Valla ben kadar tepki vermediği kesin, hatta tepki bile vermedi. Bir ölümün yok çaresi dedi.
canım benim eşimde bir iki ilaç içip hemen hamile kalıcam sanıyor da ondan sordum sağolsun bir sorun olarak bile görmüyor ama iyileşme sürecinin uzun sürebileceğinin farkında değil her adet gecikmesinde karnımı okşayıp olmayan bebeği nazlatıyo bu konuda eşlerin destek olması çok önemli bir arkadaşımın var hemen sen kısırsın diye alnına damgayı yapıştırdı sülalesinde her arayan biz kısır kız mı aldık diyomuş kızı ağlatıp duruyolar çok üzülmüştüm haline böyle eş olur mu yaaa
evet kızlar çevremize baktığımızda pek çok artımız var en önemlisi anlayışlı ve her zaman yanımızda olan bir eş onun dışında bayanda olan problemler çoğu kez tedavi edilebilirken erkekteki problem çok daha zor tedavi ediliyor haksız mıyım
Aman yarabbim bu insanlar hayata dört dörtlük geldiğinimi sanıyorlar yarın ne olacagımızı Allah bilecek, tamam benim eşimde o kadar uzun süreceğini bilmiyor ama ne yapalım canım o kadarda ceksinler kahrımızı yaa oha valla o oğlanı ve ailesini bulup dogrucan serefsziler yaa
aynen katılıyorum sana ne oldu sonunda biliyo musun tüp bebek yaptılar ama o kadar eziyet çektiler ki analatamam eeee Allah kimsenin ahını yerde koymuyor tam 21000 tl para harcadılar bebek 7 aylık doğdu bir sürü sıkıntı çektiler ben kıza üzüldüm olan yine ona oldu hem bir sürü ağır laf işit bi de eziyet çek valla çocuğun bi parmağı 1000 lira çok dikkat ediyolar Allah annesine babasına bağışlasın inşallah
bişe osrmak istriyorum. bende 5 aylık evliyiym . bekarken hiç adet düzensizliğim yoktu herşey normaldi. evlendim 3 .cü ayda sağ yu7murtalığımın çatlamadığını öğrendim. ama doktor solla hamile kalabilirsin dedi. kist geçmiyo tabi. çocuk istediğim için doğum kntrl hapı önermedi. bekleyelim aralıkla kntrollerime gel dedi. bnim durumumda olan varmı? civilcelerm hep vardı. kilom normal arada 1 2 kğ lıp veriyorum. tüylenme yok.. varmı durumum da olup bebek sahibi olan?
ha bu arada kızın hastalığı neymiş biliyo musunuz 20 yaşında benden 1 gün sonra evlendi 1 yıl çocukları olmayınca doktora gittiler eğer biraz daha geç kalsaymış menapoza girecekmiş duyunca inanamadım yumurtlamıyomuş zar zor 1 yumurta bulup yerleştirmişler çok şükür o da tuttu işte böyle kızlar
Valla bu hastalığı bize veren Allah .O yüzden rabbimden gelen herşeye razıyım o herşeyin en iyisini bilir.İster bebek veriri ister vermezzz ona sığınmışımm..Bu kadarda büyütmeyin yani şu pko olayını allah başka hastalıklar vermesinn.
