meraba canım bende kızken düzensiz oluyurdum dr.hiç bu konuda gitmedim şimdi 7senelik evliyim bir oglum var oglum olduktan sonra 2sene hiç adet olmadım sonra tedaviye başladım dr.rum kızken düzensiz olmalarım mın polikistlik overin belirtileri oldugunu söyledi şimdi 3senedir tedavi görüyorum bence şimdiden tedavi olki yarın öbürgün evlendiginde daha büyük promlemlerle karşılaşma inşallah iyi sonuç alırsın
kızlar ben her 28 günde bir adet görüyorum allaha şükür hiç sekme olmuyor ancak dünki kan testi sonuçlarıma göre polikistik overmişim kafam karıştı ya benim bildiğim bu adet düzensizliği değilmi?
usg ayın 24 ünde çekilcek ama gecen yıl çektirdiğimde kistte saptanmadı valla anlamadım nedir bu.
mrb arkadaşlar ben şimdi geldim doktordan alttan muayne oldum ve polikistik over olkdugumu zaten bılıyordum ama bu doktorda dedı polikistik oversin diyee.yumurtalıklarımda küçük küçük kistler varmıs sag ve sol yumurtalıgımdonra elimdeki raporu aldım kendı doktoruma gitiim tekrar doktor baktı yumurtalık yok dedi ben bişey anlam adım şimdi yaaa moralım çok bozuk nasıl yumurtalık yokk dıger doktor alttan muayne et sag sol yumurtalıkda kist var dedı kafam karıstı ve moralım çok bozuldu kızlarr.perşembe tekrar muayne olcam alttan sonra tekrar doktoruma göstrecem doktorumda ona göre ilaç yazcak.doktor niye oyle dedı yaa yumurtalık ypk dıye bi yardımcı olun nolur yaa kafam çok karıstı sinirlerim çok bozuk
canım yumurtalık yok derken acaba yumurtlama mı yok demek istedi doktorun. çünkü pko larda yumurtlama sorunlu oluyor. iyice bir sor doktoruna. aklımızda soru bırakıp çıkınca yanlarından fena halde takıyoruz kafaya. ben doktorumu sıkar mıyım bunaltır mıyım diye takmadan soruyorum alakalı alakasız.. sen de sor canım bu bizim sağlığımız sonuçta.. sıkma sen canını iyice bir öğren bakalım ne diyecek..
slm arkadaslar bende pkoverliyim ama diane 35 kullandımm ve kistlerim gecti suan tertemizim ve iki ay oldu adetlerim duzenli sogan kurude uyguladım ondan önce adetime yakın lekelenme oluyodu sogan kuru sayesinde oda olmuyo artıkk ise yarıyo yanı canlarım
benim kıstlerim sogan suyu sayesinde yokk oldu doktora gittigimde kucuk iki kıst vardıı daha sonra bi ay boyunca sogan suyu içtim tekrar gittigimde yok olmus dedi bende bi yıllık evlıgım suan hapı bıraktım korunmayı yani doktor bana senin hersey normall yolla hamilelik olur dedi hap felanvermedi
slm arkadaşlar bende pco hastasıyım yumurta gelişimi olmuyo puregon kullanıyorum igne 75 inş. gelişir artık yaa
allah sabır versin bize
canım bende pkoluyum ama doğum kontrol hapı kullanmadım bunun yerine doktorumun bana verdiği şekeri düzenleyen ve düzenli adet görmemi sağlayan ilacı 6 ay kullandım... tedavinin ilk ayından itibaren düzenli adet görmeye başladım şimdide hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?