Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

tabi bunada şükürr neler varr

banada doktorum demişti bir ömür böylesin diee

amannnnnn buda gelmiş başaöle böle geçiyo iştee :içelim:

bu arada bana cevap yazan herkese sonsuz teşekkürler insanın yanlız olmadığını bilmesi çokönemli saolun kızlarrr a.s.

evet cnm böyle durumlarda insan desteğe çok ihtiyaç duyuyo hepimiz aynı sorunla uğraşıyoruz ama hepberaber bunun üstesinden geleceğimize de inanıyoruz sen de bu inancını hiç yitirme :1hug:

Selam. Ben yaklaşık 2 yıl diane35 kullandım. yeni doktorum ailesinde kanser geçmişi olan biri için bu ilacın doğru bir tercih olmadığını söyleyip kesti yerine agnucaston diye bir ilaç verdi. bu ilacı 1 ay kullanıp şikayetlerime iyi gelmezse daha düşük dozlu bir doğum kontrol ilacı yazacağını söyledi.internetten bakındığım kadarıyla bu ilacın pco tedavisinde kullanıldığına dair bilgiye rastlamadım. içinizde bu ilacı kullanan veya çevresindekilerden duyan biri varsa bilgi verebilirse sevinirim:sm_confused:

evet bende yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum ve baya takıntı yaptım başka sonuçlarıda canımı çok sıkıyor(kılo tuylenme)ama sizlerin yazdıkları beni rahatlattı yalnız değilim onu anladım.çok teşekkürler herkese.

Selam. Ben yaklaşık 2 yıl diane35 kullandım. yeni doktorum ailesinde kanser geçmişi olan biri için bu ilacın doğru bir tercih olmadığını söyleyip kesti yerine agnucaston diye bir ilaç verdi. bu ilacı 1 ay kullanıp şikayetlerime iyi gelmezse daha düşük dozlu bir doğum kontrol ilacı yazacağını söyledi.internetten bakındığım kadarıyla bu ilacın pco tedavisinde kullanıldığına dair bilgiye rastlamadım. içinizde bu ilacı kullanan veya çevresindekilerden duyan biri varsa bilgi verebilirse sevinirim:sm_confused:

canım ben 6 yıldır bu hastalıkla ilgili bir sürü farklı hastanede ve doktorda muayene oldum.hiçbir doktor bana bu ilacı vermedi.genelde diane35,yasmin.glucophoge veriliyor.başka bir doktora muayene ol bence.

canım ben böyle bir ilaç ne kullandım ne de duydum üzgünüm bi bilgim yok

mesajlar için teşekkürler. ilacın ortasındayım, bitince gidip yeniden muayene olacam ama bu arada başka doktorlarıda araştırırım. :çok üzgünüm:

slm ben aranıza yenı katıldım bende pco cıktı cok üzüldüm daha yenı ögrendım 3 ay önce düşüğüm oldu benım 7 haftalıkken sımdı gene bebek istiyoruz tedavıye baslıcaz dedı doktor adetım sonra ama sogan kürünü cok duyuyorum işe yarıomu gercekten ben pcoluyum ama kılom tüylenmem sivilcem yok sadece adetım duzensız

herkez gittimi . bazı arkadaşlar burda ya yeni yada ben hiç karşılaşmadım daha önce :) merhaba kızlar sizlerede :)

slm ben aranıza yenı katıldım bende pco cıktı cok üzüldüm daha yenı ögrendım 3 ay önce düşüğüm oldu benım 7 haftalıkken sımdı gene bebek istiyoruz tedavıye baslıcaz dedı doktor adetım sonra ama sogan kürünü cok duyuyorum işe yarıomu gercekten ben pcoluyum ama kılom tüylenmem sivilcem yok sadece adetım duzensız

cnm benim ben soğan kürünü kullanıyorum. benim 3 aydır sağ yumurtalığımda 3,5 - 4 mm arası bi kist var ve çok sancı yapıyordu bu ay soğan kürünü kullandım ve 15 gün doldu bıraktım şimdi adet olmayı bekliyorum ve bidahaki ayda kullanıcam adetime 10 gün kala. ben memnunum gerçekten ve burda kızlara hep diyorum bilirler beni soğan kürünü herkez kullansın diye

