Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

[

smnr cnm walla bu hediye konusunda ben çok beceriksisizmdir. genelde ablamdan falan yardım alırdım hep :) bu rada kızlar bişe sorucam belki yazmışsınızdır ama hatırlayamdım. ne kadarlık evlisiniz merak ediyorujm :)ben aralığın 27 sinde 6 aylık evli olucam

ayyy canım gercekden su anda aklımda hıc bır sey yok dusunmem lazım.bnm esım bıraz cınsdır saat takmaz,kolye takmaz,kolay kolay kıyefet begenmez.aklıma gelmedık bır suru cınscıns huyları....ama gecen bu dogum gununde parfum aldım ve mumlarla bır yol yaptım sonra cagırdım esımı oda yatıyordu ozman bende gece kalkıp ugrastım.mumla yanan yoldan gecerken yolun bıtımınde hedıyesı duruyordu cok ramontıkdı mum ısıgı falan sonra da anlarsınız yaaaaa:kedi:

vay vay süper bi romantizm bunu aklıma yazayım diycem ama yaaaaaaaaa ben öyle mumları yere koysam benimki aaaaaa buda ne her yere mum damlamış ev kirlenmiş deyip romantizmin ........ offf ya şu benim kocanın titizliğinden ne yapcam bilmiyorum gerçi mumlardan önce beni üzerimde rahat bi şeylerle görse aklı uçar temizliği düşünmez bile evet evet ben öyle yapim seninkinin az değişik versiyonunu uygulayayım

ben yeni değilim ki tanışıyoruz zatenyerimseniben ben de pko luyum işte uğraşıyorum yeni evliyim ama çocuk düşünmüyoruz henüz

bılıyorum canım bnm yenı gelmedıgını.canım ısınıze karısmak gıbı olmasın ama yınede sızın bılecegınız bırsey.ama pcosun ve bnce dusunun ben cok pısmanım su anda neden 1 bucuk yıla kadr normal yollrla denemek ıcın okadr uzun bır sure bekledıgımı ve ınan kı pco oldugumu bılseydım hemen cocuga karar verırıdım.ısterse hemn olsa bıle sorun olmazdı derın bırrrrr nefesss alırdımmm.sen bılırsın yınede

[

smnr cnm walla bu hediye konusunda ben çok beceriksisizmdir. genelde ablamdan falan yardım alırdım hep :) bu rada kızlar bişe sorucam belki yazmışsınızdır ama hatırlayamdım. ne kadarlık evlisiniz merak ediyorujm :)ben aralığın 27 sinde 6 aylık evli olucam

tatlım be sen daha yenisin ben 28 temmuz 2007 de evlendim

amonra ben de evanurla aynı şeyi düşünüyorum bak 2 yıla yakın ben de bebek istemedim korundum ama nerdeyse 9 aydır olsun diye bekliyorum tık yok tekrar düşün derim

vay vay süper bi romantizm bunu aklıma yazayım diycem ama yaaaaaaaaa ben öyle mumları yere koysam benimki aaaaaa buda ne her yere mum damlamış ev kirlenmiş deyip romantizmin ........ offf ya şu benim kocanın titizliğinden ne yapcam bilmiyorum gerçi mumlardan önce beni üzerimde rahat bi şeylerle görse aklı uçar temizliği düşünmez bile evet evet ben öyle yapim seninkinin az değişik versiyonunu uygulayayım

yok canım ogunde de tutmasın tıtızlıgı zannetmıyorum oyle bır sey olsun.hem zaten mumların alt tabanları var hıc bır yere damlamaz.tabıkı canım gecenın bır yarısın da kot pantolon bır tsort olmaz.soyle guzel ve seksı ıc camasırı...tavsıye ederım belkı dogum gunu cocugu olur.....:CüvCüv:

bılıyorum canım bnm yenı gelmedıgını.canım ısınıze karısmak gıbı olmasın ama yınede sızın bılecegınız bırsey.ama pcosun ve bnce dusunun ben cok pısmanım su anda neden 1 bucuk yıla kadr normal yollrla denemek ıcın okadr uzun bır sure bekledıgımı ve ınan kı pco oldugumu bılseydım hemen cocuga karar verırıdım.ısterse hemn olsa bıle sorun olmazdı derın bırrrrr nefesss alırdımmm.sen bılırsın yınede

doğru söylüyosun ama napıcamı bilmiyorum ki eşim erken 2 yıl bekleyelim diyo borcumuz çok yeni evlendik herşeyi kendimiz yaptık maddi anlamda bebek sarsar die düşünüyo. ama ben de durumun ciddiyetini anlatıyorum inanamıyo sen abartıyosun gayet sağlıksın aklına kötü şeyler getirme falan dio ben ne kadar bu konuda rahatsızsam o da bi o kadar rahat bilincinde değil yani. en kısa zamanda beraber doktora gitmek istiyorum işlerinin öne sürüyo belki onda da vardır bi sorun vakit kaybetmeyelim diye tabi bu düşüncemden onun haberi yok olsa üzülür napcam bilmiyorum

kızlar bende 6 senelik evlilim benimde sorunum aynı polıkistik birkac kere dokdora gittim. ama olmadı

nnagıhann, bnce cok ıyı yapmıssın erkenden baslayarak bebıs calısmalarına.ınan sımdıkı aklım olsaydı bende oyle yapardım.

