Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

tabıkıde oyle allahımıza sukurler olsun.arkadasımda pco veya kıst de yok.ama oyle ısde tıkalı kanllı olan bayanlarda var ama bununkı hıc gebe kalınmayacak sekıldeymıs.ısde kader bunun onune gecemıyoruz.hanı bızler pco yuz dıye uzuluyoruz yaaa ısde arkadsım pco degıl.ama durumu kotu allahım yardımcısı olsun.su anda dusunecek durumda degıl zaten evlatlıgı akıl hastası gıbı oldu arkasım yaaa.allah kolylık versın

amin hem kendi için zor hem eşi için bilirsin böyle durumlarda sağolsun eşler hemen bi başka alternatif düşünürler ama biz bayanlar asla aklımızdan bile geçirmeyiz eşimizi anne olmaya tercih ederiz niye bu erkekler bu kadar sadakatsiz anlamıyorum haberlerde görünce deli oluyorum

evet canım aynen oyle bnde allah hyırlı esler versın herkese canım bnm ben cıkıyorum aksama gorusuruz ınsallahopuyorumnanaktan

polikistik over için soğan suyu diye bi kür varmış o iyi geliyormuş diye duydum hoş sayfaların hepsini okuyamadım belki söyleyen olmuştur ama ne bilim soğan suyunu içmektensee diane35e devam ederim.

polikistik over için soğan suyu diye bi kür varmış o iyi geliyormuş diye duydum hoş sayfaların hepsini okuyamadım belki söyleyen olmuştur ama ne bilim soğan suyunu içmektensee diane35e devam ederim.

mehaba canım hosgeldın aramıza.evet ıyı gelıyor ben ıkı kere ıctım ama gercekden dayanamadım kokusuna ve tadına.umarım sende boyle bır sey olmaz sende.doktora gıdıyormusun pco ıcın neler yaptın bu zmana kadr

selam evet ben kullandım 15 gun boyunca faydası oldu ama tam olarak değil sanırım bı kaç ay daha uygulamak gerekiyormuş.dayanabilirsen içmeni tafsiye ederim.

selam evet ben kullandım 15 gun boyunca faydası oldu ama tam olarak değil sanırım bı kaç ay daha uygulamak gerekiyormuş.dayanabilirsen içmeni tafsiye ederim.

hiç denemedim denemeye çekiniyorum açıkçası ama yani uygulasam ve tamamen geçeceğini bilsem belki dayanarım ama bilmiyorum tadı nasıl neye benziyo biraz tarif etsen belki cesaret edebilirim :S fisfisfis

valla ben çok detay bişey yapmadım 8 sene önce konuldu benim teşhisim o gündne beri dveamlı diane 35 içiyorum ilk gittiğimde yumurtlama oraanım çok düştü normal bir kadında yılda 9 kez olan ben de 3 tü ve aşırı bir sivilcelenme vardı ogünden beri diane 35 kullanıyorum bi kere bırakayımbakalım ne olcak dedim 3 ay hiç içmedim aynı sivilceler arttı yine düzene girmedi tekrar gittim doktora bana yapacak bişey yok ya bu ilacı kullanıcan ya hormno takviyesi yapıcaz yada hiç kullanmıyacaksın dedi bidahada yumurtlama seviyeme falan baktırmadım açıkçası çocuk doğurmak falan benim için çok önemli olmadığı için ben sadece sivilcelerim geçtiği için düzene girsin istiyodum ama bugünlerde tekrar bi muayene olmam lazım onu biliyorum ve diane 35 bende hiçbir yan etki yapmadı kilo almadım tüylenmedim sadece ilk bir hafta aşırı bi mide bulantı hamileler gibi onun haricinde hiç bir şey yok ama bi ilaca bağlı olma psikoloji çok kötü :s

evet mıgde bulantısı yapıyormus dıane35.sadece dogurmak degıl dogru dıyorsun ama bnce mucadele etmen lazım.dogurmak ıcın.ama olmayınca olmazdır.zaten canım sadece sen degıl bn bıle olmayınca ne yapabılırım kader alın yazısı derım ve evlatlık alırım ama ılk once mucadele mı surdururum.

evanur ben geldim :) ya uzak durmak istedim ama yapamadım burda paylaştıkça rahatlıyomuş insan gerçekten :) nasılsın cnm umarım herkez iyidir :) smnr ne yaptı adet günü yakındı onunda umarım herşey yolundadır .. ya ben çok alışmışım sizlere iyiki varsınız

nngıhann hosgeldın canım bnm.bılıyordum gelecegını sana soyledım tek basına atlatamazsın ne kadr anlayacak senı bır baskası sadece aynı hastalıkdan olacakkı ozman ısde anlasılıyor.canım bnm bıldıgım kadrıyla olmadı ama bugunu bılemem denk gelemedık.ınsallahg olmaz.eeeee ne var ne yokkk nasılmıs bakalım bızsız hayat...

soğan kürün 15 gün yaptım bitti. şimdi adetimi bekliyom aslında nerden baksan 8 9 gün var ama sanırım kısa sürede olucam ağrım var çünkü :) bi dahaki ayda adetime 10 gün kala tekrar yapıcam soğan kürünü. umarım buadetimle kistimide atmış olurum :) artık bebek konusunu da takmıyorum. sanırım çokta hazır değilim eşimin korunmasına karar verdik. kendimi toplamalıyım. rabbim vericekse vericek zaten önüne geçilmez sorunlarıda takmıyorum artık 6 aylık evliyim ne bekliyosunuz diyorum daha çoookk var diyorum bebeğe :) kızlar soğan kürünü yapın ama ya valla pco hastası olup soğan kürüyle hamile kalan var. ibrahim saraçoğlunun web sayfasına girin ziyaretçi defterinde okuyun bi çok hasta soğan kürüyle hamile kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…