Birde glucophoge yi günlük kac tane nasıl alıyorsunuz.ben sabah ve öğlen tok karna yarım alıyordum.yani günde bir tane olmuş oluyor.yine başladım.bakalım soğanada devam edeceğim.
bende bu hastalık başlamadan önxce 49 50 kılolardaydım şimdi 60 lara yaklaştım ve çok dikkat etmeme rağmen.Tüylenemde arttıteşekkürler bu arada ben 2 ay kullanıp bıraktım glucophogeyi bundan sonra düzenli devam edecegım.
kımse yok mu
slm kızlaaaarrr genelinde hep okuduğum glucophage kullananlar 1yada 2ay kullanmış o sürede gerçekten sonuç beklemeyin ben de yıllardır doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım an yine düzensizlik oldu bu glucophage hapını bi dr. önerdi ama gitme sebebim çocuk içindi çocuk olmuyo diye bu ilacı sürekli kullanacaksın dedi hatta kaç kutu yazdı ilk 3ay düzensizlik yine oldu ama eskiye göre değildi eskiden aylarca sürerdi ilaçla en fazla 1ay gecikti 4ay tam gününde oldum ve 4. aydan sonra hemen hamile kaldım neyse doğum yaptım bebeğim 6.ayını doldurdu ve emzirmediğim içinde devam ettim bu ilaca şu an düzenli oluyorum doğumda aldığım kilolarda gitti tek düzensiz olduğum dönem alerji ilacı kullandığım dönemdi onunda yan etkilerinde yapabileceği yazıyodu zaten takmadım o kadarınıda tavsiyem sürekli kullanmanız kızlar hemen pes etmeyin etkisi zaman alıyor bende bahsettiğiniz kıllanma olmadı hiç kiloda almıyodum hamile kaldığımda 50 kiloydum ama hamileliğimde 30 kilo aldım hepsi gitti şimdi şeker ilacıyla gerçekten bizler polikistik over olanların ilerde şeker hastası olma riskimiz yüksekmiş diye bende duydum
hoşgeldin canım
hosbulduk.burada acayıp bır sekılde kar yagıyor 1 saatın ıcınde her yok doldu.tarafık allak bullak oldu.hala dahı felaket yagıyor.bır yandan cok guzel mıkroplar yok oluyor,bır yandan kazalar oluyor tam cam kenerında oturuyor arabaların arka arkaya carpıstıklarını goruyorum resmen allahdan hızlı degıller maddı hasarlar var aman canlara bır sey olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?