Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

KİSLERİM DÜZELDİ AMA YUMURTAM ÇATLAMIYO SAGOL ARKADASIM İLGİLENDİGİN İÇİN
kaydirigubbakcemile5

KİSLERİM DÜZELDİ AMA YUMURTAM ÇATLAMIYO O KÜRÜ ADETLİYKEN YAPIYODUK DEMİ :kedi:
:uhm:

KİSLERİM DÜZELDİ AMA YUMURTAM ÇATLAMIYO SAGOL ARKADASIM İLGİLENDİGİN İÇİN
kaydirigubbakcemile5

aaaa canım en bnm sen en onemlısını basarmıssın bravo sana.gerısı ne dusunuyon catlamak ıcın ılaclar cok var bırde genelde de kadınlar dada var bu sorun bnce sen greısını hıc dusunme

günaydın kızlar . umarım herkez iyidir. herkeze hayırlı günler ve kızlar size hayırlı işler de diliyorum :)

kızlar yaaa pcos olanlara soruyorum sizin ağrınız var mı benim önceden yoktu son 2 aydır kasık ağrım var neden acaba bi fikri olan var mı

walla cnm benim kistim var o sebepten ağrı yapıyordu . ama senin gebe olma ihtimalin varmı ? begelikte de yumrutalık kasık ağrısı en baştan kendini gösterebiliyor

canım adetime 4 gün var bilmiyorum gebelik var mı ayyyy keşke olsa allahtan daha ne isterim benim merak ettiğim ve tabi endişelendiğim hem pcos hem de kist olur mu normalde pcos da ağrı olmuyodu ama şimdi böyle ağrımın olması beni kuşkulandırdı

aaa az kalmış gününe hadi bakalım inş geçerde güzel haberler verirsin :) cnm ben pco da ağrım var diyeni duymamıştım. bende tek bi kist var sağda oluştuğu andan itibaren hep ağrıya neden olmuştur. ama pco ağrıya sebep olmaz sanırım zaten web sayfasından açıp araştırdığımda yumurtalık sancısına sebeb olduğu yazmıyo

iyiyim cnm ne olsun geldik yine çalışıyoruz sen nasılsın işler biraz hafifledi mi bari

aynen canım calıs babam calıs ne yapaacaz.yok be nerde keske oyle olsa yıl basına kadr boyle her yıl boyle oldu sımdıde boyle ınsan yenı yılın gelmesını ıster bnde ıslerden dolayı ıstemem ustelık esımde calısıyor yılbasında nobetcımafoldumben

ayyy canım hadı bakalım ınsallah.hayırlısı allahdan.bnm hıc agrım yok yanı normalde bana oyle agrı yapmıyor,yapmadıda hıc

yaaaa o zaman kızlar sizce hem pcom hem de ayrı bir yumurtalık kistim olabilir mi korktum şimdi yaaa açıkçası bebek için umudum yok zaten bi şey de hissetmiyorum hayal de kurmuyorum daha çok başka bi rahatsızlık olabilir mi diye düşünüyorum ama daha 1 ay olmadı muayene olmuştum raim içi temizdi 1 ayda kist çıkar mı

kızlar farkında mısınız nnagıhann,smnr ve ben 3 bır arada yıne sekerlerzemuszemus

valla öyle hem de ne şekerler şuan bana en yakın sizsiniz biliyo musunuz kızlar insanın derdini paylaşacağı huzur bulacağı bi arkadaş ortamına çok ihtiyacı var ben de bu ihtiyacımı sizlerle gideriyorum sağolun be canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…