nngıhann hosgeldın canım bnm.bılıyordum gelecegını sana soyledım tek basına atlatamazsın ne kadr anlayacak senı bır baskası sadece aynı hastalıkdan olacakkı ozman ısde anlasılıyor.canım bnm bıldıgım kadrıyla olmadı ama bugunu bılemem denk gelemedık.ınsallahg olmaz.eeeee ne var ne yokkk nasılmıs bakalım bızsız hayat...
neden kimse bana cevap yazmadı... yok mu böyle olan
evet mıgde bulantısı yapıyormus dıane35.sadece dogurmak degıl dogru dıyorsun ama bnce mucadele etmen lazım.dogurmak ıcın.ama olmayınca olmazdır.zaten canım sadece sen degıl bn bıle olmayınca ne yapabılırım kader alın yazısı derım ve evlatlık alırım ama ılk once mucadele mı surdururum.
tabii orası öyle ama bu hastalık çocuk sahibi olmak isteyen bayanlar için çok büyük bir handikap erken zamanda teşhis ve tedavi edilmediği takdirde tam bir kabus olabilir ama biliyosunuz kadın hastalıkları önemli bi konu her doktora gidemiyorum ben kendi açımdan arıyorum iyi bir doktor ama bulduğum anda gidicem dedim ya bir ilaca bağlı yaşama psikolojide en az o ilacı kullanmak kadar kötü umarım herkes bir gün gerçekten bundan kurtulur insanı yoran yıpratan bi hastalık :S öff iyiki burası varr haa anlatıyorum rahatlıyorum arkadaşlarımın hiç birinde böle bi problem yok ve ben anlatsamda anlamıyolar kaydirigubbakcemile5
evet cnm hayat olumsuzlukları düşünmekle daha da çekilmez hale geliyo napalım elimizdekilerin değerini bilip tadını çıkarıcaz. eee orda başlamıştır yılbaşı hazırlıkları gerçi bizim burası da yurtdışından geri değil malum böyle boş konularda çok ileriyizdir
teşekkür ederim cevap için gerçekten çok merak ediyordum... bakalım perşembe yine doktora gidecem sonuçlarımı söylerim eğer pco derse burdan devam .... geçmiş olsun hepimize....
hafif tatlımsı azcıkta kokulu ama berbat birşey değil ayrıca soğanın domuz gribine karşıda koruyacağı söyleniyor.bence içilemeyecek kadar berbat bir tadı yok.dene istersen yapamazsan bırakırsın.denemeden bilemezsin dimihiç denemedim denemeye çekiniyorum açıkçası ama yani uygulasam ve tamamen geçeceğini bilsem belki dayanarım ama bilmiyorum tadı nasıl neye benziyo biraz tarif etsen belki cesaret edebilirim :S fisfisfis
hafif tatlımsı azcıkta kokulu ama berbat birşey değil ayrıca soğanın domuz gribine karşıda koruyacağı söyleniyor.bence içilemeyecek kadar berbat bir tadı yok.dene istersen yapamazsan bırakırsın.denemeden bilemezsin dimi
orası oyle ama pco olmayıpta hamıle kalmayanlarda var hıc bır sorunu olmayıpda kalamynlarda var.onların ıslerı bnce daha zor cunku adı bellı tehıl teshısın bızımkının ıse bellı.boyle dusunme bnce canım umudunu yıtırme ınsan ıstedıkden sonra allahın ıznıyle yenecez bu hastalıgı.morel ılk once.tabıkıde canım oyle bnm arkadslarımda oyle pco degıller.ne kadr anlayabılırlerkı.ben doktora gıttıgımde bana demıstıkı omur boyu adet lerının duzenlı olmasını ıstıyorsan her ay adet olabılmen ıcn hap verdı.yanı omur boyu hap kullanacam.ama ya o teshısı kouylamasaydı arastır dur hastahane hastahane gez dur.canım bnm sukur yınde allaha pco dan daha cıddı kadın hastalıkları var bnce.
kızlar ben cıkıyorum hazırlamam gerekn dosyalar var daha sonra gorusuruz kıb kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?