Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

canım ben de şuan glucophage kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu adetlerimi falan düzeltmedi her zamanki gibi 38- 40 günde bir oluyorum ama sonuçta oluyorum 6 yıl çok uzun bi süre açıkçası bu zaman zarfında geçer diye bekliyodum ama dediğine göre geçmemiş desene biz daha yolun başındayız canım benim bildiğim her şeyi yapmışsın ne desem bilmiyorum sanırım başka bi doktoru daha denemen gerekecek ben hep bir doktorla kalamamak gerektiğine inananlardanım yardımcı olamadığım için çok üzgünüm mafoldumben

evet gençliğim bu hastalıkla geçti üniversite yıllarım(8 ayrı doktora üniversiteye gittim ama hiçbiri çare bulamıyor.bazısı evlenip çocuk yapmak diyor ama belki ilerde çocuğum bile olmaz(o da çare değil yani.bu soğan kürüne güveniyorum bişeyleri değiştirecek:))inşallah seninki bu kadar uzun sürmez..

slm kızlaaaarrr genelinde hep okuduğum glucophage kullananlar 1yada 2ay kullanmış o sürede gerçekten sonuç beklemeyin ben de yıllardır doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım an yine düzensizlik oldu bu glucophage hapını bi dr. önerdi ama gitme sebebim çocuk içindi çocuk olmuyo diye bu ilacı sürekli kullanacaksın dedi hatta kaç kutu yazdı ilk 3ay düzensizlik yine oldu ama eskiye göre değildi eskiden aylarca sürerdi ilaçla en fazla 1ay gecikti 4ay tam gününde oldum ve 4. aydan sonra hemen hamile kaldım neyse doğum yaptım bebeğim 6.ayını doldurdu ve emzirmediğim içinde devam ettim bu ilaca şu an düzenli oluyorum doğumda aldığım kilolarda gitti tek düzensiz olduğum dönem alerji ilacı kullandığım dönemdi onunda yan etkilerinde yapabileceği yazıyodu zaten takmadım o kadarınıda tavsiyem sürekli kullanmanız kızlar hemen pes etmeyin etkisi zaman alıyor bende bahsettiğiniz kıllanma olmadı hiç kiloda almıyodum hamile kaldığımda 50 kiloydum ama hamileliğimde 30 kilo aldım hepsi gitti şimdi şeker ilacıyla gerçekten bizler polikistik over olanların ilerde şeker hastası olma riskimiz yüksekmiş diye bende duydum

Birde glucophoge yi günlük kac tane nasıl alıyorsunuz.ben sabah ve öğlen tok karna yarım alıyordum.yani günde bir tane olmuş oluyor.yine başladım.bakalım soğanada devam edeceğim.

bende bu hastalık başlamadan önxce 49 50 kılolardaydım şimdi 60 lara yaklaştım ve çok dikkat etmeme rağmen.Tüylenemde arttıteşekkürler bu arada ben 2 ay kullanıp bıraktım glucophogeyi bundan sonra düzenli devam edecegım.

Birde glucophoge yi günlük kac tane nasıl alıyorsunuz.ben sabah ve öğlen tok karna yarım alıyordum.yani günde bir tane olmuş oluyor.yine başladım.bakalım soğanada devam edeceğim.

canım ben bi tane yatmadan önce alıyorum unutmamış oluyorum alışkanlık haline getirdim artık napıyım ama pes etme sakın bende ilk öyle yapmıştım 2ay kullanıp bıraktım dr.un verdiği kutular öylece duruyodu bi gün annemi hastaneye götürüyodum nerdeyse kendim hastanelik oluyodum bayılcak gibi oldum kan şekerim öyle düşmüşki midemde bi açlık hissi ama nasıl hemen yolda bi cafede oturup kahvaltı yaptık annemle kendime geldim resmen annemde dedi sen neden bırakıyosun dedi bu hapı demekki dengeye sokuyo dedi bende devam ettim kullanmaya anlattığım gibi sonra düzene girdi hatta dr.a gittim doğum sonrası kullanmaya devam edeyimmi diyede dediki 2. çocuk istediğinde kullan dedi şu an zayıfsın dedi biz kilolulara veriyoruz bu ilacı dedi ama ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum dedim yasak cildimde lekeler yaptı benim cilt dr. kesinlikle kullanma dedi eee düzensiz oluncada kist oluyo en sonkinde patlamak üzere acile yetişmiştim o acıyı hiç unutmam yani ben kullanıcam dedim sen bilirsin dedi kullanıyorum bende her yönden herşey nasıl zarar getiriyo görüyomusunuz çaresizlik ne zor şu an ne zaman regl olcağımı bilmek çok güzel geliyo bana bide istediğim zaman hamile kalabileceğim fikri diğer normal kadınlar gibi görüyorum kendimi şu an bu ilacı kullanarak mesela ben öncede normal günlük akıntımın saydam su renginde geldiği sümük kıvamını hiç bilmezdim hep sütrenginde gelirdi ama şimdi renksiz geliyo buda bana sağlıklı geliyo nedense bu akıntı gelemey başlayınca düzene girdi adetim

