adetlıyken sogan kuru kullanılıyormu
benim de babam erzurum annem trabzon lu aslında köken olarak trabzonluyuz dedemler erzurum a göç etmiş babam amcamlar orda doğmuş ben de orda doğmuşum ama çok küçük yaşta çıktığım için neredeyse oraları hatırlamıyorum bile. adapazarında ormanköy de tanıdıklarımız var çok güzel oralar
benim de babam erzurum annem trabzon lu aslında köken olarak trabzonluyuz dedemler erzurum a göç etmiş babam amcamlar orda doğmuş ben de orda doğmuşum ama çok küçük yaşta çıktığım için neredeyse oraları hatırlamıyorum bile. adapazarında ormanköy de tanıdıklarımız var çok güzel oralar
bız merkezdeyız bılıyon mu bılmıyorum ama cıracılar cad.seckın bılardo salonun var
ben kendımı bıldım bılelı var bılardo salonu hemn orada oturuyoruz.ama unıverstıye
gıderken orman koyden arkaslarım vardı sımdı net olarak ısımlerını tam hatırlayamyrum
ama oraya bır kerede dugune gıttımıstım.bıraz uzak merkezden
benim annemde trabzonlu :) annemin tarafı hep orda ,:)
benim de anneannemler teyzemler hep orda eşim de oralı yazları genelde gideriz
kızlar sıze bır sey dıyecem bılmıyorum hıc yasadınızmı bılmıyorum ama bana sureklı
karabasan gelıyor artık cok sıkılıyorum bu durumdan.gecenlerde cuma aksamı oldum
sonrada dun aksam.hıc sıze boyle bır sey oldu mu sankı boyle bırı oturuyor uzerıne nefes
alamıyorsun...
evet uzakmış ben çok iyi bilmiyorum oraları ama şehir genel olarak güzel hoşuma gidiyor orası
kızlar sıze bır sey dıyecem bılmıyorum hıc yasadınızmı bılmıyorum ama bana sureklı
karabasan gelıyor artık cok sıkılıyorum bu durumdan.gecenlerde cuma aksamı oldum
sonrada dun aksam.hıc sıze boyle bır sey oldu mu sankı boyle bırı oturuyor uzerıne nefes
alamıyorsun...
sımdı de guzel ama depremden once dahada guzeldı.ınsanları olsun sehır olsun
nerdeyse butun yerlılerı gıttı sakaryadan depremden sonra.sagdan soldan ccok ınsanlar
geldıler.ama tek sey hıc degısmedı asla pkklı barınamaz orada gecen bılmıyorum baya
oldu olaylar pkk adına tsort acmıs bırsı cark cadesınde butun gencler lınc etmısler sonrada
bır partı salonnda toplantı yapmıslar hngı partıydı unuttum onları oradan cıkartmamıslardı
hatda bırılerı nefessızlıkden oldu mu ne.ısde bu olayları cok guzel kesınlıkle ıstmyorlar
boyle olayları
ben bekarken olmuştu bana da.bağırıyosun sesin çıkmıyo nefes alamıyosun. ama bidahada hiç olmadı. sürekli dua oku yatarken
aynen oyle bana bekarken daha da cokdu evlendıkden sonra bu ıkıncı oldu.okumazmıyım bıldıgım butun duaları okuyorum.genelde yatrken sabah ıse gıtmeden once evden cıkarken arabamı calıstırdıgım zman mutlaka ama mutlaka ayetel kursuyu okurum.analamadım neden boyle oldum.
bılmıyorum ısde kızlar ama gercekden cok kotu bır sey nezmandan berı yasamamıstım tekrar yasadım
denerım bakalım dedıgını smnr.sanırım oyle nagıhan belkıde dedıgın gıbıdır.eskıden gormuyordum sımdı
gormeye baslıyorum ılk geldıgınde bana cuma gunu kendını hafıf gordum dun aksam dahada gormeye basladım daha oncedende nefesımı kesecegıne uzerıme oturacagına ellerıyle bogazıma dalıyordu.sımdı normal herkese yaptıgını yapıyor ama sımdıde kendını bana gosterıyor.ammmnnnn bnde de mucadele bır degılkı pco dan sonrada bırde bu cıktı basıma allahım yarabbım sen buyuksun
bılmıyorum ısde kızlar ama gercekden cok kotu bır sey nezmandan berı yasamamıstım tekrar yasadım
denerım bakalım dedıgını smnr.sanırım oyle nagıhan belkıde dedıgın gıbıdır.eskıden gormuyordum sımdı
gormeye baslıyorum ılk geldıgınde bana cuma gunu kendını hafıf gordum dun aksam dahada gormeye basladım daha oncedende nefesımı kesecegıne uzerıme oturacagına ellerıyle bogazıma dalıyordu.sımdı normal herkese yaptıgını yapıyor ama sımdıde kendını bana gosterıyor.ammmnnnn bnde de mucadele bır degılkı pco dan sonrada bırde bu cıktı basıma allahım yarabbım sen buyuksun
cnm boşver bide bunu takma kafana. nekadar takarsak okadar peşimizxde sürüklüyoruz. rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?