Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kılonun adet duzenı uzerındekı etkıye takıldım bugunlerde
o yuzden acılen dıyete gırcem bakalım duzelme olcakmı
evet canım etkısı var sadece adet duzensızlıgıne degıl herseyde sorun zaten cogu doktorlarda onermıyor kıloyu hele hele pco sendromu varsa allaha sukur pcoyum ama kılo sorunum hıc yok hatda kılo al bıraz dıyorlar.ınsallah verırsın kılonu.ama bak ben zayıf olmama rahmen bnde adet bozuklugu var hormonlarım da bır sorun yok sadece pcoyum okadar.demekkı bazılarına da kılolu olmak mı yarıyor anlamadım gıttı:sm_confused:
smnr,canım nerelerdesın senı cok merek edıyorum gunlerden berı gırmıyon tıpıge.ınsallah kotu bır sey yokdur.topıge geldıgın zman mutlaka yaz bana merakdayım ıyımısın dıye.optum canım senıopuyorumnanaktan
selam canım naber iyimisin yaban gülünden bi haber varmı öpüyorum kendine iyi baka.s.
cnm bende pko yok
ama evlendıımden berı baya kılo aldım delırcem
ya kızlar bana cevap verirseniz çok sevinirim.ben istanbuldan başka bi memlekete geldim ist daki doktorum bana glukofen vermiştive 1.buçuk 2 ayda bi adet görürsün demişti .geçen ay 1buçuk ayda oldum bu ay neredeyse 2 yaklaştı ama adet olmadım .eşimde bende bebek istiyozz .ilk defa düzenli olarak bu ay kullanmıştım ilacı.birazda kilo aldım galiba kilo geciktiriyo olabilirmi ama ben adet olmak istemiyomki bebiş istiyom ama sanırım adet olucam hafif ağrı ve batmalarım var kasıkta
iyi olmaya çalışıyorum 5gün arayla bt hcg yaptırdım ilkinde 1.20 çıktı 2ciside 1.20 çıktı dr.a sordum gebelik olsaydı 5 günde deger yükselirdi dedi çok umutlanmiştım artık başka aya kaldı umudumuz sağlık olsun ne diyeyim sen neler yapıyosun tüp bebek tedevisine mi başlıyacaksın allah gönlüne göre versin arkadaşım hiç çocuk varmı ilk mi olacak senindemi yumurtalıkların yumurta üratmiyomu benim yumurtalarım %1 ancak çalışıyo dedi dr.lar 1 tane oğlum var 5 yaşında allah 2.cisinide nasip eder inşallah öpüyorum kendine iyi bak by..opuyorumnanaktanyok cnaım yaaa malesef kımseden dogru duzgun bır haber yok.herkes sanırım kosturuyor.sen nasılsın.
mrhb kızlar nasılsınız . bayadır neti takip edemiyorum ara giriyordum ama pek karışılaşamadık. viyanadan kardeşim gelmişti genelde onunla vakit geçiriyordum ... umarım herkez iiyidir. evanur cum geçen net gitti tekrar bağlanamadım bağlantımda sorun var sık sık kopuyo kusura bakma olur mu. smnr den habervarmı kızlar
aDET DÜZENSİZLİĞİ DERKEN NASIL DÜZENSİZLİK AMA BİR AY OLUYOR BİR AY OLMUYORMU YOKSA HER AY OLUYORDA TARİHLERİ Mİ KAYIYOR SÜREKLİ. BENİM SÜREKLİ TARİHLERİM KAYAR. TÜYLENMEDE VAR ÇENEMDE O AMAN POLİKİSTİK OVERMİYİM ACABA YAAAA. ÖLCEM MERAKTAN....KONU HAKKINDA SÜPER BİLGİYE SAHİP OLAN VAR MIII
herkese hayırlı gunler kızlar.bugun doktora gttım ve asılama dedı esımın spermlerıde okadr da dusuk olmadıgı ıcın oyle dedı ılk tup bebek dedıstı esımın spermlerıne daha detaylı bakıldı ve asılama dendı bu duruma sevıneyım mı uzuleyım mı anlamadım.en son mart ayının 15 ınde adet gordum.adetımın gunlerını sayarak 10.gunu asılama ıcın gıdecem yumurta takıbım yapılacak allah sonumu hayır etsın hayrlısı neyse o olsun
mrhb kızlar nasılsınız . bayadır neti takip edemiyorum ara giriyordum ama pek karışılaşamadık. viyanadan kardeşim gelmişti genelde onunla vakit geçiriyordum ... umarım herkez iiyidir. evanur cum geçen net gitti tekrar bağlanamadım bağlantımda sorun var sık sık kopuyo kusura bakma olur mu. smnr den habervarmı kızlar
canım sevinmelisin bence demek ki o kadar da ümitsiz değilmiş.
aşılama tüp bebekten önceki aşama..
olumlu bir sonuç olmazsa zaten tüp bebeğe geçilecek.
ama içimden bir ses hiç gerek olmayacak diyor..
bence sen 1 bilemedin 2. aşılamada anne olacaksın :Saruboceq:
Merhaba hoşgeldin, bende pko hastasıyım ve bebek istiyorum, henüz hamile kalmayı başaramadım. Bu hastalığın net bir tedavisi zaten yokmuş. Çocuk istiyorsan yumurta büyütüp çatlatmaya yönelik ilaçlar gerekirse iğneler veriyorlar. Eğer istemiyorsan da doğum kontrol hapıyla hormonlar ve yumurtalıklar dengeleniyo, adet düzeni sağlanıyo. Bir de gerekli görürlerse glukophage gibi insülin dengeleyen bi ilaç veriyolar.öncelikle herkese merhaba bu hastalık da nedir ya şimdi dr.geldik sinir oldum.internetten de araştırım ben 26 yaşımdayım 10 aylık bir kızım var 4 aydır regl olmuyordum muayene sonucu polikistik over dedi dr.benim merak ettiğim şu ben kızımı hala emziriyorum dolayısıyla ilaç vermedi dr.anca emzirme döneminden sonra tedavi dedi.aranıda benim durumumda olan varmı?allah şükürler olsunki yine dünyalar talısı kızımvar burda gördüm ne kadar öok bebek isteyen arkadaş varmış allah hepinize nasip etsin inşallah tez vakitte bakım emziren annelerin duaları kabul olurmuş