- 16 Eylül 2009
- 561
- 65
- 98
- 40
a.s.slm kızlar
slm hoşgeldin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.slm kızlar
ayyy canım gercekden su anda aklımda hıc bır sey yok dusunmem lazım.bnm esım bıraz cınsdır saat takmaz,kolye takmaz,kolay kolay kıyefet begenmez.aklıma gelmedık bır suru cınscıns huyları....ama gecen bu dogum gununde parfum aldım ve mumlarla bır yol yaptım sonra cagırdım esımı oda yatıyordu ozman bende gece kalkıp ugrastım.mumla yanan yoldan gecerken yolun bıtımınde hedıyesı duruyordu cok ramontıkdı mum ısıgı falan sonra da anlarsınız yaaaaa:kedi:
ben yeni değilim ki tanışıyoruz zatenyerimseniben ben de pko luyum işte uğraşıyorum yeni evliyim ama çocuk düşünmüyoruz henüz
[
smnr cnm walla bu hediye konusunda ben çok beceriksisizmdir. genelde ablamdan falan yardım alırdım hep :) bu rada kızlar bişe sorucam belki yazmışsınızdır ama hatırlayamdım. ne kadarlık evlisiniz merak ediyorujm :)ben aralığın 27 sinde 6 aylık evli olucam
vay vay süper bi romantizm bunu aklıma yazayım diycem ama yaaaaaaaaa ben öyle mumları yere koysam benimki aaaaaa buda ne her yere mum damlamış ev kirlenmiş deyip romantizmin ........ offf ya şu benim kocanın titizliğinden ne yapcam bilmiyorum gerçi mumlardan önce beni üzerimde rahat bi şeylerle görse aklı uçar temizliği düşünmez bile evet evet ben öyle yapim seninkinin az değişik versiyonunu uygulayayım
bılıyorum canım bnm yenı gelmedıgını.canım ısınıze karısmak gıbı olmasın ama yınede sızın bılecegınız bırsey.ama pcosun ve bnce dusunun ben cok pısmanım su anda neden 1 bucuk yıla kadr normal yollrla denemek ıcın okadr uzun bır sure bekledıgımı ve ınan kı pco oldugumu bılseydım hemen cocuga karar verırıdım.ısterse hemn olsa bıle sorun olmazdı derın bırrrrr nefesss alırdımmm.sen bılırsın yınede
yok canım ogunde de tutmasın tıtızlıgı zannetmıyorum oyle bır sey olsun.hem zaten mumların alt tabanları var hıc bır yere damlamaz.tabıkı canım gecenın bır yarısın da kot pantolon bır tsort olmaz.soyle guzel ve seksı ıc camasırı...tavsıye ederım belkı dogum gunu cocugu olur.....:CüvCüv:
kızlar bende 6 senelik evlilim benimde sorunum aynı polıkistik birkac kere dokdora gittim. ama olmadı
doğru söylüyosun ama napıcamı bilmiyorum ki eşim erken 2 yıl bekleyelim diyo borcumuz çok yeni evlendik herşeyi kendimiz yaptık maddi anlamda bebek sarsar die düşünüyo. ama ben de durumun ciddiyetini anlatıyorum inanamıyo sen abartıyosun gayet sağlıksın aklına kötü şeyler getirme falan dio ben ne kadar bu konuda rahatsızsam o da bi o kadar rahat bilincinde değil yani. en kısa zamanda beraber doktora gitmek istiyorum işlerinin öne sürüyo belki onda da vardır bi sorun vakit kaybetmeyelim diye tabi bu düşüncemden onun haberi yok olsa üzülür napcam bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3 süpersin valla ya zaten çocuk yapmaya karar verdiğimiz günden beri her gün eşimi tahrik etmekten adamın canı çıktı bazen kendimi tecavüzcü coşkun gibi hissediyorum yawsengözlerimebaksanab
kızlar bende 6 senelik evlilim benimde sorunum aynı polıkistik birkac kere dokdora gittim. ama olmadı
doğru söylüyosun ama napıcamı bilmiyorum ki eşim erken 2 yıl bekleyelim diyo borcumuz çok yeni evlendik herşeyi kendimiz yaptık maddi anlamda bebek sarsar die düşünüyo. ama ben de durumun ciddiyetini anlatıyorum inanamıyo sen abartıyosun gayet sağlıksın aklına kötü şeyler getirme falan dio ben ne kadar bu konuda rahatsızsam o da bi o kadar rahat bilincinde değil yani. en kısa zamanda beraber doktora gitmek istiyorum işlerinin öne sürüyo belki onda da vardır bi sorun vakit kaybetmeyelim diye tabi bu düşüncemden onun haberi yok olsa üzülür napcam bilmiyorum
nnagıhann, bnce cok ıyı yapmıssın erkenden baslayarak bebıs calısmalarına.ınan sımdıkı aklım olsaydı bende oyle yapardım.