Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

ay inşallah,inşallah,yaaaa....hihoyyyt

ALLAH binkere razı olsun cnm ya . inş hayırlısıyla keseyi görüp sonra kalp atışları derken hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin. ne olur dua edin . inan benim dualarımda sizinle

ay inşallah,inşallah,yaaaa....hihoyyyt

sğl kızlar ya dualarınıza çok ihtiyacım var. inan her namazda size dua ediyorum . isimlerinizi bilmiyorum ama tüm isteyenlere hepinize. rabbim hayırlı bebekler sağlıklı bebekler nasip etsin.

nagihancım nasıl gidiyo hamilelik ilk çocukmu yoksa başka varmı aman dikkat et normal yaşantın dışına cık benden sana tavfiye kendini hamilelik moduna sok yani kendini şımart birazda nazlandır bence kendine bunu yapmalısın sen artık HAMıLESıNNNNNNNNNNN...........

YABAN GÜLÜ nasılsın ben karamürselde oturuyorum sen nerde sürekli kusuyorum başım dönüyor bu akşam test yapıcam biliyorum cıkmıcak ama faltutal içicem önce test yapmak istiyorum kafaaam rahat olsun

evet cnm ilk çocuk :) olucak ALLAH nasip ederse. walla hala moda giremiyorum keseciğide göreyim hayırlısıyla ozaman anlıcağım tadını :)
walla ağrılarım oluyo özellikle sabahları ilk uyandığımda. bide genelde miğde yanmaların var. onun haricinde normal herşey.

arkadaşlar nerdesiniz ya kimse bugün siteye girmemiş kayboldunuzmu herkese selam

mrhb cansam hoş geldin aramıza. sana geçmiş olsun demek istemiyorum bak adetlerin düzene girmiş demekki ALLAH ın izniyle herşey güzel oluyor senin için :)

Arkadaşlar kusura bakmayın birdaha geri dönemedim .Ama sizlere şunu söyleyimki sakın umutsuz olmayın ben ilacı kullandım adetler düzene girdi 2 ay kullandım günde 2 tane ilk başlarda insanı kötü ediyor mide bulantısı baş dönmesi felan... ama sonra bünye alışıyor ...ardından rahim filmi çekildim sonuç temiz çıkınca birazda sabırsız olduğum için hemen aşılama yaptırdım ve şuan 12 haftalık hamileyim darısı başınıza

nagihan bugün nasılaın umarım herşey yolundadır iyiki bu sitede sizlerle tanışmışım insan biraz olsun kendikendini dinlememeyi ögreniyor gerçi kitap yazdıgım için siteye çok fazla giremiyorum fırsat buldukça giriyorum nagihancım arada durumunu bildirirsen sevinirim merak ediyorum inşallah bukadar merakla ayıp etmiş olmuyoruzdur

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım nnagihann cım senin hamilelik nasıl gidiyor valla cumayı sabırsızlıkla bekliyorum kendini yorma yat dinlen bebişimize iyi bak

sğl cnm benim ALLAH razı olsun hepinizden. ben hepiniz için inanın duaediyorum. ne olur sizlerde bana dua edin hayırlısıyla haftaya keseyi de göreyim o zaman çok daha rahatlıcam rabbimin izniyle

işallah görürsün canım.9 ay sonra bebişimi kucağıma aldım dersin işallah.:Saruboceq:

YABAN GÜLÜ nasılsın ben karamürselde oturuyorum sen nerde sürekli kusuyorum başım dönüyor bu akşam test yapıcam biliyorum cıkmıcak ama faltutal içicem önce test yapmak istiyorum kafaaam rahat olsun
iyiyim canım.ben malatyadayım canım.hayırdır işallah hamilesindir belki işallah.test yapmadan sakın bişey içme işallah güzel haberler alırız senden.
herkese günaydın yabangülü nerdesin kayıplara karıştın

canım 3 gündür yoktum evde.gerçi evde olsam bile çok bilg.takılmıyorum.

ne güzel maşallah darısı bizlerin başına.:Saruboceq:rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

yok be güzelim nerde bizde o şans negatif ilaca başladım gerçi bende çok fazla siteye takılamıyorum malum iş yogunlugu akşamları kitabımı yazıyorum ama yinede bu siteye göz atmadan yapamıyorum en çok eşim bu siteye üye olduguma seviniyor biraz olsun kitap yazmanın dışına çıktıgım için çünkü kitabın içerigini ona veya kimseye söylemiyorum o yüzden bana canı sıkılıyor öpüyorum canım seni kendine iyi bak

kkızlar çok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum. şuan dış gebelik teşhisi konuldu. beta hcg değerlerim bir düşüyo bi yükseliyo şuan 516. yarın yine kan değerlerine bakılcak cuma günü yine. ağrılarım hala devam ediyor. çok korkuyorum (( ltfn bebeğim olmuyo diye kendinizi yıpratmayın rabbim beterinden korusun. bakın halime beni örnek alın üzmeyin yıpratmayın kendinizi. ben üük ihtimal bu durumun sonucunda ameliyat olucam. we inan şu durumdan biran evvel önce kurtulmak istiyorum artık bebek düşünmüyorum bunun için çok uzun zamana ihtiyacım var. etrafımdaki herkez normal gebelik yaşarken ben neden böle oldum diye isyan etmek istemiyorum yaşanması gerekiyormuş yaşıyorum (( ama çok kötüyüm inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum. sizde neden çocuğum olmuyo demeyin. en kötü ihtimal aşıla yaptırır sonrada olmadı tüp bebek denersinizz yada nebilim saçmaladım belkide. ama beni gözünüzün önüne getirin ve neden olmuyo diye yıpratmayın . bi gün testler poztif çıkınca sevinçten havalara uçan ben 2 gün sonra beta hcg anormalleşince ne hale geldim bakın. rabbimden hayırlısını isteyin. hala da durumumun ne olcağı bellideğil yüksek ihtimal ameliyat ağrılar sancılar aylarca korunmak zorunda kalıcam (( rabbim yinede hayırlısını verir inş. yaşnaması gerekiyormuş bu acı günleri yaşıyorum

canım benim cok üzüldüm ALLAH sabır versin ne diyimmafoldumbenmafoldumben nasılda sevinmiştik hamile oldugunu duyun ca herseyde bir hayır vardır üzülme

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun allah sabır versin çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…