Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aylardır pko sorunuyla uğaraşıyordum soğan kürü ve saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğim kürü kullandım geçen ay. ve 2 aydır glucophage ilacını kullanıyordum. adetimin 3. günü hormon testim temiz çıktı ve dün doktorda da ultrason görünüm de tertemizdi. 3.6 cm miyonum da 3.2 olmuş. ama o pko görüntüsünü ilk defa görmedim ultrasonda oturup ağladım doktorun yanında sevinçten. ben daha 3-4 ay yapmaya devam edicem soğan suyunu. bu pko yapıştı mı insana kolay kolay bırakmıyor çünkü.tekrarlamasından korkuyorum. Allah inş sizlere de benim gibi güzel haberler almayı nasip eder..
senin adına çok sevindim inan. herşey zamanla yoluna giriyor demekki. bende soğan kürünü kullandım ama hala adet olamadım :))) ağrılarım çok yoksa bende sürekli soğan kürü nü uygulamak ve ardından da incir kürünü kullanmak istiyorum
arkadaşlar bendede bu ay kist goruldu 2 tane ben piko ne demek anlayamadım bende pikolumu oluyorummafoldumben
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım beni merak etmişsin nnagihancım ama malesef negatifffffff
çok güzel ya işallah kökten kurtulursun.bende soğan kürüne başlıyayım diyorum eriniyorum ya :tomato:aylardır pko sorunuyla uğaraşıyordum soğan kürü ve saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğim kürü kullandım geçen ay. ve 2 aydır glucophage ilacını kullanıyordum. adetimin 3. günü hormon testim temiz çıktı ve dün doktorda da ultrason görünüm de tertemizdi. 3.6 cm miyonum da 3.2 olmuş. ama o pko görüntüsünü ilk defa görmedim ultrasonda oturup ağladım doktorun yanında sevinçten. ben daha 3-4 ay yapmaya devam edicem soğan suyunu. bu pko yapıştı mı insana kolay kolay bırakmıyor çünkü.tekrarlamasından korkuyorum. Allah inş sizlere de benim gibi güzel haberler almayı nasip eder..
çok geçmiş olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun.arkadaşlar merhaba bende polikistlik overim yaklaşık 3.5senedir tedevi görüyorum
allah bağışlasın 1 oğlun varmış ikinciside gelir en kısa zamanda işallah.7senslik evliyim 4yaşında oglum var 3senedir çocugum olmuyor sürekli tedavi görüyorum 2sens önce
gebe kaldım ama 8haftalıkken düşük yaptım tedavim devam ediyor
çok isterdim güzel haberler vermeyi ama olmadı canım daha adet de olmadım sanırım sıkıntıdan gecikti neyse artık Rabbim inş ocak ayında bu mutluluğu bana ve siz canım arkadaşlarıma nasip eder :Saruboceq:
arkadaşlar bendede bu ay kist goruldu 2 tane ben piko ne demek anlayamadım bende pikolumu oluyorummafoldumben
Merhaba kızlar işlerin yoğunluğudna bayadır yoktum, canlarım nasılsınız, ben doktora filan gidemedim yogunluktan o yüzden ne negatipf ne pozitif hiçbişey yok, fırsat bulmusken gireyimde görüşemezsek yeni yılını kutlayayım dedim:)) canlarım 2010 yılında hepimiz bebişimizi kucağımıza alıcaz inşallah