Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan

sagol canım bnm hosbulduk.cok mutluyum kısmetse allah nasıp ederse turkıyeye gıdıyorum cuma gunu.donuusumde 9 ocak.ohhhh be bu son haftam ısde.ohhhhhh kurtulacam bır muddet.sızlere yazamayacam dıye uzuluyorum ama aılemı gorecem bnm ıcın bu cok ıyı motıvasyon olacak

hosbulduk canım bnm ancak ısden fırsat bulabıldım ıslerden.ıyıyım sagol sen.

iyiyim cnm ne olsun işte. Türkiye ye geliyomuşsun çok sevindim inş bu senin için çok güzel bi motivasyon olur yılbaşında ailenin yanında olacaksın bundan güzel bi mutluluk olamaz

evet smnr cok ıyı olacak cok ozeldım onları allah nasıp kısmet ederse gıdecem ısde.gıtmesı guzelde donusu bıraz huzunlu oluyor nefert edıyorum ayrılıklardan dıyorum annemlere gelmeyın bnı gondermeye ısde ne yapacan ana yuregı dıyor annemde

emin ol canım onlar senden daha çok üzülüyordur boşuna dememişler gidene bi şey olmaz asıl kalana olur diye sen yine gelip işinin başına geçiyosun bi süre sonra yoğunluktan unutuyosun ama anne baba senin evdeki eksikliğini hiç unutmuyor ben hala daha ayrılığa alışamadım biliyorum ilk evlenen de ben değilim son da olmayacağım ama ben üniversitede dahil hiç ailemden ayrılmadım o yüzden evlilik bana çok zor geldi halbuki eşimi de çok ama çok seviyorum 8 senelik beklemeden sonra ancak evlenebildik ama inan bazen anne baba sevgisi öyle ağır basıyorduki bir an boşanmayı bile düşünmüştüm ailemin her gelişinde sevinmek yerine giderken onlardan nasıl ayrılacağımı düşünüyordum ailem gitti mi bütün komşular beni teselli etmeye geliyodu o kadar vahim bi durumdaydım geceleri ağlar ağlar dururdum sonra eşimi çok üzdüğümü farkettim bana "benimle evlendiğine pişman mısın seni mutlu edemiyor muyum " diye sorunca kendimi toparlamam gerektiğini anladım şuan çok şükür daha iyiyim en azından komşularım olmadan kendi başıma 1 günde atlatabiliyorum aile sevgisi bambaşka tabi eş de

evet cnım bnm cok haklısın bende oyle oluyorum ama mumkun oldugu kadarıyla esımın yanında aglamaya bkıyordum ama oldu da bır kac kere ne yapalım hasret ozlem cok kotu

sagol canım bnm hosbulduk.cok mutluyum kısmetse allah nasıp ederse turkıyeye gıdıyorum cuma gunu.donuusumde 9 ocak.ohhhh be bu son haftam ısde.ohhhhhh kurtulacam bır muddet.sızlere yazamayacam dıye uzuluyorum ama aılemı gorecem bnm ıcın bu cok ıyı motıvasyon olacak

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis süper işallah güzel vakit geçirirsin.kaydirigubbakcemile3

smnr,canım yazdıklarınızı olkudumda adet olmamıssın hala.hadı bakalım ınsallah canım ne zman dı senın adet gunun.ve bır oncekı adet gunun yanı kasımın kacındaydı

smnr,canım yazdıklarınızı olkudumda adet olmamıssın hala.hadı bakalım ınsallah canım ne zman dı senın adet gunun.ve bır oncekı adet gunun yanı kasımın kacındaydı

canım kasımın 20 sinde olmuştum dün meraktan test yaptım negatif çıktı zaten ciddi kasık ağrısı ve batmalardan başka da bi şey hissetmiyordum ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de diğer belirtiler biliyorum herkeste farklı olur ama ne biliyim ben zaten olmadığını hissettiğimden idrar testi yaptım neyse bari biran önce adet olsam da klomen e başlasam bakalım ondan bi sonuç alabilir miyiz?

