bugün 8. günüm 10. güne kadar bekliycem ondan sonra doğruu doktora yaaa işte tatlım adet düzensizliği bu kadar can sıkıcı bi durum çok şükür senin böyle derdin yok inş olmaz da. tatlım valla ümid edip hayal de kurmasak şu sıkıntılı günler nasıl geçer bilmem Allah ın izniyle bu hayallerimiz de gerçek olacak elbet
evet yapmıştım adet olmam gereken ilk gün yapmıştım inan hiç hevesim kalmadı tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum doktora gittiğimde önce kana bakıyor her ihtimale karşı sonra ilaç veriyor bakalım eğer 30 una kadar olmazsam belki düşünürüm alışkanlık oldu resmen valla eczaneler ilaç satmadıkları kadar gebelik testi satıyorlar ama biz sevindiremediklerinden oluyoruz
ahhhh canım benim ne özürü tabiki birbirimize ümit vereceğiz dediğin doğru hadi yine kandırdın beni bugün alıp yapayım sonu hüsran da olsa üzülmeyeceğim çünkü buna hazırım. tatlım yaaaa ne diyim Allah senden razı olsun güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım son sayfalardan okuduğum kadarıyla söylüyorum bende polikistik over var evliyim doktorum bana gluchopage ilacı verdi polikistik over insülün direncimizi düşürdüğü için yani şeker ilacı bu ve çok önemli şifa denecek bir ilaç ben bu ilacı kullandım adetlerim düzene girdi çok memnun kaldım...
Merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım son sayfalardan okuduğum kadarıyla söylüyorum bende polikistik over var evliyim doktorum bana gluchopage ilacı verdi polikistik over insülün direncimizi düşürdüğü için yani şeker ilacı bu ve çok önemli şifa denecek bir ilaç ben bu ilacı kullandım adetlerim düzene girdi çok memnun kaldım...
cnm benim ya hiç üzülmeni istemiyorum inan bana ya
varya şu bebek kelimesi ağza ne kadar yakışıyo inş boy boy yavrularımız olurda bugünleri gülerek anımsarız ben çok umutluyum her ne kadar arada bir bunalım takılsam da buna inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?