Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

sana bırde gercek bır olay anlatayım,daha yenı bır olay ben ılk pco oldugumu ogrendıgım zman bu olay yasandı.burada emıne abla adında komsumuz var kadın yaklasık 45 ıle 50 yaslarında.yaklasık 8 yıl boyunca cocugu olmamıs doktorla doktorlar doktorlar sureklı doktorlar evlılıgının ılk 8 yılı kendını paralamıs artık en sonunda demıskı bu ayda adet olursam eger kanlı kılodumu balkona asacam cocugum olmuyor bakın dıye kadın cok kotu olmus dusun o derece.veeeee 8 yıl sonra cocugu olmus su anda 24 yasında,sonra tadavı gormeden ıkıncı cocugu oda kız 20 yasında ve sonra yıne arkasındanda bır tane daha oda kız su anda sanırım 15 veya 16 yasında.ve en acı yanı ılk olan cocugu tadavıyle olan cocugu kan kanserı ısde bu kadr cok usteledı kı cocugu olsun dıye ısde oldu ama cocuk sureklı hastanelerde sureklı tedavı altında.demekkı allahın daha zmanı varmıs hayırlısını sonra nasıp etmıs.son ıkı kızında hıc bır sey yok ısın en enterasan yanı aılesınde bıle hıc boyle bır sey yok ısde sonuc bu.allahım yardımcıları olsun.oyuzden takma fazla kafana hayırlısı allahdan

yok canım benim öyle kafaya takmıyorum üzülüp ağlamak ise hiç yok diyebilirim rahatım ama rüya işte aynı şeyleri görüp görüp duruyorum bilinçaltıma yerleşmiş resmen ama var ya artık bu pcos a alıştım ve kabullendim etrafta o kadar dermansız hasta varki yatıp kalkıp halimize şükretmek lazım

aynen oyle canım sukurler olsun allahımıza.tabıkı daha ne amasız dermansız hastalıklar var.aman pco ısde ne olacakkı pco olmayıp da hamıle kalmakda zorlanan ınsanlar var aynıyız yanı otekılerle olmayanlarlada degısen hıc bır sey yok.hem onlarda pco yok tedavıyı ona gore yapıyorlar bızde pco var doktorlarda ona gore hemn bılıp hemen pco asamasında yapılacak seylere gecıyorlar.otekılerde ıse denıyorlar sureklı.

ne kadar zor bi durum allah yardımcısı olsun doğru zaten senelerce olmasa bile demekki benim için evlat sahibi olmak hayırlı değilmiş diye düşünmek lazım benim de eşimin bi yakını yıllarca uğraşmış doktor doktor gezmiş çocukları olmamış en son tüp bebek denemelerinde üçüzleri olmuş bebekler doğmuş her şey gayet güzelmiş derken 6 aylık olmuşlar bi yere gezmeye gidiyormuşlar arabayla tren yolundan geçerken trenin altında kalıyolar ve araba 150 metre sürükleniyor şans eseri anne baba yaralı kurtuluyo ama bebeklerin üçü de ölüyo düşünsene onca sene evlat acısı çekmek için beklemişler de haberleri yokmuş yani demek rabbim bunun için nasip etmemiş o yüzden bazı durumlarda fazla üstelememek lazım

allahım kımseye vermesın allah yardımcıları olsun cok acı bır sey.allahım evlat ıle sınamasın bızlerı ama gercekden de allahın var bır bıldıgı ınanıyorum ona en hayırlı gunde olacagına.allahım evlat acısı gostermesın kımselere bılmıyorum dogrumu dıyorum ama,boyle olacagına evladımın olecegıne veya amansız hastalıga yakalacıgına bana allahım hıc vermesın.ben ınanıyorum allah en hayırlı zmanı beklıyor.gec olsun ama guc olmasın.zman herseyın ılacı

öncelik herkeze slm.ben yaklaşık bir aydır tedavi görüyorum ve doktorum son olarak progynex kullanmamı onerdi ılk 4gün oral alorak alıcam daha sonra vajinal kullanmamı soyledı aranızda bu şekılde kullanmış ve tedavısı sonuclanmış arkadaşlar varsa lutfen cevap yazabılırmısınız cok tedırginim bu aralar inşallah tedavım yolunda gıder ve herkezin

denızcık 24 canım ben hıc kullanmadım bana doktorum klomen verdı.3 aylık tedavı olarak.vajınal ıle ılgılıde hıc bırzamnda bırsey kullanmadım uzgunum bukonunda yardımcı olamayacagım sana

denizcik 24 aynı şekilde ben de o ilaçtan hiç kullanmadım hatta adını ilk defa duyuyorum üzgünüm netten bi araştırsana belki forumlarda vardır

acaba doktora cıktıgım zamn klomnden sonra ne ılacı verecek cok merak edıyorum..veya olacakmı
busfer.su doktor bır gelse neler olacakdaaaa...

merhaba arkadaslar. bende pcoyum buna yavaş yavaş alışmaya baslıyorum sanırım. glukofen ve folıc asıt kullanıyorum. acaba kullanan varmı.

acaba doktora cıktıgım zamn klomnden sonra ne ılacı verecek cok merak edıyorum..veya olacakmı
busfer.su doktor bır gelse neler olacakdaaaa...

canım klomen kullanıp sonuç alınmazsa iğneye geçiyor biz pkoluluarda iğneden aşırı uyarılma oluyor.çok dikkatli olmaları gerekiyor doktorların.ben 4 gün iğne oldum yumurtalarım kiste dönüştü.ben günde 4 tane kloman kullanıyordum.aşılama yaptıracağım zaman klomenle olacam doktora sordum yaparız dedi.

tedirgin olmaycaksın kendi haline bırak.stres yapma çok etkiliyor..olumlu düşün olumlu olsun..

doğru soyluyorsunuz arkadaşlar ama ben düşük yaptım yaklaşık bır sene once şimdide bu povs olayına takıldım klomen kullandım bügün kontrol gunum klomenın etkısını öğrenıcem dualarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar.Bende pko hastasıyım.Adetim hem çok düzensiz hem de miktarı çok az.1 sene önce doğum kontrol hapını bıraktım.5 aydır bebek için uğraşıyoruz ama olmadı.2,5 aydır adet olmuyorum.test yaptım negatif.Canım çok sıkkın.sizce bebeğimin olması bir hayal mi?benim gibi olan birileri var mı?

canım pkolu olup çok hamile kalan var.2,5 aydır adet görmüyorum demişsin doktora neden gitmiyorsun.adet görmeni sağlayacak ilaç verir.

geçen aylarda çok beklemeden doktora gidiyordum.bu defa bekleyeyim belki adet olurum dedim ama olmadı.haftaya gideceğim doktora.randevu aldım.ama çok umutsuzum.bir de hiperprolaktinemi teşhisi koydu doktor.gerçi çok yüksek değil,24 deymiş benimki.inşallah en kısa zamanda hamile kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…