yabangülü iğneden sonuç aldınmı içimde öyle bi his varki sanki iğneden sonra gebelik oluşacak
dua edin aslında bi çocugum var ama yinede çocugum olmasını çok istiyorum insan bildigi bişeyi daha çok arzuluyor sorunum olmasa asllında okula gitmeden çocuk düşünmezdim ama sorun 3sensdiir çözülmeyince daha çok istek oluştu
kızlar günaydın. benim adetim bi kaç gün gecikti. dün ablamla test yaptık 2.ci çizgi silik çıktı. bu sabah tekrarladım yine silikti. çok pembe bi çizgi değildi. doktora gidip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorumsizce hamileyimdir
insallah hamşlesindir.:CüvCüv:
canım yorumun için teşekkür ederim bugün eczacı arkadaşım var ona gittim danıştım bu iğneleri devlet ssk 1çocugum oldugu için karşılamıyor bu iğne 1tanemi vuruluyor yoksa bikaçtanemi merak ediyorum birde göbektenmi vuruluyor onu merak ediyorum
canım 7senelik evliyim son 3sene çok şey yaşadım hastalıgıma dair ansızın bir gece sol tarafıma felç vurdu kısa sürede toparlandım çünkü beni hayata baglayan eşim ve çocugum vardı onları düşündükçe daha çabuk toparlandım daha sonra astım hastalıgına yakalandım daha sonra kalbimde rahatsızlıklar ortaya çıktı ritim bozuklugu bunların hepsi çocugum olduktan sonra 2sene adet olmadım hiç ondan medana geldi yaklaşık 3sensdir tedavi görüyorum başladıgım bu yolda ben bi kitap yazmaya başladım3sene önce başladım kitabımın ismine bitürlü karar veremiyorumçok seçenek var benim hayatım böyle işte
nagihan allah tamamına erdirsin işallah.sağlıkla kucağına al bizide dualarında unutma olurmu
kızlar beta hcg değerim 106,84 kanda gebelik çıktı rabbime şükür. fakat henüz kese oluşmamış haftaya cuma tekrar gel dedi. evet gebesin ama biz tıpta keseyi görmeden hamile demeyiz dedi :))) ne olur bana dua edin hayırlısıyla kesede görünsün lütfen kızlar.. bende sizlere dua ediyorum hep inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?