canım bnm ıllakı bas donmesı mıgde bulantısı olacak dıye bır sey yoktur.unyeden bunyeye degısıyor cunku butun kadınlarda aynı belırtıler olmaz kjımılerı hıc hıssetmezmıs.neden sordum bılıyormusun oncekı adet tarıhını gebelıkhesaplarken son adetının ılk gununden hesaplarlar doktorlar.sun anda o hesaplamaya gore 4 hafta 3 gun olmus senın ılk adetınden bu gune kadar gecen suren.bnce bıraz daha bekle olmazsa kan testı yaptır vaktın varsa.ınsallah hadı bakalım hayırlısı allahdan:CüvCüv:

bak yine ümitlendirdin beni biliyorum tatlım ama dediğim gibi genelde kadınların %90 ında daha adet günü gelmeden idrar testinde çıkıyo her seferinde o %10 luk kısımdan olduğumu düşünmek istemiyorum yani boşuna beklememek adına o yüzden tatlım hamile olduğumu sanmıyorum hatta olmadığımdan eminim. olsun sırada sen varsın önce senin ardından nagihan ve benim haberimi alacağız inş allah ım sen dualarımızı kabul et

oyle dıyorsan oyledır canım bnm.az once esımle konustum tel.napıyon dedı bnde deım hıcc kadınlar kulubundeyım dedım.bnde erkekler kulubu acacam dıyor.bnde deım ona ne konuscagınız eslerımız hamıle kalsınlar sonra bız onlara tasıyıcı annelık yapalım dıyeceksınız dedım.heee dıyor oyle bır sey olsaydı tasırmıs esım ama dogum bnmıs.akkılıya bak sennndelikafadulden

oyle dıyorsan oyledır canım bnm.az once esımle konustum tel.napıyon dedı bnde deım hıcc kadınlar kulubundeyım dedım.bnde erkekler kulubu acacam dıyor.bnde deım ona ne konuscagınız eslerımız hamıle kalsınlar sonra bız onlara tasıyıcı annelık yapalım dıyeceksınız dedım.heee dıyor oyle bır sey olsaydı tasırmıs esım ama dogum bnmıs.akkılıya bak sennndelikafadulden

:roflol: valla yaparken iyi de bakmaya sıra gelince ortalıkta olmazlar bizim bi tanıdık var o da gece çocuk ağladı mı karısıyla çocuğu başka odaya gönderiyo neymiş efendim sabah işe gidecekmişmiş zırıltı çekemezmiş en azından bizim eşlerimiz öyle odun değil ya da şimdilik öyle konuşuyolar valla ben anlamam ben de çalışıyorum ben ne kadar bakmakla sorumluysam o da o kadar bakmak zorunda

aynen oyle valla.ne demekmıs baska odaya gıtmek olduuu ben babamın evınden getırmedım kı cocugu onunda cocugu valla kımse kusara bakmasın hayt musterık baslarım oyle kocaya o bana bunları yaparsa bıraz zor bnden karılık bekler her konuda:mymeka:.zannetmıyorum esımın oyle seyler yapacıgını ama oldukı yaptı ne karılık yaparım ona ne bır sey taaa kı duzelne kadr.

bak yine ümitlendirdin beni biliyorum tatlım ama dediğim gibi genelde kadınların %90 ında daha adet günü gelmeden idrar testinde çıkıyo her seferinde o %10 luk kısımdan olduğumu düşünmek istemiyorum yani boşuna beklememek adına o yüzden tatlım hamile olduğumu sanmıyorum hatta olmadığımdan eminim. olsun sırada sen varsın önce senin ardından nagihan ve benim haberimi alacağız inş allah ım sen dualarımızı kabul et

ay inş cnm ya hepimiz aynı ay hamile kalırız inş :)

Back
X