Ayy canım inşallah olur bebeğin.Ben daha çok başındayım bu pkonun.Ama şimdiden meraktan çatlıyorum.En kısa zamanda düzgün bir doktorla tedaviye başlamak istiyorum. Belli ki uzun bir süreç.Bende 5 sene öncesi başladı belirtilerin çoğu.Adet düzensizliği, birden kilo artışı, tüğlenmede artış... Kaç kere jinekolog, dahiliye, cildiye gittim ama anlayan çıkmadı.Bekardım o zaman. Hep aynı hikaye; al bu yasmini kullan, adetin olur, evlenince de geçer. İlk vajinal ultrasonumda anlaşıldı olay.Meğer yıllardır buymuş derdim haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 Aslında aklımda hiç bebek yoktu ama olmama yada isteyince uzun tedavi süreçlerinden geçme ihtimalleri şimdi beni yatıp kalkıp bebek düşünür hale getirdi. Çok iyi anlıyorum seni, ben 3 haftada bu kadar karmaşık düşünceler ve dualar içindeysem, sen sanırım daha uzun süredir mücadele ediyorsun. Allah sabır versin hepimize sonunda da bebek :)![]()
ınsallah canım bnm tedavım yaklasık 6 veya 7 ay olmusdur.ama ınankı her seferınde ılerlemegı dusundukce hep bır sorn cıktı karsıma nedense.bnm hastalıgım yetmemıs gıbı bırde esımde sorun cıktı.ama doktorumun demesıne gore yuzde seksen hamıle kalabılırmısım ama sonradan esımın de sorunu cıkınca dırek tup bebek dedı.artık hayırlısı allahdan.bnce sen bekarsın dıye degıl anlamayan doktor anlamıyor ısde.bn evlıydım ama gıtmedıgım doktor kalmadı belcıkada neredeyse sonra bır arkadsım turk doktoru tavsıye ettı bana dr.yucel karaman dıye.gıttım ona ınan kı ne hormon testı ıstedı bnden ne de kan tahlılı dırek ılk muaneyede anladı pco oludumu ayrıca bu doktor ıstan bulda da tup bebek merkezı var burada da.anlamayan anlamıyor doktordan doktora degısıoyr.bazen bu nasıl bır seydır falan dıye doktorların sasırdıklarını bıle gordum.ama sımdı cok memnınum doktorumdan daha hamıle kalamsam bıle cok ıyı bırısı artık sansımız tup bebek.