polikistik over için soğan suyu diye bi kür varmış o iyi geliyormuş diye duydum hoş sayfaların hepsini okuyamadım belki söyleyen olmuştur ama ne bilim soğan suyunu içmektensee diane35e devam ederim.
selam evet ben kullandım 15 gun boyunca faydası oldu ama tam olarak değil sanırım bı kaç ay daha uygulamak gerekiyormuş.dayanabilirsen içmeni tafsiye ederim.polikistik over için soğan suyu diye bi kür varmış o iyi geliyormuş diye duydum hoş sayfaların hepsini okuyamadım belki söyleyen olmuştur ama ne bilim soğan suyunu içmektensee diane35e devam ederim.
pco olupta fsh ı yüksek olan 40 üstü falan benim 70 çıktı kafayı yemek üzereyim.... erken menapozmu oluyom yoksa 28 yaşımda bu nedemek ya mafoldumben senağlama:çok üzgünüm:
selam evet ben kullandım 15 gun boyunca faydası oldu ama tam olarak değil sanırım bı kaç ay daha uygulamak gerekiyormuş.dayanabilirsen içmeni tafsiye ederim.
neden kimse bana cevap yazmadı... yok mu böyle olan
mehaba canım hosgeldın aramıza.evet ıyı gelıyor ben ıkı kere ıctım ama gercekden dayanamadım kokusuna ve tadına.umarım sende boyle bır sey olmaz sende.doktora gıdıyormusun pco ıcın neler yaptın bu zmana kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?