smnr baksana canım yaaaa aslında varya bebekden falan da konusmuyoruz ama neyapalım gıttı ısde gıtmeseydı ıyı olurdu.gelecek ama daha dogrusu gelmesı lazım cunku tek basına kalbın ıcınde savasarak atlatılmaz bu hastalık.saygı duyuyorum sonuna kadr karrına.sakın kalbımıze de kıst yapmasın pco mucadelecı olalım bıraz.bırazda ben ınanıyorum bu borclara ben oglak burcuyum ve ıntcı mucadelecıyım lutfen boyle olun yenılmeyın pco yaaaaaaaaaaaaa
bnde 2 ocak canım evlılık yıl donumlerımız yakın dogum gunumuzde oyle ınsallah bebıslerımızın tarıhıde yakın olur hadı bakalım hayırlısı
amonra canım son derce supper afferın.yok bnm kıde hala bana der kılolusun kac kıloya dusuyım kı daha 38 bden gıyıyorum 0 bendenede dusmek bana ters.hastalıklarım cıkar dıye korkuyorum ama esım oyle demıyor.ben mesela evde hep rejım cıkolatalrından bulundururum cnım cektıgı zman yıyorum sadece en fazla cıkolata olark 50 kalorı alıyorum eve.bırde yasadıgım belcıkada dunyanın en guel cıkolatalrı burada uretılıyor ıcım gıdıyor ama ne yapayımmmm ısde
bende de kıst var dogal olarak adet duzensızlıgı yapıyor .şimdi doğum konturol ılacı kullanıyorum. sorun yok ama ilacı bırakınca aynı sorun tekrar başlıyor 11 aylık evlıyım çocugum olmaz dıye korkuyorum .aslında belkıde artık korunmayı bırakıp cocuk düşünmelı. bır sorun varsada görmüş olurum of bu sorunu yaşayıp hamıle kalan varmı beynımdekı kurtlar yıyor benı
evet bende de aynısı oluyor napıcam bılmıyorum 11 aylık evlıyım şımdıye kadar cocuk denemedık inş ısteyınce olur korkuyorum
evet bende de aynısı oluyor napıcam bılmıyorum 11 aylık evlıyım şımdıye kadar cocuk denemedık inş ısteyınce olur korkuyorum
ben de korunuyorum kistlerin son durumu ne bilmiyorum açıkcası öğrenmekten de korkuyorum önce kilo vermeliyim diye şartladım kendimi. biliyorum ki hapı bıraksam yine regl olamıcam başa döncem off bi kısır döngüdür gidiyo
yok ben diane kullanıyorum ilaç bitince 1 hafta içinde adet görüyorum adetin 3. günü yapılıyo bazı hormon testleri onun için beklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?