haklısın ama hala gelen g,iden yok gerçi 3 aydır kist var ortada onunla gebelik zor gibi. ama rabbim herkeze nasip etsin banada inş
herseyde vardır bır hayır canım.olur olur allahın ıznıyle umıtsızlege kapılma hem kıstı olupda kalanlarda var heeeeee
haklısın ama hala gelen g,iden yok gerçi 3 aydır kist var ortada onunla gebelik zor gibi. ama rabbim herkeze nasip etsin banada inş
inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. keşke dediğin gibi olsa .
KIZLAR BEN Bİ KARAR ALDIM SİZE SAÇMA GELİCEK BELKİ AMA. BE BU FORMLARDA KK DA GEZEREKE BEBEĞİ KAFAMA ÇOK TAKIYORUM. VE STRES EN KÖTÜ ETKEN. VE BEN HAMİLE KALANA KADAR GİRMEMEYE KARAR VERDİM :gitme: Bİ GÜN GERÇEKTEN HAMİLE KALDIĞIMDA GİRİP SİZLERE YAZICAM. HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM İNANIN. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN. HOŞÇAKALIN
amonra canım bazen erkekler hak edıyor bnm esımde ıcınde bunların.ne yapalım anlamıyorlar tatlı dıl naz cılveden ama dır dır edıncede anlıyorlar.bnde bazen oyle yapıyorum ınankı cok ıse yarıyor bazen
nnagıhann,canım tamam dusuncene saygı duyuyorum ama bnce bu yaptıgın sacma neden dersen otekı turlu ınankı daha cok dusunecen bak sımdı burada bızlerıde gorerek sadece sende sorun olmadıgını anlarsın sen bılırsın yınede bız senı beklerız herzman ama gıtmeeeeeee:gitme:
nnagihan canım benim niye böyle düşünüyosun tam tersi olması gerekmez miydi mesela ben buraya girmeden önce kafama takıyodum üzülüyodum ama burda içim rahatlıyo kendimi buluyorum stresten uzaklaşıyorum yapma canım ya valla ben de üzüldüm şimdi:gitme:[/QU
canım bnm nagıhann boyle ıstedı bırakalım nasıl ıstıyorsa oyle yapsın bırazcık yalnız kalmaya ıhtıyacı var sanırım buraya gırmeyerek bebegı dusunmeyecek zannedıyor ama bnce son derece yanlıs ama saygı duymak lazım su anda bence bıraz yalnızlık ıstıyor
nnagihan canım benim niye böyle düşünüyosun tam tersi olması gerekmez miydi mesela ben buraya girmeden önce kafama takıyodum üzülüyodum ama burda içim rahatlıyo kendimi buluyorum stresten uzaklaşıyorum yapma canım ya valla ben de üzüldüm şimdi:gitme:[/QU
canım bnm nagıhann boyle ıstedı bırakalım nasıl ıstıyorsa oyle yapsın bırazcık yalnız kalmaya ıhtıyacı var sanırım buraya gırmeyerek bebegı dusunmeyecek zannedıyor ama bnce son derece yanlıs ama saygı duymak lazım su anda bence bıraz yalnızlık ıstıyor
bence de yalnız kalınca daha çok düşünecek ama dediğin gibi buna ihtiyacı var galiba neyse en kısa zamanda aramıza döner diye umut ediyorum
amonra hıc sorma canım yaaa merak etme bnde aynen oyleyım ıpın ucunu kacırdım mı hemen kılo alıyorum esım fıtt vucutlu polıs oldugu ıcın oylede olmak zorunda haftada 3 gun fıtness solunan ve yuzmeye gıder ben ıse calıs gel yemek yap kadere bakarmısın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?