canım benim Allah önce keseyi görmeyi sonra da sağ salim meleğini kucağında görmeyi nasip etsin sana inş.. 2009 gider ayak sana en güzel hediyesini verdi yani.. bu siteden birileri bu haberi verince sanki kendi hamilelik haberimi veriyormuşum gibi hissediyorum.. Allah şimdiden analı babalı sağlıklı büyütsün inş.. :Saruboceq:
canım benim Allah önce keseyi görmeyi sonra da sağ salim meleğini kucağında görmeyi nasip etsin sana inş.. 2009 gider ayak sana en güzel hediyesini verdi yani.. bu siteden birileri bu haberi verince sanki kendi hamilelik haberimi veriyormuşum gibi hissediyorum.. Allah şimdiden analı babalı sağlıklı büyütsün inş.. :Saruboceq:
ay inşallah,inşallah,yaaaa....hihoyyyt
nagihancım nasıl gidiyo hamilelik ilk çocukmu yoksa başka varmı aman dikkat et normal yaşantın dışına cık benden sana tavfiye kendini hamilelik moduna sok yani kendini şımart birazda nazlandır bence kendine bunu yapmalısın sen artık HAMİLESİNNNNNNNNNNN...........
mrhb cansam hoş geldin aramıza. sana geçmiş olsun demek istemiyorum bak adetlerin düzene girmiş demekki ALLAH ın izniyle herşey güzel oluyor senin için :)
canım hoşgeldin ben de o ilacı kullanıyorum bir kutuda 100 tane var günde bir tane içiyorum kutunun bitmesine az kaldı sen ne zamandan beri kullanıyorsun ve günde kaç tane içiyorsun kusura bakmazsan bi sorum daha olacak bebeğin var mı?
sğl cnm benim ALLAH razı olsun hepinizden. ben hepiniz için inanın duaediyorum. ne olur sizlerde bana dua edin hayırlısıyla haftaya keseyi de göreyim o zaman çok daha rahatlıcam rabbimin izniyle
iyiyim canım.ben malatyadayım canım.hayırdır işallah hamilesindir belki işallah.test yapmadan sakın bişey içme işallah güzel haberler alırız senden.YABAN GÜLÜ nasılsın ben karamürselde oturuyorum sen nerde sürekli kusuyorum başım dönüyor bu akşam test yapıcam biliyorum cıkmıcak ama faltutal içicem önce test yapmak istiyorum kafaaam rahat olsun
herkese günaydın yabangülü nerdesin kayıplara karıştın
Arkadaşlar kusura bakmayın birdaha geri dönemedim .Ama sizlere şunu söyleyimki sakın umutsuz olmayın ben ilacı kullandım adetler düzene girdi 2 ay kullandım günde 2 tane ilk başlarda insanı kötü ediyor mide bulantısı baş dönmesi felan... ama sonra bünye alışıyor ...ardından rahim filmi çekildim sonuç temiz çıkınca birazda sabırsız olduğum için hemen aşılama yaptırdım ve şuan 12 haftalık hamileyim darısı başınıza
kkızlar çok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum. şuan dış gebelik teşhisi konuldu. beta hcg değerlerim bir düşüyo bi yükseliyo şuan 516. yarın yine kan değerlerine bakılcak cuma günü yine. ağrılarım hala devam ediyor. çok korkuyorum(( ltfn bebeğim olmuyo diye kendinizi yıpratmayın rabbim beterinden korusun. bakın halime beni örnek alın üzmeyin yıpratmayın kendinizi. ben üük ihtimal bu durumun sonucunda ameliyat olucam. we inan şu durumdan biran evvel önce kurtulmak istiyorum artık bebek düşünmüyorum bunun için çok uzun zamana ihtiyacım var. etrafımdaki herkez normal gebelik yaşarken ben neden böle oldum diye isyan etmek istemiyorum yaşanması gerekiyormuş yaşıyorum (( ama çok kötüyüm inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum. sizde neden çocuğum olmuyo demeyin. en kötü ihtimal aşıla yaptırır sonrada olmadı tüp bebek denersinizz yada nebilim saçmaladım belkide. ama beni gözünüzün önüne getirin ve neden olmuyo diye yıpratmayın . bi gün testler poztif çıkınca sevinçten havalara uçan ben 2 gün sonra beta hcg anormalleşince ne hale geldim bakın. rabbimden hayırlısını isteyin. hala da durumumun ne olcağı bellideğil yüksek ihtimal ameliyat ağrılar sancılar aylarca korunmak zorunda kalıcam (( rabbim yinede hayırlısını verir inş. yaşnaması gerekiyormuş bu acı günleri yaşıyorum
canım geçmiş olsun allah sabır versin çok üzüldümkkızlar çok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum. şuan dış gebelik teşhisi konuldu. Beta hcg değerlerim bir düşüyo bi yükseliyo şuan 516. Yarın yine kan değerlerine bakılcak cuma günü yine. Ağrılarım hala devam ediyor. çok korkuyorum(( ltfn bebeğim olmuyo diye kendinizi yıpratmayın rabbim beterinden korusun. Bakın halime beni örnek alın üzmeyin yıpratmayın kendinizi. Ben üük ihtimal bu durumun sonucunda ameliyat olucam. We inan şu durumdan biran evvel önce kurtulmak istiyorum artık bebek düşünmüyorum bunun için çok uzun zamana ihtiyacım var. Etrafımdaki herkez normal gebelik yaşarken ben neden böle oldum diye isyan etmek istemiyorum yaşanması gerekiyormuş yaşıyorum (( ama çok kötüyüm inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Sizde neden çocuğum olmuyo demeyin. En kötü ihtimal aşıla yaptırır sonrada olmadı tüp bebek denersinizz yada nebilim saçmaladım belkide. Ama beni gözünüzün önüne getirin ve neden olmuyo diye yıpratmayın . Bi gün testler poztif çıkınca sevinçten havalara uçan ben 2 gün sonra beta hcg anormalleşince ne hale geldim bakın. Rabbimden hayırlısını isteyin. Hala da durumumun ne olcağı bellideğil yüksek ihtimal ameliyat ağrılar sancılar aylarca korunmak zorunda kalıcam (( rabbim yinede hayırlısını verir inş. Yaşnaması gerekiyormuş bu acı günleri yaşıyorum
bende polikistik over var ve bebek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?