KİSLERİM DÜZELDİ AMA YUMURTAM ÇATLAMIYO SAGOL ARKADASIM İLGİLENDİGİN İÇİNbnce ılk once doktora cık ılac falan verırı buyuk bır ıhtımal.baksın baaklım doktor hangı
asamada pco.canım bnm sakın morelını bozma catlar yumurtalıkların artık tıp okadr
cok ılerledıkı.bır tek olume care yokmus.uzulme pco olmayıpta yumurtarında catlama
olmayanlarda var veya hamıle kalamama sorunları sen veya bızler degılız sadece sorun
hıc yokdan hastalıgımız adı var ya bılınmeyen bır sey olsaydıkaydirigubbakcemile5
cnm doktora gittin mi .. verdiği herangi bi ilaç varmı. benimde pek bi bilgim yok tekrar kntrle gidince doktrmla açık açık konuşup gerçekten neyim olduğunu ozaman öğrenicem. ama ben sana diyim ki herkeze diyorum zaten ibrahim saraçoğlunun soğan kürü var resmen dediğine göre soğan kadınların rahmi için yaratılmış sanki. soğan kürü yap benimde kistim var içiyorum hala en azından ağrılarımı aza indiriyo. ve ALLAH ın izniyle bunuda atlatıcam. sende dene mutlaka bi zararı yok inan
KİSLERİM DÜZELDİ AMA YUMURTAM ÇATLAMIYO SAGOL ARKADASIM İLGİLENDİGİN İÇİN
kaydirigubbakcemile5
gunaydın smnr nasılsın canım ıyımısın
selamlar kızlar...
merhabalar canlarım opuyorumnanaktan
walla cnm benim kistim var o sebepten ağrı yapıyordu . ama senin gebe olma ihtimalin varmı ? begelikte de yumrutalık kasık ağrısı en baştan kendini gösterebiliyor
canım adetime 4 gün var bilmiyorum gebelik var mı ayyyy keşke olsa allahtan daha ne isterim benim merak ettiğim ve tabi endişelendiğim hem pcos hem de kist olur mu normalde pcos da ağrı olmuyodu ama şimdi böyle ağrımın olması beni kuşkulandırdı
iyiyim cnm ne olsun geldik yine çalışıyoruz sen nasılsın işler biraz hafifledi mi bari
canım adetime 4 gün var bilmiyorum gebelik var mı ayyyy keşke olsa allahtan daha ne isterim benim merak ettiğim ve tabi endişelendiğim hem pcos hem de kist olur mu normalde pcos da ağrı olmuyodu ama şimdi böyle ağrımın olması beni kuşkulandırdı
kızlar farkında mısınız nnagıhann,smnr ve ben 3 bır arada yıne sekerlerzemuszemus
kızlar farkında mısınız nnagıhann,smnr ve ben 3 bır arada yıne sekerlerzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?