Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

hakikaten ya öyle bişe olsa emin olsun sağır sultan bile evvelinden duyardı :) kızlar bişe daha sorucam sizde karın da çok şişlik yapıyormu göbeğim şişiyo resmen

ve doktorumda işinin ehli biri 11 yıl çocuğu olmıyan biri gittiğim dr sayesinde çocuk sahibi oldu askeriye doktoru hayırlı artıkk

ovulasyon testi kullanan varmı aramızda ben bu ay kullanmayı düşünuyorumm nöbetçi eczanelerde bulamadım akşam internette uygunları var ama biz krtedi kartı kullanmıyoruz aramızda kullananlar varsa bilgi versinler bize

hakikaten ya öyle bişe olsa emin olsun sağır sultan bile evvelinden duyardı :) kızlar bişe daha sorucam sizde karın da çok şişlik yapıyormu göbeğim şişiyo resmen

canım bende de var şişlik mesela normal kiloda olmama rağmen vücudumla alakası olmayan bi şişkinlik var

ben hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla 25 lira olup içinde 5 ovulasyon + gebelik testi olanı varmış iyi diye duydum ama adını hatırlayamadım eczaneden alırken sorarsın onun dışında 150 liradan bahseden olmuştu ama ona gerek yok bence alırsan bu dediğimden ya da haftalık al derim cnm çok fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm

smnr aynen kğ normal ama göbek kısmımda yumuşak bi şişlik var karnım şiş resmen ama sert değil.
pembe_patik bu arada o testi ben araştırdım bi kaç eczanede kiminde kalmamıştı kimindede hiç yokmuş. ama bu hastalık zaten çatlamayan yumurta anlamında değilmi? ölçsek ne olcak ki

sağol cnm bende eczaneden alıcamm zaten bulabililirsem burda internette uygunmuş fiyatları ama biz kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden ordan alamıyorum

öylede ben ilaç içiyorumya çatlasın diye serophene içiyorumm o yüzden almak istiyorum bana biraz pahalıya mal olucak ama napim yeterki sonuç alimm para gitsin

kızlar ben de çıkıyorum eve gidicem hoş sohbetiniz için çok teşekkür ederim yarın ve her gün ben buradayım tekrar görüşmek ümidiyle hepinize iyi akşamlar çok çok öptüm a.s.

kızlar biraz bilgilenmek adına sorucam. internetten araşırıyorum ama tam cvb bulamıyorum bide psikolojim bozuluyo. bu pcko hastalığı en başlardan varolup 20 yaşlarda açığa çıkıyormuş. ayrıca çatlamayan yumurtalıklarda süzgeç şeklinde kistler varmış. ve belirtilerinde şiddetli yumurtalık ağrısı yazmıyor. ama benim yuvarlak bi kistim var içi sıvı dolu ayrıca şiddetli ağrım var çatlamayan sağ yumurtalığımda.adet olamama yada seyrek adet olma belirtisi varmış bu pcoda. ama bende adet tarihlerim nomal seyrinde 2 ayda bir ara kanamalarım oluyor. yani pco olsa doktor kendiliğinden geçmesini beklermiydi sizce bebek istiyoruz diye kntrol hapı önermedi en son çağre patlatır içindeki sıvıyı boşaltırız dedi inanın kendimi çok yorgun hissediyorum artık araştırmaktan cnm çıktı. bu durumum hakkında bilgisi olan yada yorum yapabilen varmı aranızda hepimize RABBıM den acil şifalar diliyorum

evet canım bi sitede okumuştum bu hastalık anneden çocuğa daha anne karnındayken geçiyomuş kızlarda yumurtlamaya erkeklerde kelliğe etki yapıyomuş benim bir kız kardeşim var onda da adet düzensizliği var ve dediğin gibi bu hastalık 20 yaşından sonra kendini gösteriyomuş canımın içi ben de ağrı olmaz diye biliyorum ama nedense bazen çok ağrım oluyo özellikle de sağ yumurtalığımda nasıl bi iştir anlamadım valla

günaydın cnm. ya bende anlamadım gitti. sürekli araştırıyorum pco kistleri bi çok kist dizili anlamına geliyormuş.. genel olarak kistleri okuyorum benim kist içi sıvı dolu her yaşta her bayanın başına gelebilcek çatlamayan yumurtalı ksonucu meydana gelen geçici kistler diyo geçmediği taktirde ameliyatla yada içi iğneyle boşaltılır diyor. ozaman ben pcolu değilim of neyse doktor ocakta gel dedi ama ben önümüzdeki hafta gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…