evet canım kesinlikle burcu hanıma git derim ben. benim doktorum o. ve ben çok memnunum. üstelik farklı bir şehirde olmama rağmen. örneğin bugün 4-5 kez tlfla konuşmuşuzdur.bitkisel takviye bir ilaç verdi bulamadım. ben burada aradım o orada. çok samimi içten bir doktor.
edirneden haticeyle konuştum geldim dersin gidersen. bende tamamen geçen pko belirtilerimi bir de canım doktorum söylemiş olur sana.. o da sana moral olur.
hosgeldın aramıza uzulmene gerek yok bnce cunku omrun boyunca bununla yasayacaksın artık alısman lazım buna ve sonra doktora gıt.bazen kılo sorunu olabılıyor pcolarda kısıden kısıye degısıyor turlerı.bnm burada yucel karaman adında doktora gıdıyorum ıstanbul fulyadada ınternetden bence gır bak.cunku ben belcıkada ınan kı cok doktora gıttım ne oldugunu anlayamadılar ama bu doktora tavsıye uzerıne gıttım hemen ılk muanayede anladı bnm pco oldugumu.ve sımdı bebek olması ıcın tedavı goruyorum yaklasık 7 ay falan olmustur.hamıle kalmamadım cunku esımın spermelerı yetersızmıs ve sımdıde bızı kendısının sahıp oldugu tup bebek merkezıne yonlen dır dı.hemen zaten tup ebbege gecmıyor bana da ılk gıttıgımde en son asama demıstı ama esımde sorun cıkınca mecburen tup ebebk dedı.ben sordum doktora pco yum dedım bu sekılde hamıle kalma oaranım ne kadr dır dedım oda yuzde seksen kalablırsın demıstı.ama anladıkkı esımde sorun cıktı.allahım cok buyuk bnce uzulme allah daha da kotu hastalıklar vermesın yeter.
merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zaman takip ediyorum ve kendimi bu bölümde buldum..bende ara kanamalar neticesinde (adetim bittikten bir hafta sonra kanamam başlıyordu ve bu şekilde 4-5 gün sürüyordu ve 6.ayımdayım ve hala kanamalarım var devam ediyor.tabiki ben anlayana kadar baya zaman geçti..) doktora gittim..ilk önce devlet hastenesi doktoruna gittim beni vajinadan muayene erti her şeyin temiz dedi.bana folic plus verdi bu kullanacaksın falan filan dedi..(doktorlarıda biz yönlendiriyoruz valla.).daha önce hormon testlerinde prolaktin yüksek çıkmıştı.göğüslerden süt gelmesi gerekiyormuş.gögüslerimin ucları sıktı tabi bir şey yok.sadece proklatin hormon seviyesi için kan tahlili istedi..(bunda anlamadım niye sadece buna bakıyo diğer hormonlara bakmadı).neyse kan tahlil sonucumda proklaktim normal seviyeye inmişti..(tabi daha önceden dostinex kullamıştım..)..bu beni tatmin etmedi..özel hastaneni doktoruna gittim.derdim anlattım.önce vajinadan baktı.her şeyim gene temizmiş.benim yumurtlalıklarım kanıyormuş ve bu bir hastalık değilmiş,normal bir şeymiş..korkmamamı söyledi.tabi bu arada benim eşimde de problem vardı.sperm değerleri iyi çıkmadı ve bize tüp bebek demişlerdi..doktor eşimle ilgili sorular sorunca bende anlattım..bana işte bir an önce vakit kaybettmeyin.tüp bebek yaptırın dedi.kendi bulunduğu hastanedede tüp bebebek merkezi var.bana doktor isim söyledi..bana sadece apranax hapı verdi..ben kanama şikayetleriyle gidiyorum.bana ağrı kesici veriyor..bu arada benim adetlerim düzenlidir..her ay vaktinde olyorum..bu ayda baktım ara kanamam devam edince devlet hastanesinin başka doktoruna gittim.şikayetlerimi anlattım..kan tahlili istedi ve bir de usg çektirmemi söyledi..usg'yi çektirdim..ve sonuçta bir POLİKİSTİK OVER sendromu yazan bir sonuç aldım.doktora gösterdim bana diane 35 vedi.bunu 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi..bir yandan gebe kalmaya çalışyorsunuz biryandan doğum kontro hapı kullanıyoruz.bu hapla ilgilide olumsuz şeyler yazılmış.kafam karıştı biraz..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?