canım bnm kafana takma okadr bak saglıgından olursun bırak herseyı zmana.zaman herseyın ılacı olumden baska herseye care var.cok takma kafana ıyı degıl sonradan bebekle ugrasıyım derken psıkıyatrıslerle de ugrasma ısını guclestırme bence.bırak zamana herseye.bak bana ne uzuunnn bır adet gecıkmesınden sonra adet oldum bnm yerımde bır baskası olsaydı yaslardaydı.ne yapayım daha allahın yazdıgı gune gelmedım demekkı varkı bır bıldıgı olmuyor boyle dusun.bnce mucadelen bır ıkıen ıkı veya uclere cıkartma ne kadr az ıse okadr zman kısa demektır rahat ol.
yok canım benim öyle kafaya takmıyorum üzülüp ağlamak ise hiç yok diyebilirim rahatım ama rüya işte aynı şeyleri görüp görüp duruyorum bilinçaltıma yerleşmiş resmen ama var ya artık bu pcos a alıştım ve kabullendim etrafta o kadar dermansız hasta varki yatıp kalkıp halimize şükretmek lazım
sana bırde gercek bır olay anlatayım,daha yenı bır olay ben ılk pco oldugumu ogrendıgım zman bu olay yasandı.burada emıne abla adında komsumuz var kadın yaklasık 45 ıle 50 yaslarında.yaklasık 8 yıl boyunca cocugu olmamıs doktorla doktorlar doktorlar sureklı doktorlar evlılıgının ılk 8 yılı kendını paralamıs artık en sonunda demıskı bu ayda adet olursam eger kanlı kılodumu balkona asacam cocugum olmuyor bakın dıye kadın cok kotu olmus dusun o derece.veeeee 8 yıl sonra cocugu olmus su anda 24 yasında,sonra tadavı gormeden ıkıncı cocugu oda kız 20 yasında ve sonra yıne arkasındanda bır tane daha oda kız su anda sanırım 15 veya 16 yasında.ve en acı yanı ılk olan cocugu tadavıyle olan cocugu kan kanserı ısde bu kadr cok usteledı kı cocugu olsun dıye ısde oldu ama cocuk sureklı hastanelerde sureklı tedavı altında.demekkı allahın daha zmanı varmıs hayırlısını sonra nasıp etmıs.son ıkı kızında hıc bır sey yok ısın en enterasan yanı aılesınde bıle hıc boyle bır sey yok ısde sonuc bu.allahım yardımcıları olsun.oyuzden takma fazla kafana hayırlısı allahdan
acaba doktora cıktıgım zamn klomnden sonra ne ılacı verecek cok merak edıyorum..veya olacakmı
busfer.su doktor bır gelse neler olacakdaaaa...
öncelik herkeze slm.ben yaklaşık bir aydır tedavi görüyorum ve doktorum son olarak progynex kullanmamı onerdi ılk 4gün oral alorak alıcam daha sonra vajinal kullanmamı soyledı aranızda bu şekılde kullanmış ve tedavısı sonuclanmış arkadaşlar varsa lutfen cevap yazabılırmısınız cok tedırginim bu aralar inşallah tedavım yolunda gıder ve herkezin
doğru soyluyorsunuz arkadaşlar ama ben düşük yaptım yaklaşık bır sene once şimdide bu povs olayına takıldım klomen kullandım bügün kontrol gunum klomenın etkısını öğrenıcem dualarınızı bekliyorum
polıkıstık over sendromu canım
merhaba arkadaşlar.Bende pko hastasıyım.Adetim hem çok düzensiz hem de miktarı çok az.1 sene önce doğum kontrol hapını bıraktım.5 aydır bebek için uğraşıyoruz ama olmadı.2,5 aydır adet olmuyorum.test yaptım negatif.Canım çok sıkkın.sizce bebeğimin olması bir hayal mi?benim gibi olan birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?