Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

kızlar hepinize çok teşk ederim benim adıma bile mutlu olmuşsunuz . hepinizden ALLAH razı olsun rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana da inş bi aksilik çıkmadan.
smnr cnm çok ya iyi ki varsın iyiki varsınız. ama ağrım sancım oluyo arada bende anlamadım rabbim yardımcım olsun inşallah haftaya keseyi görürüm bi aksilik olmadan .

kızlar bana müsade yarın yada öbür gün görüşürüz hepinizi çok öpüyorummmm rabbim hepinizden razı olsun rabbim gönlünüzdeki muradflarınızı versin inş... ALLAH a emanet olun hep dularımdasınız yemin ederim... hayırlı akşamlar

canım tebrik ederim okadar sevindimki anlatamam darısı bizim başımıza nediyim ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen kendini yorma

canım ya Allah ıma şükürler olsun inş kese de görünür ve hayırlısıyla bi aksilik olmadan Rabbim kucağına almayı nasip eder bebişini. inan var ya bunu tüm kalbimle söylüyorumki okuyunca gözlerim doldu bu ne güzel bir duygudur Allah ım bize de nasip eder inş
arkadaşlar ben de çıkıyorum hepinize bu yeni yılda Allah tan sevdiklerinizle birlikte sağlık mutluluk başarılarla dolu bir ömür ve tatlı tatlı bebişler diliyorum kocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan

herkesin yeni yılını en içten dilekerimle kutluyorumm
yeni yıl herkese istedigini getirir inş

yabangülü iğneden sonuç aldınmı içimde öyle bi his varki sanki iğneden sonra gebelik oluşacak
dua edin aslında bi çocugum var ama yinede çocugum olmasını çok istiyorum insan bildigi bişeyi daha çok arzuluyor sorunum olmasa asllında okula gitmeden çocuk düşünmezdim ama sorun 3sensdiir çözülmeyince daha çok istek oluştu

herkesin yeniyılını kutluyorum saglık mutluluk huzur hayırlı evlatlar vermesi dilegiyle :içelim::içelim:

yok canım alamadım henüz ama engel olan rahatsızlıklarım varmış yoksa iyi bi iğne işallah hamile kalırsın.

insallah hamşlesindir.:CüvCüv:

kızlar hepinizden ALLAH binkere razı olsun rabbim yeni bir senede yeni umutlarınızıda sizlere versin. herkeze hayırlı seneler diliyorum... ve herkez için dua ediyorum hepinizi çok seviyorum ya ... herkeze tek tek teşekkür ederim ayrıca. çokkk öpüyorum sizleri

canım yorumun için teşekkür ederim bugün eczacı arkadaşım var ona gittim danıştım bu iğneleri devlet ssk 1çocugum oldugu için karşılamıyor bu iğne 1tanemi vuruluyor yoksa bikaçtanemi merak ediyorum birde göbektenmi vuruluyor onu merak ediyorum

öylemi bilmiyordum benim çocuk olmadığından ssk karşılıyordu hep.2 kutu alıyorsun 2 su 2 toz olmuş oluyor.sadece 2 toz 1 su karıştırılıp kalçadan vuruluyor ama prengly bu.ovitrelle var ondan hiç vurunmadım almıştım duruyor hala oda küçük enjöktör gibi bişeyin içinde göbekten yapılıyor.

canım 7senelik evliyim son 3sene çok şey yaşadım hastalıgıma dair ansızın bir gece sol tarafıma felç vurdu kısa sürede toparlandım çünkü beni hayata baglayan eşim ve çocugum vardı onları düşündükçe daha çabuk toparlandım daha sonra astım hastalıgına yakalandım daha sonra kalbimde rahatsızlıklar ortaya çıktı ritim bozuklugu bunların hepsi çocugum olduktan sonra 2sene adet olmadım hiç ondan medana geldi yaklaşık 3sensdir tedavi görüyorum başladıgım bu yolda ben bi kitap yazmaya başladım3sene önce başladım kitabımın ismine bitürlü karar veremiyorumçok seçenek var benim hayatım böyle işte

canım çok şeyler yaşamışsın allah bi daha yaşatmasın.kitap konusuna gelince çok güzel yapmışsın.

nagihan allah tamamına erdirsin işallah.sağlıkla kucağına al bizide dualarında unutma olurmu

sğl cnm benim ALLAH razı olsun hepinizden. ben hepiniz için inanın duaediyorum. ne olur sizlerde bana dua edin hayırlısıyla haftaya keseyi de göreyim o zaman çok daha rahatlıcam rabbimin izniyle

canım benim Allah önce keseyi görmeyi sonra da sağ salim meleğini kucağında görmeyi nasip etsin sana inş.. 2009 gider ayak sana en güzel hediyesini verdi yani.. bu siteden birileri bu haberi verince sanki kendi hamilelik haberimi veriyormuşum gibi hissediyorum.. Allah şimdiden analı babalı sağlıklı büyütsün inş.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…