bi şey değil yapacağımız şeyler hastalığımızı iyi tanımak ona göre tedavi olmak her şeyi eşimizle paylaşıp Allah a sığınmak ve bol bol dua etmek hepimizin nasibi bizi bi yerlerde bekliyor ben buna çok inanıyorum
ama bildiğim kadarıyla bu pko nun çeşitleri var yani kistler farklı diye biliyorum aslında
Ya arkadaşlar ben buraya yazmamakla cok hata etmişim ama siz gibi arkadaslarım oldu cok sağolun kızlar rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu bebişler nasip etsin inşallah, tamam kızlar bir an önce eşime söyleyip tedavilere başlıcam ama beni yalnız bırakmayın, bu sayfadan sonuçları bildiririm, güzel yürekli canlarım benim valla içimi o kadar rahatlattınız ki inşallah herşeyin üstüsünden gelicem,gelicez cok cok sağolunnn
haklısın cnm ya walla doğru diyosun ya insan neden daha ço çıldırıyo biliyomusunuz. aaaa varmı bişeler kğ almışsın sankii.. aaaa sen kesin hamilesin bi güzellik gelmiş yüzüne... aaa rüyamda seni gelinlikle gördüm ben kimi görsem hamile haberini alıyorum sendede vardır bişeler ...( bune anacım ya sormasın kimse hiç bişe
haklısın cnm ya walla doğru diyosun ya insan neden daha ço çıldırıyo biliyomusunuz. aaaa varmı bişeler kğ almışsın sankii.. aaaa sen kesin hamilesin bi güzellik gelmiş yüzüne... aaa rüyamda seni gelinlikle gördüm ben kimi görsem hamile haberini alıyorum sendede vardır bişeler ...( bune anacım ya sormasın kimse hiç bişe
canım bnm benı mazur gor.plokıstık over de mutlaka kıst olur adı ustunde
zaten bırden fazla kıst olması.adet duzensızlıgı veya kıllnamak pco oldugunu
gostermez kı ama hatda bana doktor bıle gostermıstı ultrasondan kucuk kucuk
kara kara deılk gıbıler suzgec gıbıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?