Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

çatlatma iğnesi nası oluyo arkadaşlar ya .. ben şimdi kaylardır çatlamayn sağ yumurtalığımda ki kisti doktor çatlatma iğnesi verse düzelir mi ki nası bişe bu ya.

canm sen şimdi doğum kontrl ilacı içip kisti yok etcen yada küçülcen sonra klomen yumurtlatıcı ilaç içicen daha sonra çatlatma iğnesi sonra beliceksin adet gününü işte böyle bi süreç

hım azda değilmiş. ee cnm git doktoruna gebe değilsen söktürücü versin.
hatta smnr cim sende öyle yap bi doktora git bakalım sende gebe değilsen sana söktürücü bişe verebilir

canım genelde 10 günü buluyorya o yüzden boşuna söktürücü içmek istemiyorum zaten hep gecikmeli oluyorum alıştım 5 gün geçti 5 gün daha bekliyim

canm sen şimdi doğum kontrl ilacı içip kisti yok etcen yada küçülcen sonra klomen yumurtlatıcı ilaç içicen daha sonra çatlatma iğnesi sonra beliceksin adet gününü işte böyle bi süreç
cnm doktor bebek istiyorum diye vermedi doğm kntrol hapı. beklicez dedi. hatta sok yumurtalık temiz onunla bile gebe kalabilirsin ozaman bu kistte kaybolur demişti. aama ben aylardır kalamadım tabi. şimdi adet olmayı bekliyorum ocaklta tekrar bekliyo doktor

canım genelde 10 günü buluyorya o yüzden boşuna söktürücü içmek istemiyorum zaten hep gecikmeli oluyorum alıştım 5 gün geçti 5 gün daha bekliyim

kıyamma sana ya cnm ya adet düzenleyici bişe veremiyo mu doktorlar yoku böle bi ilaç ya

nnagihan cım bende böyle biliyorum arkadaşım uzmanı olmuş bu konunun 3.5 yıl az değil ben daha öğreneli 4-5 ay oldu o da çocuk saibi olmaya karar verip de olmayınca doktora gitmiştik o zaman öğrenmiştim

kıyamma sana ya cnm ya adet düzenleyici bişe veremiyo mu doktorlar yoku böle bi ilaç ya

canımın içi eğer öyle bir ilaç da verirse düzenli olarak her gün 3 tane ilaç içmem gerekecek eksik kalsın bi yeri düzelteyim derken böbrek karaciğer iflas etcek yaaaa (((

canım nagihan sen pko olduğuna eminmisin dktrun teşhis koydumu pko da kistin kendi kendine feçmesi çok nadirdir o yüzde doğm kontr ilacı içilir birazdaha açarmısn hastalığını

anladım kızlar. doktor bana doğm ktrn ilacını çocuk istiyorum idye vermöemişti. 3,5 4 mm arası kist boyutum. doktor izlemeye aldı. hatta şey demişti. çocuğa karar verince bi çok hastamda kist oluşuyo kafaya çok takınca mutlaka vücuduna porblem yaşatıyosun dedi. hastalıkların en başı beyinde bitiyo ne kadar relaks olursan okadar sorunsuz olursun demişti

kızlar bu uzun bi süreç pko tedavisi uzun zaman alıyo o yüzden güçlü olmak gerekiyo ve sabır gerisi allaha kalmış

cnm ben kendi mi bildim bileli düzenli adet olurdum. evlendim haziranda ağustos 15 de adet oldum beklediği tarihler zaten. neyse sonra biidahaki adet dönemine kadar ara kanama yaşadım falan filan soonra şiddetli yumurtalık ağrısından dolayı doktora gittim eylülde kist var dedi. 35,-4 mm arası. korkulcak kadar büyük değil dedi. her bayanda olabilir kimileri farkına varmıyo olabilir. ama senin vücudun hassas dememkki sancı yapıyo dedi. ağrı kesici verdi bebek istiyoruz diye doğm kntrol hapını önermedi. takibe sundu. bu kaedar bi kaç kezi kıntrolune gittim. en son 24 kasımda gittim yine kist var dedii ocak ta gel bidaha dedi. geçmezse ozaman yaparız bişeler dedi. genelde bu kistler1-3 adet döngüsü arasında geçiyotrmuş. neyse ben evde nette kist araştırıyodum pco yu gördüm acabamıyım dedim ((

canım benim sen pco değilsin bize göre durumun daha iyi tabi inş öyledir inan çok isterim bizim tedavi sürecimiz çok uzun soluklu bi süreç bak göreceksin Rabbimin izniyle sen bebiş beklerken belki de biz hala hastane yollarında olucaz emin ol bunu kalbimden söylüyorumki eğer hamile kalırsan kendim kadar çok sevinirim çünkü bize de yeni bir umut olursun

yazdıklarınmı okuyunca gözlerim doldu inan çok iyisin inan ALLAH binkere razı olsun. ama ben rabbimden tek kendim için değil hepimiz için birer bebek istiyorum rabbim ne olur duy sesimizi

yazdıklarınmı okuyunca gözlerim doldu inan çok iyisin inan ALLAH binkere razı olsun. ama ben rabbimden tek kendim için değil hepimiz için birer bebek istiyorum rabbim ne olur duy sesimizi

canımsın yaaa biliyor musun senin gibi temiz yürekli arkadaşa çok ihtiyacım var nedendir bilmem çevremde genelde çıkarcı, kıskanç, bir yere gelebilmek için insanları basamak olarak gören o kadar insan var ki değil güvenmek muhattap dahi olmak istemiyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi bu şekilde stres falan da kalmıycak bende buna eminim diyecek bi şey bulamıyorumki :1hug:a.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…