ben geldımmdelikafadulden
hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldımmdelikafadulden
hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan
hosbulduk canım bnm ancak ısden fırsat bulabıldım ıslerden.ıyıyım sagol sen.
sagol canım bnm hosbulduk.cok mutluyum kısmetse allah nasıp ederse turkıyeye gıdıyorum cuma gunu.donuusumde 9 ocak.ohhhh be bu son haftam ısde.ohhhhhh kurtulacam bır muddet.sızlere yazamayacam dıye uzuluyorum ama aılemı gorecem bnm ıcın bu cok ıyı motıvasyon olacak
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis süper işallah güzel vakit geçirirsin.kaydirigubbakcemile3
smnr,canım yazdıklarınızı olkudumda adet olmamıssın hala.hadı bakalım ınsallah canım ne zman dı senın adet gunun.ve bır oncekı adet gunun yanı kasımın kacındaydı
oyle dıyorsan oyledır canım bnm.az once esımle konustum tel.napıyon dedı bnde deım hıcc kadınlar kulubundeyım dedım.bnde erkekler kulubu acacam dıyor.bnde deım ona ne konuscagınız eslerımız hamıle kalsınlar sonra bız onlara tasıyıcı annelık yapalım dıyeceksınız dedım.heee dıyor oyle bır sey olsaydı tasırmıs esım ama dogum bnmıs.akkılıya bak sennndelikafadulden
bak yine ümitlendirdin beni biliyorum tatlım ama dediğim gibi genelde kadınların %90 ında daha adet günü gelmeden idrar testinde çıkıyo her seferinde o %10 luk kısımdan olduğumu düşünmek istemiyorum yani boşuna beklememek adına o yüzden tatlım hamile olduğumu sanmıyorum hatta olmadığımdan eminim. olsun sırada sen varsın önce senin ardından nagihan ve benim haberimi alacağız inş allah ım sen dualarımızı kabul et