canım kusura bakma hemen yazamadım dersim vardı labaratuvar uzun sürdü. tatlım ben de günde 1 tane alıyorum ama senin gibi yarım yarım değil tam içiyorum akşam saat 8 de yemekten sonra alıyorum. Bana sorarsan ilacı düzenli kullan ve soğan kürünü de takviye olarak devam ettir. Bu kürü 4 ay kullanıp her ay bir kere olmak koşuluyla iyi sonuç alan varmış umarım en kısa zamanda sen de olumlu sonuç alırsın

canım tecrübeni paylaşıp bize umut olduğun için teşekkür ederim. Ben ilacı kullanıp bırakmadım doktor daha yeni verdi 2 aydır düzenli kullanıyorum senin söylediklerine katılıyorum kısa vadede sonuç beklemenin doğru olmadığını bi süre beklemek gerektiğini biliyorum başlangıçta şeker hastalarının kullandığı bir ilaç olması beni tedirgin etmişti ama araştırınca sebebini ve pcos da neden kullanıldığını öğrendim neyse allah büyüktür adetime 3 gün kaldı inş o mutluluğu yaşamama az kalmıştır:Saruboceq:

hoşgeldin canım

hosbulduk.burada acayıp bır sekılde kar yagıyor 1 saatın ıcınde her yok doldu.tarafık allak bullak oldu.hala dahı felaket yagıyor.bır yandan cok guzel mıkroplar yok oluyor,bır yandan kazalar oluyor tam cam kenerında oturuyor arabaların arka arkaya carpıstıklarını goruyorum resmen allahdan hızlı degıller maddı hasarlar var aman canlara bır sey olmasında

ayyy ne güzel kar yağıyo burda henüz bi şey yok ama yakındır dediğin gibi manzara olağanüstü ama bi de şu kazalar olmasa...

oyle canım offf sımdı bu karda evde olsam camın onune gecsem kahvemde elımde ohhhh
degmeyın keyfıme

nerdeeeeeeeeeeee ya sabahları kalkmak ayrı akşamları geç saatte eve gitmek ayrı bir zulüm hele bi de bugün 8:30 a kadar dersim var burda mı yatsam ne zaten sabah yine gelicem

ahhhh canım bnm yaaaa.allahdan ben saat 10 da ıs alıyorum ama 09 da evden cıkıyorum ancak yetısıyorum.aksamda bnm hep sabıt ne ılerı olur nede gerı 16.offff offf eve gıtmek ıstıyorummm yaaaa
daha 1 saat var ısın bıtmesıne offf offff.

dun okadr cok morelım bozuldu kı.arkadsımı bebek ıstıyor ve doktora gıttı.9 ay ılaclar ıgnelerden sonra kanllarına hsg fılmı cekılmıs ve kapalıymıs acılacak gıbıde degılmıs amelıytla acılırmıs ama hamıle kalması ımkansız gıbı bır seymıs cok ama cok uzuldum.arkadasımda dıyor hamıle kalamayacaksam ozman neden amelıyet olayım kı dıyor.bugun pısıkolaga gıdecektı cunku durumu oldukca kotuydu kelımelrın bıttıgı anlar vardır yaaa bnde o anlardaydım hemen onu psıkolaga gıtmesını ıstedım.bugun oraya gıttı.sesı aynıydı tel edttıgınde ılaclar vermıs ona uyku ılacları bakalım ne olacak sonu.psıkolag onermıs ona evlatlık al dıye.ıstemıyorum falan dedı ama bnce su anda alsa ıyı olur cunku aıl ılacı o bebek olur.olmayınca olmuyor ısde yazının onune gecılmıyor

ne güzel hem erken kalkmıyosun hem de geç çıkmıyosun ah ahhh bizde de öyle olsa daha ne isterdim düşünsene eşim bugün izinli ve ben çalışıyorum ne anladım ben bu işten

çok üzüldüm yaa işte şükredeceğimiz bir durum daha ne bileyim evlatlık da zor bi iş sorumluluğu kabullenmesi gelecekte karşılaşabileceğin belirsizlikler de cabası. allah ım sana şükürler olsun en azından şuanlık öyle bir durumumuz yok

canım bnm bnde o durumları yasıyorum esımle hafta sonlarımız bıle yok.hafta ıcı 5 gun boyunca 18 30 larda evde hafta sonlarıda cumartesı gunlerı sabah kadr yok pazar gunude aksama kadr uyuyor.eee ya ben ne nladım bu ısden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…