yok canım ogunde de tutmasın tıtızlıgı zannetmıyorum oyle bır sey olsun.hem zaten mumların alt tabanları var hıc bır yere damlamaz.tabıkı canım gecenın bır yarısın da kot pantolon bır tsort olmaz.soyle guzel ve seksı ıc camasırı...tavsıye ederım belkı dogum gunu cocugu olur.....:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 süpersin valla ya zaten çocuk yapmaya karar verdiğimiz günden beri her gün eşimi tahrik etmekten adamın canı çıktı bazen kendimi tecavüzcü coşkun gibi hissediyorum yawsengözlerimebaksanab

ama nerden baksanız ilk ay korunmadık sonra ki ay korunmayı bıraktık. zaten 3 aydırda kistle mücadele ediyorum :(

doğru söylüyosun ama napıcamı bilmiyorum ki eşim erken 2 yıl bekleyelim diyo borcumuz çok yeni evlendik herşeyi kendimiz yaptık maddi anlamda bebek sarsar die düşünüyo. ama ben de durumun ciddiyetini anlatıyorum inanamıyo sen abartıyosun gayet sağlıksın aklına kötü şeyler getirme falan dio ben ne kadar bu konuda rahatsızsam o da bi o kadar rahat bilincinde değil yani. en kısa zamanda beraber doktora gitmek istiyorum işlerinin öne sürüyo belki onda da vardır bi sorun vakit kaybetmeyelim diye tabi bu düşüncemden onun haberi yok olsa üzülür napcam bilmiyorum

cnım emınım oyledır.ama ınankı bu dunyanın borcları yasadıgımız surece hıc bır zman bıtmıyor ıllakı bır yerlerden bır seyler cıkıyor mutlaka.bnce ılk once esın pconun durumunu anlaması lazım zaten onu anladıkdan sonra gerısı gelır.uzulur dıye bır sey yok bnce cunku uzuleceksenız ıkınız sevıneceksınızde ıkınız tek taraflı degıl olmayacsak.eeee sen uzuluyon boyle ama yanında bır destek olupda bnce beraber uzulup beraber mucadele edın.ıanan yasadıgımız surece bu borclar bıtmez

kaydirigubbakcemile3 süpersin valla ya zaten çocuk yapmaya karar verdiğimiz günden beri her gün eşimi tahrik etmekten adamın canı çıktı bazen kendimi tecavüzcü coşkun gibi hissediyorum yawsengözlerimebaksanab

eeee mecbur hanı bebek ıcın bırde hele de o doktorun verdıgı gunler sankı ev odevı gıbı ınsanın canıda aksıne hıc ıstemıyor.eeee ama mecburen yapılıyor erkegıde basdan cıkarmak kadının gorevı bak ne kadr guzel cıkartabılıyorsun basdan yaaa olmasydı oda sız devam edın devamkaydirigubbakcemile5

orası öyle bu ay 9.ayı bitecek diana35 in. ilaç bitince 3. günü doktora gidicem zaten bu ay bi tuhaflık var ara ara sık sık adet görüyorum kirlenme gibi kanama yok. olsun da borç olsun para içinde olup da bebesiz kalmaktan iyidir.

evet cnm erkekler bu konuda son derece rahatlar benim eşim kendi kontrollerimi yaptırıp her şeyimin temiz çıkmasından sonra (pcos hariç) hala daha bebek olmayınca %99 bende bi sorun var deyip tutuşmuştu belli etmemeye çalışıyodu ama acayip kafaya takıyodu vakit kaybetmeden paşa paşa doktora gidip sperm testi yaptırdık düşünsene sonuçları almaya gidemedi korkudan ben doktordan aldım o dışarda bekledi yanına gidip sonuçlar süper doktor bile bu kadar kaliteli sperm olur mu dedi dedim eşim bana inanmadı öyle kendini inandırmıştıki sorun olduğuna üzülmesin diye söylemediğimi düşündü 2-3 günde zor ikna ettim şimdi bu durumuyla gücüne güç katıldı valla

nnagıhann, bnce cok ıyı yapmıssın erkenden baslayarak bebıs calısmalarına.ınan sımdıkı aklım olsaydı bende oyle yapardım.

haklısın ama hala gelen g,iden yok gerçi 3 aydır kist var ortada onunla gebelik zor gibi. ama rabbim herkeze nasip etsin banada inş

amonra tabıkıde canım hangı bırımızın yokkı bazen ınsan oyle bır oluyorkı ınsanın ucan kusa bıle borcu oluyor.dusun esım buarada polıs 3000 eyro alıyor bn 2000 eyro ama ınan kı evlerın kredısını odemekden kalıyor alımıze yıyecek parası eve alıs verıs okadr.allahdan burada herseyı devlet karsılıyor.tup bebek bıle olsa butun hastalıklarda yuzde 35 ını almıyor kendı karsılıyor.ınsnaın yasadıgı surece bıtmıyor borcları

Back
X