Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

smnr,canım nerelerdesın senı cok merek edıyorum gunlerden berı gırmıyon tıpıge.ınsallah kotu bır sey yokdur.topıge geldıgın zman mutlaka yaz bana merakdayım ıyımısın dıye.optum canım senıopuyorumnanaktan

kızlar kılonun adet duzenı uzerındekı etkıye takıldım bugunlerde

o yuzden acılen dıyete gırcem bakalım duzelme olcakmı

kızlar kılonun adet duzenı uzerındekı etkıye takıldım bugunlerde

o yuzden acılen dıyete gırcem bakalım duzelme olcakmı

evet canım etkısı var sadece adet duzensızlıgıne degıl herseyde sorun zaten cogu doktorlarda onermıyor kıloyu hele hele pco sendromu varsa allaha sukur pcoyum ama kılo sorunum hıc yok hatda kılo al bıraz dıyorlar.ınsallah verırsın kılonu.ama bak ben zayıf olmama rahmen bnde adet bozuklugu var hormonlarım da bır sorun yok sadece pcoyum okadar.demekkı bazılarına da kılolu olmak mı yarıyor anlamadım gıttı:sm_confused:

evet canım etkısı var sadece adet duzensızlıgıne degıl herseyde sorun zaten cogu doktorlarda onermıyor kıloyu hele hele pco sendromu varsa allaha sukur pcoyum ama kılo sorunum hıc yok hatda kılo al bıraz dıyorlar.ınsallah verırsın kılonu.ama bak ben zayıf olmama rahmen bnde adet bozuklugu var hormonlarım da bır sorun yok sadece pcoyum okadar.demekkı bazılarına da kılolu olmak mı yarıyor anlamadım gıttı:sm_confused:

cnm bende pko yok
ama evlendıımden berı baya kılo aldım delırcem

smnr,canım nerelerdesın senı cok merek edıyorum gunlerden berı gırmıyon tıpıge.ınsallah kotu bır sey yokdur.topıge geldıgın zman mutlaka yaz bana merakdayım ıyımısın dıye.optum canım senıopuyorumnanaktan

selam canım naber iyimisin yaban gülünden bi haber varmı öpüyorum kendine iyi baka.s.

kızlar yarın doktora gıdecem soyleyecek tup bebek ıcın tarıhlerını ınsallah bır aksılık cıkmazda bır an once toplanır yumurtalıklarım.bnm tek korkum o cunku yumurtlamama sorunum var bnm daha dogrusu haplarla yumurtluyorum ama boyuta ulasacak mı bılmıyorum ınsallah bır aksılık cıkmaz sanırım mayıs ayında falan bıter yumurrta toplama ıslemlerım cunku adetımın nısan ayının son haftası falan haplarla oldugum ıcın adet bılıyorum ozman bısmıllah dıyıp baslanır takıbe sanırım yarın yıne yazarım sıze optum kıb

cnm bende pko yok
ama evlendıımden berı baya kılo aldım delırcem

allah allah neden kı.acaba baska sorun mu var kı tıroıt bezlerıne bakıldı mı.tıroıt hormonlarına.genelde bayan da erkekde kılo alırlar kımılerı evlendıklerınde ama senın dedıgın galıba asırı kılo alma.ben mesela 50 kıloydum evlendıgımde temmuz ayında uc yıl olacak evlendıgım su anda 52 kıloyum daha da ne alabıldım nede verebıldım.doktora gttın mı bu konuyla ılgılı.resımde kı sen ısen oyle alacak gıbıde bır yapın yok allah allah sasırıdm haaaaCADIARZU

ya kızlar bana cevap verirseniz çok sevinirim.ben istanbuldan başka bi memlekete geldim ist daki doktorum bana glukofen vermiştive 1.buçuk 2 ayda bi adet görürsün demişti .geçen ay 1buçuk ayda oldum bu ay neredeyse 2 yaklaştı ama adet olmadım .eşimde bende bebek istiyozz .ilk defa düzenli olarak bu ay kullanmıştım ilacı.birazda kilo aldım galiba kilo geciktiriyo olabilirmi ama ben adet olmak istemiyomki bebiş istiyom ama sanırım adet olucam hafif ağrı ve batmalarım var kasıkta

canım zaten doktorun demıs sana bır bucuk veya ıkı ayda bır adet gorursun dıye.bnce bekle bıraz daha ıkı ayıda gecerse ozamn test yaptır.ınsallah dualarınız kabul olur da bebeısınız olur.

