ok canım kızlar sohbetınıze doyum olmuyor ama okadr cok ısler var kı
opuyorum hepınızı ıyı sohbetleropuyorumnanaktan
hakikaten ya öyle bişe olsa emin olsun sağır sultan bile evvelinden duyardı :) kızlar bişe daha sorucam sizde karın da çok şişlik yapıyormu göbeğim şişiyo resmen
ovulasyon testi kullanan varmı aramızda ben bu ay kullanmayı düşünuyorumm nöbetçi eczanelerde bulamadım akşam internette uygunları var ama biz krtedi kartı kullanmıyoruz aramızda kullananlar varsa bilgi versinler bize
ben hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla 25 lira olup içinde 5 ovulasyon + gebelik testi olanı varmış iyi diye duydum ama adını hatırlayamadım eczaneden alırken sorarsın onun dışında 150 liradan bahseden olmuştu ama ona gerek yok bence alırsan bu dediğimden ya da haftalık al derim cnm çok fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm
smnr aynen kğ normal ama göbek kısmımda yumuşak bi şişlik var karnım şiş resmen ama sert değil.
pembe_patik bu arada o testi ben araştırdım bi kaç eczanede kiminde kalmamıştı kimindede hiç yokmuş. ama bu hastalık zaten çatlamayan yumurta anlamında değilmi? ölçsek ne olcak ki
smnr hoşçakal asıl sen sğl. kdn ii bak grşmk üzere
kızlar biraz bilgilenmek adına sorucam. internetten araşırıyorum ama tam cvb bulamıyorum bide psikolojim bozuluyo. bu pcko hastalığı en başlardan varolup 20 yaşlarda açığa çıkıyormuş. ayrıca çatlamayan yumurtalıklarda süzgeç şeklinde kistler varmış. ve belirtilerinde şiddetli yumurtalık ağrısı yazmıyor. ama benim yuvarlak bi kistim var içi sıvı dolu ayrıca şiddetli ağrım var çatlamayan sağ yumurtalığımda.adet olamama yada seyrek adet olma belirtisi varmış bu pcoda. ama bende adet tarihlerim nomal seyrinde 2 ayda bir ara kanamalarım oluyor. yani pco olsa doktor kendiliğinden geçmesini beklermiydi sizcebebek istiyoruz diye kntrol hapı önermedi en son çağre patlatır içindeki sıvıyı boşaltırız dedi inanın kendimi çok yorgun hissediyorum artık araştırmaktan cnm çıktı. bu durumum hakkında bilgisi olan yada yorum yapabilen varmı aranızda hepimize RABBİM den acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?