kızlar ben bır yandan cok korkuyorum hanı bekle bu kadr sonrada negatıf cıksın aklımdan
atamıyorum bır turlu hanı adet olsaydım derdım oladı bu ayda ama bu cok farklı bır sey
kızlar biraz bilgilenmek adına sorucam. internetten araşırıyorum ama tam cvb bulamıyorum bide psikolojim bozuluyo. bu pcko hastalığı en başlardan varolup 20 yaşlarda açığa çıkıyormuş. ayrıca çatlamayan yumurtalıklarda süzgeç şeklinde kistler varmış. ve belirtilerinde şiddetli yumurtalık ağrısı yazmıyor. ama benim yuvarlak bi kistim var içi sıvı dolu ayrıca şiddetli ağrım var çatlamayan sağ yumurtalığımda.adet olamama yada seyrek adet olma belirtisi varmış bu pcoda. ama bende adet tarihlerim nomal seyrinde 2 ayda bir ara kanamalarım oluyor. yani pco olsa doktor kendiliğinden geçmesini beklermiydi sizcebebek istiyoruz diye kntrol hapı önermedi en son çağre patlatır içindeki sıvıyı boşaltırız dedi inanın kendimi çok yorgun hissediyorum artık araştırmaktan cnm çıktı. bu durumum hakkında bilgisi olan yada yorum yapabilen varmı aranızda hepimize RABBİM den acil şifalar diliyorum
selam bayanlar benim değilde bu sorun ablamda vardı topiğin diğer sayfalarını okuyacak kadar vaktim yok sadece size umut vermek için yazıyorum umarım doğru yerdir benim ablam liseden beri adet düzensizliği yaşardı 3 ay 4 ay olmadığı oluyordu gitmediğimiz doktor kalmadı bişi çıkmıyordu sonra evlendi 26yaşındaydı 1,5 yıl uğraştılar çocukları olmadı doktora gittiler ve ablamın sağ yumurtalığının bu hastalıktan dolayı tam işlevini yerine getirmediği için hamile kalamadığını söyledi,ve önce 4 ay boyunca ilaçla adetini düzene soktular sonrada ben tedavi adını hatırlamıyorum ama yumurtalıklarını çatlattılar ve 3. denemede ablam hamile kaldı 4 yaşında bir yiğenim var doktoru ona normal doğum yapması gerektiğini bu hastalıkta önemli olduğunuu söyledi ama ablamın suyu bittiği için sezeryanla doğum yaptı geçenlerde kendi başına hamile kalabildi hemde hiç tedavi olmazken ve 3 aydır adet görmüyorken 2 aylıkdı bebişimiz ancak bazı karnında öldü ölmesinin nedenibu hastalıkla ilgili değil organları iel alakalıymış ablam şuanda hala bebiş için uğraşıyor sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ankarada oturanlar için doktorun ismini verebilirim gerçekten çok profesyonel bir doktor zekai tahirdede doktorluk yapıyor inşallah dilediğiniz herşey olur ve umarım umut olup yardımcı olmuşumdur son birşey söyleyeyim ablamın tedavisi devam etmeliydi ancak bazı maddi sorunlardana dolayı kaldı şuanda hiçbir tedavi görmüyor
selam bayanlar benim değilde bu sorun ablamda vardı topiğin diğer sayfalarını okuyacak kadar vaktim yok sadece size umut vermek için yazıyorum umarım doğru yerdir benim ablam liseden beri adet düzensizliği yaşardı 3 ay 4 ay olmadığı oluyordu gitmediğimiz doktor kalmadı bişi çıkmıyordu sonra evlendi 26yaşındaydı 1,5 yıl uğraştılar çocukları olmadı doktora gittiler ve ablamın sağ yumurtalığının bu hastalıktan dolayı tam işlevini yerine getirmediği için hamile kalamadığını söyledi,ve önce 4 ay boyunca ilaçla adetini düzene soktular sonrada ben tedavi adını hatırlamıyorum ama yumurtalıklarını çatlattılar ve 3. denemede ablam hamile kaldı 4 yaşında bir yiğenim var doktoru ona normal doğum yapması gerektiğini bu hastalıkta önemli olduğunuu söyledi ama ablamın suyu bittiği için sezeryanla doğum yaptı geçenlerde kendi başına hamile kalabildi hemde hiç tedavi olmazken ve 3 aydır adet görmüyorken 2 aylıkdı bebişimiz ancak bazı karnında öldü ölmesinin nedenibu hastalıkla ilgili değil organları iel alakalıymış ablam şuanda hala bebiş için uğraşıyor sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ankarada oturanlar için doktorun ismini verebilirim gerçekten çok profesyonel bir doktor zekai tahirdede doktorluk yapıyor inşallah dilediğiniz herşey olur ve umarım umut olup yardımcı olmuşumdur son birşey söyleyeyim ablamın tedavisi devam etmeliydi ancak bazı maddi sorunlardana dolayı kaldı şuanda hiçbir tedavi görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?