sevcan bişeyi merak ediyorm,bedede pko var.6 aylık evliyim.çocuk düşündüğümz için doktora gittk ,test yaptırdk,sekerm normal çıktı yani bi problem yok,acaba senin sekernde bir problem olduğu içinmi bu hapı kullandn yoksa her çocuk düşünen pkolı kadın bu hapları kullanmalı mı bunu marak ettmde .tsekkrler simdidnbilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. sizler gibi pko konusunda sıkıntılar çekiyorum uzun süredir. paylaşımlarınızı okurken dikkatimi çekti.
htcvlkn arkadaşım saraçoğlunun sitesinde saılan kürü uyguladığını söylemişti. sonuçları hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaşlar Merhaba...
Ben de PCOS hastasıyım,bir doktora gittim,ama beni pek tatmin etmedi,ilk önce durumun çok kötü dedi,15 gün sonra tekrar gittim,senin bişeyin yok,kilo ver çocuk yap dedi...Ben de iki aydır diyet,egzersiz,yürüyüş yapıyorum kilo vermek için ama ancak 2 kilo verebildim,adet olamıyorum bunun da etkisi var sanırım,sanki tüm vücudum ağrıyor...2 yıllık evliyim ve artık ben de çocuk sahibi olmak istiyorum :CüvCüv: Eğer aramızda bana kadın doğum doktoru önerebilecek bi arkadaşım varsa sevinirim... Ben Burcu Kardaş Arslan ismini duydum ve araştırdım ama yine de sizin önerilerinizi de bekliyorum kızlar...
(Ayrıca bu hastalık,kilo alışı vs. ruh halimi bozdu ve evliliğime yansıyor,üzülüyorum kızlar,lütfen yardım:Saruboceq:
Arkadaşlar Merhaba...
Ben de PCOS hastasıyım,bir doktora gittim,ama beni pek tatmin etmedi,ilk önce durumun çok kötü dedi,15 gün sonra tekrar gittim,senin bişeyin yok,kilo ver çocuk yap dedi...Ben de iki aydır diyet,egzersiz,yürüyüş yapıyorum kilo vermek için ama ancak 2 kilo verebildim,adet olamıyorum bunun da etkisi var sanırım,sanki tüm vücudum ağrıyor...2 yıllık evliyim ve artık ben de çocuk sahibi olmak istiyorum :CüvCüv: Eğer aramızda bana kadın doğum doktoru önerebilecek bi arkadaşım varsa sevinirim... Ben Burcu Kardaş Arslan ismini duydum ve araştırdım ama yine de sizin önerilerinizi de bekliyorum kızlar...
(Ayrıca bu hastalık,kilo alışı vs. ruh halimi bozdu ve evliliğime yansıyor,üzülüyorum kızlar,lütfen yardım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?