Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

smnr e sen hala yoksan hayırlı bi durum vardır inş :)) wallahi eşimi gönderdim yatıp uyumadım saatlerdir burda seni bekliyorum :))

aylardır pko sorunuyla uğaraşıyordum soğan kürü ve saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğim kürü kullandım geçen ay. ve 2 aydır glucophage ilacını kullanıyordum. adetimin 3. günü hormon testim temiz çıktı ve dün doktorda da ultrason görünüm de tertemizdi. 3.6 cm miyonum da 3.2 olmuş. ama o pko görüntüsünü ilk defa görmedim ultrasonda oturup ağladım doktorun yanında sevinçten. ben daha 3-4 ay yapmaya devam edicem soğan suyunu. bu pko yapıştı mı insana kolay kolay bırakmıyor çünkü.tekrarlamasından korkuyorum. Allah inş sizlere de benim gibi güzel haberler almayı nasip eder..

senin adına çok sevindim inan. herşey zamanla yoluna giriyor demekki. bende soğan kürünü kullandım ama hala adet olamadım :))) ağrılarım çok yoksa bende sürekli soğan kürü nü uygulamak ve ardından da incir kürünü kullanmak istiyorum

benim de adetim gecikmişti bu ay yine. ben de çok ümitsiz gittim doktora.pko devam ediyor diye. meğerse sorun prolaktin hormonum yükselmiş. sen baktırdın mı hiç prolaktin değerine. o çok basit bir aylık ilaçla düşüyor ama o da adet olmayı engelliyor.

hadi ya hiç baktırmadım.. ya aslında ben tam da pcolu sayılmam .adet olmayı bekliyorum adet bitimi tekrar doktor kntrole bekliyo. benim sağ yumurtalıkta kist var bi kaç aydır bebek istiyoruz diye doğm kntr hapı önermedi. izelemeya aldı. bende kist ara kanamaya sebep oluyodu. ama hiç adetim geçikmezdi. ama heran olucam gibi zaten . bitsin doktora gidince gerekli tahlilleri yapmasını isticem zaten

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook

grup ismi : KK KARDEŞLıĞı (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

arkadaşlar merhaba bende polikistlik overim yaklaşık 3.5senedir tedevi görüyorum

7senslik evliyim 4yaşında oglum var 3senedir çocugum olmuyor sürekli tedavi görüyorum 2sens önce
gebe kaldım ama 8haftalıkken düşük yaptım tedavim devam ediyor

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım beni merak etmişsin nnagihancım ama malesef negatifffffff

çok isterdim güzel haberler vermeyi ama olmadı canım daha adet de olmadım sanırım sıkıntıdan gecikti neyse artık Rabbim inş ocak ayında bu mutluluğu bana ve siz canım arkadaşlarıma nasip eder :Saruboceq:

arkadaşlar bendede bu ay kist goruldu 2 tane ben piko ne demek anlayamadım bende pikolumu oluyorummafoldumben

arkadaşlar bendede bu ay kist goruldu 2 tane ben piko ne demek anlayamadım bende pikolumu oluyorummafoldumben

canım pko polikistikover demek yani yumurtalıklarında büyüklükleri değişen birden fazla kistin olması demek buda kişide adet düzensizliği ve bir takım sorunları berbaerinde getirir. ama her yumurtalıktaki kist pko olmayabilir bunu yumurtlama seviyeni ölçelerek ve hormonlarınada bakarak karar verirler yani bir dizi tetkiklerden geçmen gerekir ve pko kalıcıdır geçici değildir. yani adetlerinde sürekli bir düznesizlik mevcuttur o yüzden iyi bir kadın doğum uzmanı bularak kendini en az 6 ay süreyle kontrollerine devam etmeni tavsiye ederim.

benim bildiklerim bunlar en azından benim yaşadığım şekli bu ama daha farklı veya daha fazla bilen arkadaşlar da varsa onlarda müsait olduklarında sana bu konu hakkında yardımcı olacaklardır yerimseniben :1rolleyes:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım beni merak etmişsin nnagihancım ama malesef negatifffffff

smnr cnm benim seni göremeyince çok merak ettim.. iyi ol yeter.. cnm tamm bundada vardır bi hayır. gün doğmadan neler doğar... rabbim herşeyin hayırlısını versin cnm benim

çok güzel ya işallah kökten kurtulursun.bende soğan kürüne başlıyayım diyorum eriniyorum ya :tomato:
arkadaşlar merhaba bende polikistlik overim yaklaşık 3.5senedir tedevi görüyorum
çok geçmiş olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
7senslik evliyim 4yaşında oglum var 3senedir çocugum olmuyor sürekli tedavi görüyorum 2sens önce
gebe kaldım ama 8haftalıkken düşük yaptım tedavim devam ediyor
allah bağışlasın 1 oğlun varmış ikinciside gelir en kısa zamanda işallah.

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: canım hayırlısı olsun adet ol diğer aya bebişin gelir işallah.

canım yumurtalığında 1 tane kist varsa pko değildir.ama çok sayıda mmlik kistler varsa ve adet düzensizliği,kilo,sivilce,tüylenmede varsa pkoyu gösterir doktoruna sormadan pkoluyum demek yanlış olur.

Merhaba kızlar işlerin yoğunluğudna bayadır yoktum, canlarım nasılsınız, ben doktora filan gidemedim yogunluktan o yüzden ne negatipf ne pozitif hiçbişey yok, fırsat bulmusken gireyimde görüşemezsek yeni yılını kutlayayım dedim:)) canlarım 2010 yılında hepimiz bebişimizi kucağımıza alıcaz inşallah

cnm benim sen nasıılsın :) özledik walla .. bizler aynı işte hayat devam..
geçen smnr ye dedim ki hiç adetim geçmedi hiç acaba hamiş miyim diye düşünemedim bile ( aksilik bu ay adetimin bi iki gün geçiyo. ama karın ağrımda var ( rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. umarım dediğin gibi 2010 da hepimiz anne oluruz.

canlarım şu çatlatıcı iğne kullanan varsa aranızda neolursunuz biraz bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…