yok cnaım yaaa malesef kımseden dogru duzgun bır haber yok.herkes sanırım kosturuyor.sen nasılsın.
iyi olmaya çalışıyorum 5gün arayla bt hcg yaptırdım ilkinde 1.20 çıktı 2ciside 1.20 çıktı dr.a sordum gebelik olsaydı 5 günde deger yükselirdi dedi çok umutlanmiştım artık başka aya kaldı umudumuz sağlık olsun ne diyeyim sen neler yapıyosun tüp bebek tedevisine mi başlıyacaksın allah gönlüne göre versin arkadaşım hiç çocuk varmı ilk mi olacak senindemi yumurtalıkların yumurta üratmiyomu benim yumurtalarım %1 ancak çalışıyo dedi dr.lar 1 tane oğlum var 5 yaşında allah 2.cisinide nasip eder inşallah öpüyorum kendine iyi bak by..opuyorumnanaktan

mrhb kızlar nasılsınız . bayadır neti takip edemiyorum ara giriyordum ama pek karışılaşamadık. viyanadan kardeşim gelmişti genelde onunla vakit geçiriyordum ... umarım herkez iiyidir. evanur cum geçen net gitti tekrar bağlanamadım bağlantımda sorun var sık sık kopuyo kusura bakma olur mu. smnr den habervarmı kızlar

mrhb kızlar nasılsınız . bayadır neti takip edemiyorum ara giriyordum ama pek karışılaşamadık. viyanadan kardeşim gelmişti genelde onunla vakit geçiriyordum ... umarım herkez iiyidir. evanur cum geçen net gitti tekrar bağlanamadım bağlantımda sorun var sık sık kopuyo kusura bakma olur mu. smnr den habervarmı kızlar

canım naber kardeşin hoşgelmiş nasıl gidiyor hamilelik umarım son yoktur kendine iyi bak öpüyorum by.......opuyorumnanaktan

slm...adetlerim düzenli cok nadir gününü sasar.ama polikistik over var.tek belirtisi var biraz kilo göbek bölgesinde.suan bebek istiyoruz ama olmuyo..arkadasimda da vardi adet düzensizligi ilaclar kilodan baska bisey yapmadi kiza..kisinin hormonlariyla alakali bence..

aDET DÜZENSİZLİĞİ DERKEN NASIL DÜZENSİZLİK AMA BİR AY OLUYOR BİR AY OLMUYORMU YOKSA HER AY OLUYORDA TARİHLERİ Mİ KAYIYOR SÜREKLİ. BENİM SÜREKLİ TARİHLERİM KAYAR. TÜYLENMEDE VAR ÇENEMDE O AMAN POLİKİSTİK OVERMİYİM ACABA YAAAA. ÖLCEM MERAKTAN....KONU HAKKINDA SÜPER BİLGİYE SAHİP OLAN VAR MIII

bende pko var .adetlerim düzenli 2 3 gün kayiyor benimde.kilo problemin varmi?kilonda varsa bence bi doktora git.korkulacak bisey deil ama gidersen ögrenmis olursun...

herkese hayırlı gunler kızlar.bugun doktora gttım ve asılama dedı esımın spermlerıde okadr da dusuk olmadıgı ıcın oyle dedı ılk tup bebek dedıstı esımın spermlerıne daha detaylı bakıldı ve asılama dendı bu duruma sevıneyım mı uzuleyım mı anlamadım.en son mart ayının 15 ınde adet gordum.adetımın gunlerını sayarak 10.gunu asılama ıcın gıdecem yumurta takıbım yapılacak allah sonumu hayır etsın hayrlısı neyse o olsun