selam kızlar nasılsınız.ben 14 günlük bir gecikmenin ardından adet olabildim.hormon tahlili yaptırdım bu gün doktor çok güzel dedi hormonların.ben doğum kontrol hapı almıştım adetlerim düzene girsin diye doktor adet düzenleyici bi hap verdi.hem gebe kalmayı engellemiyormuş hemde hormon takviyesi yapıyormuş.başladım kullanmaya.düzene girsinde artık.evanur sen ne yaptın test yaptınmı yoksa adetmi oldun?

selam kızlar nasılsınız.ben 14 günlük bir gecikmenin ardından adet olabildim.hormon tahlili yaptırdım bu gün doktor çok güzel dedi hormonların.ben doğum kontrol hapı almıştım adetlerim düzene girsin diye doktor adet düzenleyici bi hap verdi.hem gebe kalmayı engellemiyormuş hemde hormon takviyesi yapıyormuş.başladım kullanmaya.düzene girsinde artık.evanur sen ne yaptın test yaptınmı yoksa adetmi oldun?

oldum canım adet.hayırlısı allhdan olsun bu ay olmadıysa baska aylara ınsallah allah saglık versın omur versın yterkı gerısı gelır

kızlar kimse yokmu yaw :) ben bu gün hem çok heycanlıyım hem çok mutluyum kardeşim geliyo çünkü.. akşam eşimle hava alınından almaya gidicez. kendisi viyanada okuyo ve 4 aydır gelmemişti hiç. akşam 7 gibi çıkıcaz saatler geçmiyo hiç. bu arada aksilik gibi bu gün adet olucam sanırım karnım ağrıyo ayaklarım buz kesti resmen :))

kızlar kimse yokmu yaw :) ben bu gün hem çok heycanlıyım hem çok mutluyum kardeşim geliyo çünkü.. akşam eşimle hava alınından almaya gidicez. kendisi viyanada okuyo ve 4 aydır gelmemişti hiç. akşam 7 gibi çıkıcaz saatler geçmiyo hiç. bu arada aksilik gibi bu gün adet olucam sanırım karnım ağrıyo ayaklarım buz kesti resmen :))

ben burayımmmmdelikafadulden.canım bnm allah sag saglım gelmesını saglasın.cok ıyı bılırım o heycanı.bnde cok mutluyum haftaya cumaya aldım ucak bıletımı cuma gunu belcıkada resmı tatıl ıs yok ocagın 9 unda da gelıyorum.az once aldım bıletımı.canım aynen bnm de oyle oluyor aykalarım buz kesıyor falan resmen kanım cekılıyor gıbı oluyorum.ınsallah olmasın adet.ama olursanda dunyanın sonu degıl.olsun allah buyuk yeterkı allah saglık versın esın ve sana gerısı emın ol gelır.

canım ne ilaç verdi doktorun. doktorum bana glucophage vermişti. genelde iyi sonuç alınıyormuş hamile kalmak için ama bırak hamile kalmayı adet bile olamadım. hamile de değilim. daha çalışmalara başlamadık çünkü kaydirigubbakcemile3. doktorum önce adetini düzene sokalım ondan sonra korunmayı bırakırsın demişti. bu ay soğan kürü yapmıştım. 2 gün kahverengi lekelenme geldi kaldı devamı gelmedi. bide saraçoğlunun internet sitesinden polikistik için bir kür sipariş etmiştim. 15 gün soğan suyu içtikten sonra 15 gün de poşet çay şeklinde göndermişler onu kullanmamı yazmış. ama o çaylarında bitmesine 5-6 gün kaldı ortada hala adet yok. fakat göğüslerim karnım acaip şiş. 10 gündür adet oldum diye tuvalete koşuyorum sonuç bolca akıntı başka da bişey yok. benim doktorumun bir lafı var. pko öldürmez süründürür sahiden ne doğru söz ya.. Allah hepimize şifa sağlıklı melekler nasip etsin inş.. :Saruboceq:

Back
X