herkese hayırlı gunler kızlar.bugun doktora gttım ve asılama dedı esımın spermlerıde okadr da dusuk olmadıgı ıcın oyle dedı ılk tup bebek dedıstı esımın spermlerıne daha detaylı bakıldı ve asılama dendı bu duruma sevıneyım mı uzuleyım mı anlamadım.en son mart ayının 15 ınde adet gordum.adetımın gunlerını sayarak 10.gunu asılama ıcın gıdecem yumurta takıbım yapılacak allah sonumu hayır etsın hayrlısı neyse o olsun

canım sevinmelisin bence demek ki o kadar da ümitsiz değilmiş.
aşılama tüp bebekten önceki aşama..
olumlu bir sonuç olmazsa zaten tüp bebeğe geçilecek.
ama içimden bir ses hiç gerek olmayacak diyor..
bence sen 1 bilemedin 2. aşılamada anne olacaksın :Saruboceq:

sorun degıl cnaım bnm bılerek kapatmadın yaaa.smnr ye bnde ulasmak ıstıyorum ama ulasamıyorum nezmandan berı gelmıyor topıge bnde cok merak edıyorum smnr yı.

canım sevinmelisin bence demek ki o kadar da ümitsiz değilmiş.
aşılama tüp bebekten önceki aşama..
olumlu bir sonuç olmazsa zaten tüp bebeğe geçilecek.
ama içimden bir ses hiç gerek olmayacak diyor..
bence sen 1 bilemedin 2. aşılamada anne olacaksın :Saruboceq:

ınsallah tatlım ınsallah allahım hepmızın basına ver.esımın sperm sayları 75 mılyon cıktı kusartıda var ama duz heasp 75 mılyon.ben doktora dedım korkuyorm falan dedım oda dedı korkma cunku bız doktorların cok sevdıgı pco hastasısın dedı yumurtalamama sorunun var dedı ılaclara olumlu tepkı verıyorsun dedı oyuzden korkma dedı 4 kere deneyecez asılama sıstemını olmazsa tup bebege gecez sonra dedı.ısde bılmıyorum allahım hayırlısın versın.adet olmayı beklıyorum adet oldugum gunden sayarak 10.gun hastahaneye gıdecem sonra takıp catlama ıgnesı yumurta takıbı falan olur sanırım.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:cıfter cıfter olur ınsallah

öncelikle herkese merhaba bu hastalık da nedir ya şimdi dr.geldik sinir oldum.internetten de araştırım ben 26 yaşımdayım 10 aylık bir kızım var 4 aydır regl olmuyordum muayene sonucu polikistik over dedi dr.benim merak ettiğim şu ben kızımı hala emziriyorum dolayısıyla ilaç vermedi dr.anca emzirme döneminden sonra tedavi dedi.aranıda benim durumumda olan varmı?allah şükürler olsunki yine dünyalar talısı kızımvar burda gördüm ne kadar öok bebek isteyen arkadaş varmış allah hepinize nasip etsin inşallah tez vakitte bakım emziren annelerin duaları kabul olurmuş

öncelikle herkese merhaba bu hastalık da nedir ya şimdi dr.geldik sinir oldum.internetten de araştırım ben 26 yaşımdayım 10 aylık bir kızım var 4 aydır regl olmuyordum muayene sonucu polikistik over dedi dr.benim merak ettiğim şu ben kızımı hala emziriyorum dolayısıyla ilaç vermedi dr.anca emzirme döneminden sonra tedavi dedi.aranıda benim durumumda olan varmı?allah şükürler olsunki yine dünyalar talısı kızımvar burda gördüm ne kadar öok bebek isteyen arkadaş varmış allah hepinize nasip etsin inşallah tez vakitte bakım emziren annelerin duaları kabul olurmuş
Merhaba hoşgeldin, bende pko hastasıyım ve bebek istiyorum, henüz hamile kalmayı başaramadım. Bu hastalığın net bir tedavisi zaten yokmuş. Çocuk istiyorsan yumurta büyütüp çatlatmaya yönelik ilaçlar gerekirse iğneler veriyorlar. Eğer istemiyorsan da doğum kontrol hapıyla hormonlar ve yumurtalıklar dengeleniyo, adet düzeni sağlanıyo. Bir de gerekli görürlerse glukophage gibi insülin dengeleyen bi ilaç veriyolar.

Back
X